kicia_martycia 19.08.10, 15:47 a wiec co sadzicie o calej serii Plotkary ja osobiscie jestem dopiero przy 3 czesci ale juz mi sie bardzo podoba ! a wy czytaliście ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ianowa Re: Plotkara- książki cała seria ? 20.08.10, 11:15 Jak na razie czytałam dwie. B.fajne Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Plotkara- książki cała seria ? 21.08.10, 12:44 ja żadnej nie przeczytałam, ale kiedyś...może Odpowiedz Link Zgłoś
pinkax3 Re: Plotkara- książki cała seria ? 20.08.10, 11:18 nie czytałam . ! xD . Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Re: Plotkara- książki cała seria ? 21.08.10, 12:40 przeczytałam wszystkie książki z tej serii i jestem zawiedziona... że to już koniec. <: serio strasznie jest mi smutno, że muszę czekać, aż Cecily napisze kolejną część. Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Plotkara- książki cała seria ? 22.08.10, 14:28 póki co czytam drugą część i bardzo mi się podoba <3 Odpowiedz Link Zgłoś
bliss. Re: Plotkara- książki cała seria ? 23.08.10, 23:48 Czytałam całą serię kilka razy, bo to jedna z moich ulubionych odkąd pamiętam. Byłam wniebowzięta, kiedy się okazało, że będzie serial na jej podstawie I fajnie, że Ziegesar kontynuuje wątek z Jenny w serii Dziewczyna Super Ale "nowa" Plotkara (wejście Carlsów) już mnie tak nie urzekła. Nie ma jak Serena, Blair i Nate (<3). Odpowiedz Link Zgłoś
nicolehayley Re: Plotkara- książki cała seria ? 31.08.10, 10:02 ja przeczytałam do 11 części łącznie z Plotkarą Początek Początek to 2 książki "jak to się zaczęło..." Polecam książkę... Odpowiedz Link Zgłoś
ignorance... Re: Plotkara- książki cała seria ? 31.08.10, 10:06 Czytałam trochę"jak to się zaczęło" ,ale przestałam ;p ZA to serial jest boski!! Odpowiedz Link Zgłoś
muffinkowa Re: Plotkara- książki cała seria ? 31.08.10, 10:12 Ja czytam czwartą i jest super Serial też uwielbiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aniaaax3 Re: Plotkara- książki cała seria ? 31.08.10, 10:28 przeczytałam 6 części i to jest moja ulubiona seria książek! <3 oglądam też serial i jest jeszcze bardziej zajebisty niż książka ;d Odpowiedz Link Zgłoś
hermiona13 Re: Plotkara- książki cała seria ? 31.08.10, 18:50 Kończę czytać trzecią i stwierdzam, że poprzednie lepsze :q Nie mogę po prostu czytać stron z Nate'm, tak mnie facet irytuję ;x podobnie z Danem. ^^ Mimo wszystko przeczytam wszystkie, bo nie lubię kończyć czegoś, zanim nie przeczytam całości. Odpowiedz Link Zgłoś