Dodaj do ulubionych

Pomóżcie

19.08.10, 20:31
Nie dam rady ściągnąc photoshop.....macie może jakieś linki?
Obserwuj wątek
    • wejde.oknem Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:04
      dziewczyno,photoshop sie kupuje.
      ale jets bardoz drogo taki juz wmiare kosztuje 6 tys...
      • wikuuusss Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:08
        KUP. Ściąganie jest nielegalne i mogę ci dać taką kare, że się w papcie nie
        zmieścisz.
    • linda Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:14
      nie mam linka ale nie znam tez osoby ktora kupilaby pfotoshopa wiec sie nie przejmuj nikogo nie sta na to zeby kupic cos takiego
      • lieb_de_sekunde Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:16
        dziewczyno. najpierw sie naucz kozystac z latwych prgramow!!!
        Moj tato jest imformatykiem i dopiero sie UCZY... to narpawde trudny program... A
        kosztuje bardzo duzo. sciagnac go sie da ale tez nie wiem gdzie. A jak ci wlepia kare to ci
        sie nniiedobrze zrobi
      • linda Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:19
        ludie sa takie pfotoshopy ktore bierze sie na okres probny na 3 miesiace po 3 miesiacach musisz wpisywac kod seryjny ale musisz go z kads sciagnac i te 3 probne miesiace sa legalne po 3 miesiacach ci wszystko blokuja i potem jak nie znasz kodu to lipa bo juz nigdy nie bedziesz miec pfotoshopa hahaa glupie komentarze to ludzie pisza
    • vampirees Adobe Photoshop 19.08.10, 21:15
      Photoshopa sie kupuje i jest bardzo drogi. Są sposoby, żeby ściągnąć z
      internetu, ale trzeba mieć kod seryjny czy coś tam, już nie wiem jak to było.
      Ciężka sprawa. Mam photoshopa ale nie wiem jak mogę pomóc
      • elisss92 Re: Adobe Photoshop 19.08.10, 21:19
        nie gadajcie, ja po 3 miesiącach śmigałam po peesie a teraz, po roku, naprawdę czuję się w
        tym niezła ; )
        ściągnęłam wersję portable- polecam Ci ją (jest to wersja bez instalacji, zajmuje mniej miejsca
        i jest łatwiej ją znaleźć ;p)
    • laurus Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:20
      a co? chesz sobie zrobić botoks mordy? tylko pamiętaj że tego nie da się założyć na twarz
      i wyjść potem na ulice... sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka