dorcia17 19.08.10, 20:31 Nie dam rady ściągnąc photoshop.....macie może jakieś linki? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wejde.oknem Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:04 dziewczyno,photoshop sie kupuje. ale jets bardoz drogo taki juz wmiare kosztuje 6 tys... Odpowiedz Link Zgłoś
wikuuusss Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:08 KUP. Ściąganie jest nielegalne i mogę ci dać taką kare, że się w papcie nie zmieścisz. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:14 nie mam linka ale nie znam tez osoby ktora kupilaby pfotoshopa wiec sie nie przejmuj nikogo nie sta na to zeby kupic cos takiego Odpowiedz Link Zgłoś
lieb_de_sekunde Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:16 dziewczyno. najpierw sie naucz kozystac z latwych prgramow!!! Moj tato jest imformatykiem i dopiero sie UCZY... to narpawde trudny program... A kosztuje bardzo duzo. sciagnac go sie da ale tez nie wiem gdzie. A jak ci wlepia kare to ci sie nniiedobrze zrobi Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:19 ludie sa takie pfotoshopy ktore bierze sie na okres probny na 3 miesiace po 3 miesiacach musisz wpisywac kod seryjny ale musisz go z kads sciagnac i te 3 probne miesiace sa legalne po 3 miesiacach ci wszystko blokuja i potem jak nie znasz kodu to lipa bo juz nigdy nie bedziesz miec pfotoshopa hahaa glupie komentarze to ludzie pisza Odpowiedz Link Zgłoś
vampirees Adobe Photoshop 19.08.10, 21:15 Photoshopa sie kupuje i jest bardzo drogi. Są sposoby, żeby ściągnąć z internetu, ale trzeba mieć kod seryjny czy coś tam, już nie wiem jak to było. Ciężka sprawa. Mam photoshopa ale nie wiem jak mogę pomóc Odpowiedz Link Zgłoś
elisss92 Re: Adobe Photoshop 19.08.10, 21:19 nie gadajcie, ja po 3 miesiącach śmigałam po peesie a teraz, po roku, naprawdę czuję się w tym niezła ; ) ściągnęłam wersję portable- polecam Ci ją (jest to wersja bez instalacji, zajmuje mniej miejsca i jest łatwiej ją znaleźć ;p) Odpowiedz Link Zgłoś
laurus Re: Pomóżcie 19.08.10, 21:20 a co? chesz sobie zrobić botoks mordy? tylko pamiętaj że tego nie da się założyć na twarz i wyjść potem na ulice... Odpowiedz Link Zgłoś