violet_ Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 12:54 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? na dworzu. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke? nie. 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak. 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? tak. 6) Czy jest Ci gorąco? nie. 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? kubuś. 8) Co ostatnio jadłaś? jem pączka. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? nad morzem. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? babcia? ;D 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? czy to nie dzisiaj leci ta komedia z zooey deschanel...? 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? niejaki kamil. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? wszystko. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? tak. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? nie mam pojęcia. 18) Czy masz opalenizne? tak. 19) Czego teraz słuchasz? melissa auf der maur - 1000 years. 20) Czy kolekcjonujesz cos? tak. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdy nie byłam. 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? tak. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? zrecenzowałam kłótnię sąsiadów. 24) Lubisz ostre przyprawy? tak. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? dzisiaj... 26) Czy jesteś bogata? normalna. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? słońce świeci, jest duszno. 28) O której godzinie budzisz się rano? o szóstej. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? walkiria. 30) Jaki masz dzwonek w tel? the kills - cheap and cheerful. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? tak. 32) Ile masz rodzeństwa? jedno. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? laptop. 34) Co planujesz dziś robić? zamierzam dorwać jakiegoś ślimaka, żeby zrobić mu makro. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? nie pamiętam. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? nie słucham radia. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? hamburgera. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebieski. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? słuchałam muzyki. 40) Czy masz zwierzęta? tak. wiem, że trzeba było na cztery, ale lubię takie wątki. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
olciak. Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 13:00 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? W domu. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Wydaje mi się, że nie. ^ ^ 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Tak, koło mnie leży czekolada niemiecka i ma rózowe opakowanie. W sumie to tylko opakowanie leży. XD 4) Czy masz na sobie skarpetki? Nie. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nie. 6) Czy jest Ci gorąco? Nie. 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Woda. 8) Co ostatnio jadłaś? Kanapkę 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? Nie wiem, możliwe, że na mieście, ale nie jestem pewna. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Sąsiad. ^ ^ 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Tak. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Nie mam chyba, że nie pamiętam. To też możliwe. XD 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Fajna osoba. <3. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Dużo. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Nie. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Nie raz, nie dwa. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? Wydawało mi się, że jest, ale to nie jest prawdziwy. A tak to chyba w domu... 18) Czy masz opalenizne? Mam 800metrów od domu morze. Ale nie lubię chodzić. ^ ^ 19) Czego teraz słuchasz? Myśli chyba. 20) Czy kolekcjonujesz cos? Tak. Chyba można to tak nazwać. W każdym razie zbieram. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Wcale. 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Tak. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? `Ok.` 24) Lubisz ostre przyprawy? Zależy. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Rano. 26) Czy jesteś bogata? Nie... 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? Jest ładnie, chyba. 28) O której godzinie budzisz się rano? Różnie. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Nie pamiętam. 30) Jaki masz dzwonek w tel? Justin Bieber-Baby. <3. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Tak w lipcu w Londynie. I mam jechać we wrześniu tego roku do Paryża i na Lazurowe Wybrzeże. 32) Ile masz rodzeństwa? 2. Braci. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Laptop. 34) Co planujesz dziś robić? Zaraz ma przyjść koleżanka. Później będę się dalej pakować bo się wyprowadzam... 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? Ostatnio. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Nie za bardzo słucham radia, wole zwykłe piosenki. I programy muzyczne najbardziej 4 fun TV. ^ ^ 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Nie przepadam za nimi. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Niebieskie. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Siedziałam na TinyChacie. XD 40) Czy masz zwierzęta? Tak, 1 Psa. <3 I 3 Koty. <3. Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 13:10 ) Gdzie byłeś 3 godziny temu? W łóżku rzecz jasna xD 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Nie raczej nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? W tym momencie owszem, napój ; DD 4) Czy masz na sobie skarpetki? Nie, ale zaraz po nie idę x DD 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nie.. 6) Czy jest Ci gorąco? Nie bardzo . . 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Eeeee napój z cytrynami i grejpfrutami : DD 8) Co ostatnio jadłaś? Chleb z szynką i ketchupem xD 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? Szłam do lekarza. . . 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Ciocia z wujkiem. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Za przyjaciółką.. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Siedzieć to późna na kompie i czytać książkę, jednocześnie słuchając muzyki ; DD 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Koleżanka'' 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Jaki będę miała zawód (w sensie gdzie będę pracować) 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Tylko dezodorant, Angel star 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Tak, ale że tak powiem nie ze sobą x D 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? W innym mieście, prawie 100 km dalej. Ale tylko tymczasowo.. 18) Czy masz opalenizne? Owszem' 19) Czego teraz słuchasz? MTV ROCKS ; D 20) Czy kolekcjonujesz cos? Eeeee chyba tak, różne zdjęcia.. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? NIGDY!. 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? No jasne ; ]] 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? "powiedz tacie, ze niedlugo bede" 24) Lubisz ostre przyprawy? Zależy. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Dzisiaj o 11... 26) Czy jesteś bogata? Zależy w co bogata ; DD 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? Słonecznie .. 28) O której godzinie budzisz się rano? Najczęściej koło południa 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Wyznania zakupoholiczki ; P 30) Jaki masz dzwonek w tel? United State of Pop 2009 (Blame It on the Pop) !. !. !. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Tak ; pp 32) Ile masz rodzeństwa? dwóch braci ; )) 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Laptop, of course ; DD 34) Co planujesz dziś robić? Jechać na zakupy, po rzeczy do szkoły... 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? Dawno.. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Eska i Eska Rock ; DD 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Hamburger jest lepszy ; P 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Zielony przy źrenicach, brązowy na obwódkach ; DD 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Siedziałam na kompie i słuchałam muzyki : DD 40) Czy masz zwierzęta? Tak, kota. . Odpowiedz Link Zgłoś
bellzia Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 14:29 1. W łóżku 2. Nie 3. Tak 4. Nie 5. Nie 6. Tak 7. Woda mineralna 8. Jagodziankę 9. Nie pamiętam 10. Moja przyjaciółka 11. Tak 12. Szlajanie się z kumplami 13. Taka jedna kolesiówka xD 14. Nie wiem 15. Nie 16. Tak 17. W domu 18. Tak 19. Linkin Park 20. Kapsle od Tymbarka 21. Nigdy 22. Tak 23. Chyba "łoki" 24. Tak 25. Godzine temu 26. Ani bogata ani biedna 27. Pochmurno, ale ciepło 28. 12 - 13 29. Nie wiem 30. Airplanes 31. Tak 32. Siostrę 33. Stacjonarka 34. Iść na spacer z przyjaciółką 35. Dziś w nocy 36. Eska 37. Nie lubie ani jednego ani drugiego 38. Jasno niebieski 39. Pisałam na gg chyba... 40. Tak Odpowiedz Link Zgłoś
ne.gra So. 23.08.10, 14:44 1. W domu, przy biurku 2. Nie. 3. Tak. 4. Nie 5. Nie. 6. Nie. 7. Jogurt pitny o smaku melona. 8. Kanapkę z pasztetem sojowym i majonezem. 9. W domu. 10. Brat mojej mamy z żoną i dwójką dzieci. 11. Tia. 12. Czytać czytać czytać. 13. Któryś ze znajomych, nie pamiętam (fcbk, n-klaski nie posiadam) 14. Nic, przyszłość mam w sobie. 15. RALPH by Ralph Lauren, a rzemyki na lewym nadgarstku ciągle pachną Escadą S. 16. U okulisty dokładnie. 17. Ten rodzaju męskiego w swoim pokoju 272 kroki ode mnie, ten rodzaju żeńskiego w swoim pokoju 280 km ode mnie. 18. Lekką. 19. Red Hot Chilli Peppers - 21st century 20. Pamiątki z każdego miejsca i sytuacji (dosłownie wszystko - papierki, bilety, kamienie, świeczki), pałeczki do perkusji z koncertów, pudelka zapałek, pocztówki i listy. 21. Nigdy. 22. Tylko taką zimną. 23. Właśnie wysłałam do przyjaciółki - miło, że jej rodzice zapraszają mnie na obiad, że będę i że fajnie jechać z nią do Stolicy. 24. Kocham! 25. Dziś rano : ) 26. Nie narzekam. 27. Słońce za chmurkami. 28. W wakacje ok. 10, w roku szkolnym o 5. 29. "Dancer in the Dark" Larsa von Triera raz jeszcze. 30. Empire of the Sun - "Swordfish Hotkiss Night" 31. Tak. 32. Jedynaczka. 33. Stacjonarnego mam, stacjonarne wole. 34. Ugotować obiad, czytać, uczyć się, wywiesić ogłoszenia o korepetycjach. 35. Trzy dni temu kiedy znowu oglądałam ostatni odcinek pierwszej generacji Skins. 36. Antyradio. 37. Nie jem mięsa, nie jem tego świństwa. Ale wegetariański kebab to bułka z surówką, więc zdecydowanie to. 38. Ciemnoniebieski. 39. Czytałam przy świeczce bo nie było prądu < 3 40. Niestety nie. Odpowiedz Link Zgłoś
valhalla Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 15:20 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? W domu. 2) Czy kiedykolwiek zjadłaś kredkę? Nie, chyba nie. 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Tak, nawet sporo rzeczy. 4) Czy masz na sobie skarpetki? Tak. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nie. 6) Czy jest Ci gorąco? Nie. 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Woda mineralna, gazowana. 8) Co ostatnio jadłaś? Hot dog. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? Przypuszczam, że w domu, albo na spacerze z psem. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Mój facet. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Tak. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Zakupy, albo film i popcorn. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? Nie wiem, nie zwracam na to uwagi. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Czy będę szczęśliwa. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Puma Animagical Woman 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Tak. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? W pracy. 18) Czy masz opaleniznę? Troszkę. 19) Czego teraz słuchasz? Aerosmith - Dream on. 20) Czy kolekcjonujesz coś? Tak. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? W nocy środa/czwartek (18.08/19.08) 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Chyba tak. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim sms'ie? "Ok. Wracamy z Rynku właśnie." 24) Lubisz ostre przyprawy? Tak. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś prysznic? Dzisiaj rano. 26) Czy jesteś bogata? Średnio. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? Gorąco, słonko. 28) O której godzinie budzisz się rano? Między 10, a 12. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? "Remember Me" 30) Jaki masz dzwonek w tel? 30 Seconds to Mars - Attack. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Tak. 32) Ile masz rodzeństwa? Nie mam. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Laptop. 34) Co planujesz dziś robić? Pomalować paznokcie. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? Przedwczoraj. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Eska Rock. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Kebab. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Zielone. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Siedziałam przed laptopem. 40) Czy masz zwierzęta? Tak. Odpowiedz Link Zgłoś
katiediamond Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 15:28 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? siedziałam na kanapie i czytałam książkę 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke? nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? tak 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? herbata 8) Co ostatnio jadłaś? pizza 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? ??? nie pamiętam 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? chyba ciocia 11) Czy tesknisz za kimś teraz? taak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? na razie żadne 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? koleżanka 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nic, wolę nie kusic losu 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie 16) Byłaś w tym roku u lekarza? tak.... poszłam do jednego, zapisał mnie do 5 innych 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? w domu 18) Czy masz opalenizne? lekką 19) Czego teraz słuchasz? Lady Gaga 20) Czy kolekcjonujesz cos? nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? yyy... jakieś pięć lat temu 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? nie 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? dobra, wyjdę 24) Lubisz ostre przyprawy? nie przepadam 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? wczoraj wieczorem 26) Czy jesteś bogata? nie 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? słońce 28) O której godzinie budzisz się rano? ok. 10 -11 29) Jaki film ostatnio widziałaś? sydney i 7 nieudaczników 30) Jaki masz dzwonek w tel? takie... tyry - tyry 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? tak 32) Ile masz rodzeństwa? nie mam 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Komputer stacjonarny 34) Co planujesz dziś robić? nie wiem jeszcze 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? na początku lipca 36) Jakie jest twoje ulubione radio? eska 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? kebeb 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebieski 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? oglądałam gotowe na wszystko 40) Czy masz zwierzęta? nie Odpowiedz Link Zgłoś
behemociara Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 15:41 Od Jamajkii.!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 15:54 No to zaczynajmy ;P<br /> 1) Z przyjaciółką na mieście 2) Chyba nie.... 3) Jakiś stary segregator. 4) Nie 5) Nie 6) Tak 7) Tymbark jabłko-arbuz ;P 8) Frytki 9) Gdzieś na dworze albo w domu, nie pamiętam.... 10) Moja przyjaciółka 11) Nie. 12) Słuchanie muzyki. 13) Przyjaciółka... 14) Czy spełnię me marzenie. 15) Nie. 16) Tak 17) W domu. 18) Lekką. 19) 30 Seconds To Mars - Battle Of One 20) Tak 21) Nigdy, ja być grzeczna xF 22) Tak 23) Nie pamiętam, coś o wyjściu na miasto chyba. 24) Zazwyczaj tak. 25) Wczoraj, wieczorem. 26) Nie. 27) Słonecko 28) W wakacje 9:00-10:00 29) Chyba program Miami Ink (filmu nie pamiętam.) 30) Green Day-Holiday 31) Tak 32) Jedno 33) Komputer stacjonarny 34) Wyjść na dwór. 35) Pewnego dnia.... 36) tuba.fm 37) Hamburgera 38) niebieski 39) śmiałam się.... 40) Tak Odpowiedz Link Zgłoś
laurilla a ja odpowiem na 1 i 2 i 3 i 4 XD 23.08.10, 15:57 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? - u fryzjera (mam nową cool fryzkę xd) 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. - nie całą,ale jak byłam mała kochałam je obgryzać... 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? - niewiem Xd 4) Czy masz na sobie skarpetki? - tssak,białe stopki XDD Odpowiedz Link Zgłoś
lenisis Re: i tak nikt nie przeczyta, ale co tam... 23.08.10, 17:21 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domu. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. nie. 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? taak. 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie ! 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? niee. 6) Czy jest Ci gorąco? o, taak : D 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda xd 8) Co ostatnio jadłaś? fantazjee : D 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? o boże... nie pamiętam... w parku pewnie : D 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? nadal jest... wujostwo xd 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak... 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? trampolina + kumple z ADHD xd 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? znajoma xd 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nie jest mi to potrzebne : D żyję chwilą ^ ^ 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Noemi Caramell Chat D'or Paris xd 16) Byłaś w tym roku u lekarza? taa. niestety... 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? na mieście pewnie xd 18) Czy masz opalenizne? taak. 19) Czego teraz słuchasz? kliknij a tak od święta. xd 20) Czy kolekcjonujesz cos? nie. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? kiedy mama przekroczyła nakazywaną prędkość... (kto będzie jeździł 50 km/h ?!) 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? taak : d 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? "Okeeej ; * Dobranoc ; *" do kumpla haha xd 24) Lubisz ostre przyprawy? tak. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? dziś rano. 26) Czy jesteś bogata? na brak pieniędzy nie mogę marudzić. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? w miarę ciepło. Ale nie upalnie. 28) O której godzinie budzisz się rano? 10-11 . 29) Jaki film ostatnio widziałaś? "Anioły i Demony" - HBO rządzi ^ ^ 30) Jaki masz dzwonek w tel? Meg & Dia - Monter Cascada remix - poleecam ; dd 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? nie raz i nie dwa... 32) Ile masz rodzeństwa? 1. więcej nie trzeba. i to za dużo xd 33) Komputer stacjonarny czy laptop? ten pierwszy. 34) Co planujesz dziś robić? wkurzać innych, śmiać się, podrywać chłopaa ; d 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? jestem dziewczyną... może tydzień temu. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Radio maryja ! haha niee. Chyba Kotek, ale tylko dział "Rock" 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? kebabb... 38) Jaki jest Twój kolor oczu? piwny - mówią że tato za dużo piwa pił haha 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? słuchałam The Pretty Reckless, pisałam smsy ; p 40) Czy masz zwierzęta? taak. psa i ostatnio zadomowily sie u nas 3 obce małe kotki ; d Odpowiedz Link Zgłoś
loveme. Re: haha ;) 23.08.10, 17:49 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w swoim pokoju. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. nie! 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak , kwiatek 4) Czy masz na sobie skarpetki? tak. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? oj, nie . 6) Czy jest Ci gorąco? tak. 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Kubuś banan-kiwi ^^ 8) Co ostatnio jadłaś? budyń ;D 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? yyy... następne proszę ;P 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? kuzynka . 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? przeczytam HP i Więzień Azkabanu i dr house 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? koleżanka . 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? czy znajdę tego jedynego. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? tak. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? w mieście o 50 km oddalonym ode mnie. 18) Czy masz opalenizne? nie 19) Czego teraz słuchasz? Green Day-Boulevard of broken dreams polecam 20) Czy kolekcjonujesz cos? chyba nic. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdy. 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? taak. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? coś tam że widzimy się we wrześniu 24) Lubisz ostre przyprawy? tak. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? wczoraj. 26) Czy jesteś bogata? jest ok. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? słońce, ale padał deszcz i jest mokro ;D 28) O której godzinie budzisz się rano? 9, 10. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? "Wyznania zakupoholiczki " 30) Jaki masz dzwonek w tel? The Gossip-Heavy cross. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? taaak. 32) Ile masz rodzeństwa? siostrę i brata. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? stacjonarny. 34) Co planujesz dziś robić? odsyłam do 15. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? dwa trzy dni temu. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? RMF fm. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? kebaba. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? brązowe. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? biłam się z siostrą i słuchałam burzy. 40) Czy masz zwierzęta?psa-Lunę. Odpowiedz Link Zgłoś
theblackone. ale to tylko dlatego, że się nudzę. 23.08.10, 17:41 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? W autobusie, wracając do domu. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Nie. 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Pokrowiec od laptopa jest częściowo różowy, bryloczek-trampek przyczepiony do plecaka. 4) Czy masz na sobie skarpetki? Tak. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nie. 6) Czy jest Ci gorąco? Trochę. 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Kawa mrożona. 8) Co ostatnio jadłaś? Talarki jabłkowe. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? Chyba w domu. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Koleżanka mamy, z tym, że wtedy mnie nie było w domu. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Nie wiem. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Będę oglądać Przyjaciół. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? W sensie, że kto? Koleżanka. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Nic nie chcę wiedzieć o przyszłości, po to jest przyszłość. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Mam, Kenzo Flower. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Taaak. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? Nie wiem, czy mam najlepszego przyjaciela. 18) Czy masz opalenizne? Trochę. 19) Czego teraz słuchasz? Słucham, jak się brama otwiera i tata wjeżdża/Beach House - Silver Soul. 20) Czy kolekcjonujesz cos? Bilety i kapsle od Tymbarków. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Chyba nigdy. 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Tak. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? 'Na pewno będę mogła, a kiedy mam przyjechać?' 24) Lubisz ostre przyprawy? Zależy. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Dzisiaj rano. 26) Czy jesteś bogata? Mam bogatą osobowość. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? Słoneczko świeci i jest cieplutko. 28) O której godzinie budzisz się rano? O szóstej. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? 'Sydney White i 7 Nieudaczników', ostatnio leciało chyba na Dwójce, to sobie obejrzałam. 30) Jaki masz dzwonek w tel? Takie zwykłe dryń-dryń, bo nie mam pomysłu. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Owszem. 32) Ile masz rodzeństwa? 2 - brat i siostra. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Laptop. 34) Co planujesz dziś robić? Siedzieć. 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? Dzisiaj rano. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? Trójka. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Hamburgera. 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Zielony. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Spałam. 40) Czy masz zwierzęta? Tak, dwa psy. Odpowiedz Link Zgłoś
dacey haha . 23.08.10, 17:43 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domu xD 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. tak ! kawałek świecowej xD 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? yes ściana . 4) Czy masz na sobie skarpetki? a no mam xd 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? oh nie . byłam w piątek ale tamten xD 6) Czy jest Ci gorąco? nie -,- 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda gazowana o smaku cytrynowym xd 8) Co ostatnio jadłaś? laysy cebulowe 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? na obozie : ( 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? moją korepetytorką xD 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak ! 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? brak planów 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? yyy . o co kaman ? : o 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? kiedy Słońce się wypali ? 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Tak xD . Miracle , J'adore (jakoś tak) , Versace , Dior . ( mam tendencję do mieszania) 16) Byłaś w tym roku u lekarza? i to nie raz 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? pewnie w domu ; D 18) Czy masz opalenizne? lekką , ale mam 19) Czego teraz słuchasz? Lifehouse - Everything . 20) Czy kolekcjonujesz cos? nie . 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? dzień przed zakończeniem roku : > 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? nie 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? to co mama ma kupić w sklepie 24) Lubisz ostre przyprawy? tak xd 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? wczoraj . 26) Czy jesteś bogata? wtf? 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? pada . burza . 28) O której godzinie budzisz się rano? około 9, 10. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? "Step Up 3D" 30) Jaki masz dzwonek w tel? mój tel jest wyciszony praktycznie cały czas , a tak to RPS "Ludzie z mej rzeczywistości" 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? yes . 32) Ile masz rodzeństwa? nie mam XD 33) Komputer stacjonarny czy laptop? jeśli chodzi o posiadanie , to i to , jeśli chodzi co wybieram -stacjonarny . 34) Co planujesz dziś robić? chcę gdzieś wyjść ! : o 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? wczoraj . 36) Jakie jest twoje ulubione radio? RMF fm . 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? hamburgera ; ] 38) Jaki jest Twój kolor oczu? brązowy ; ] 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? pisałam na facebook'u 40) Czy masz zwierzęta? jedno ;] Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx ołki dołki... zaczynamy ;p 23.08.10, 17:43 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domu 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke? nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? tak 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia?tymbark pomarańcza-brzoskwinia 8) Co ostatnio jadłaś?czekoladę- milka truskawkowa 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili?w domu 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu?ciotka 11) Czy tesknisz za kimś teraz?za przyjaciółką 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? dr.house z mamą xd 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? ELEN z kota xd 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości?czy moja rodzina będzie zdrowa, jaką będe mieć pracę, czy kiedykolwiek spełnie swoje marzenie, kim będzie mój mąż itp.. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie?Paco Rabanne Black XS 16) Byłaś w tym roku u lekarza?byłam 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel?w domu 18) Czy masz opalenizne?mam 19) Czego teraz słuchasz?Eminem- lose yourself 20) Czy kolekcjonujesz cos? gadżety ze zmierzchu 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ?mrożoną 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie?'ale czad!Cullen (ksywka mojej kumpeli)idę na CLMF' 24) Lubisz ostre przyprawy?kocham 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic?wczoraj w nocy 26) Czy jesteś bogata? nie narzekam 27) Jaka jest w Ciebie pogoda?piękna, słońce świeci 28) O której godzinie budzisz się rano?szkoła-6;40 (bo 7;20 muszę wyjść na gimbusa)dom- nie chcesz wiedzieć xd 29) Jaki film ostatnio widziałaś?w domu- zaćmienie, kino- step up 3D 30) Jaki masz dzwonek w tel?mam zrypana kartę pamięci a więc mam tylko jedną piosenkę, którą wysłała mi koleżanka 'eminem- not afraid' 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju?dużo razy byłam za granicą, np.wczoraj 32) Ile masz rodzeństwa?nie mam 33) Komputer stacjonarny czy laptop?to i to 34) Co planujesz dziś robić?oglądać housa wieczorem xd 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? trzy dni temu oglądając remember me 36) Jakie jest twoje ulubione radio? RMF FM, RMF FM MAXXX ESKA ROCK 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba?lubię to i to, ale jeśli już to kebaba 38) Jaki jest Twój kolor oczu?oczy niebieskie- życie królewskie xd 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? stałam w potężnym korku na zakopiance 40) Czy masz zwierzęta?mam - pies, dwa koty, chomik Odpowiedz Link Zgłoś
miss_pauline Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 17:48 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu?Byłam na lodach xd 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. Nie przypominam sobie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? Tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? Mam 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? Nie 6) Czy jest Ci gorąco? Nie specjalnie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? Herbata owocowa 8) Co ostatnio jadłaś? Obiad(ziemniaki, kotlet, kapusta) 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? W domu 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? Kuzyn 11) Czy tesknisz za kimś teraz? Nie bardzo 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? Brak planów 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach?eee.? 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? Nic nie chcę wiedzieć, wolę mieć niespodziankę xd 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? Nie mam 16) Byłaś w tym roku u lekarza? Pewnie i to nie raz 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? Nie mam pojęcia 18) Czy masz opalenizne? Już nie 19) Czego teraz słuchasz? Kevin Rudolf-She can get it 20) Czy kolekcjonujesz cos? Wycinki z gazet z moją idolką 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? Nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? Tak 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie?Ta wiadomość jest dość osobista więc... 24) Lubisz ostre przyprawy? Tak, nawet bardzo 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? Jakieś dwie godziny temu 26) Czy jesteś bogata? Mam wszystko czego potrzebuję, to pytanie można zrozumieć różnie 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? Pochmurno aczkolwiek duszno 28) O której godzinie budzisz się rano? 9-10 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Greta i kawałek Pan i pani Killer 30) Jaki masz dzwonek w tel? Taylor Swift "Mine" 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? Tak 32) Ile masz rodzeństwa? Brata 33) Komputer stacjonarny czy laptop? Komputer stacionarny 34) Co planujesz dziś robić? Czytać, oglądać filmy, już połowa dnia za nami więc nie mam za wiele możliwości 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? Nie pamiętam, więc chyba dawno 36) Jakie jest twoje ulubione radio? żadne, słucham tego co lubię 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? Hamburgera 38) Jaki jest Twój kolor oczu? Ciemny brąz 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? Usiłowałam usnąć 40) Czy masz zwierzęta? Rybki Odpowiedz Link Zgłoś
kim817 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 17:48 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu?- w domu. 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?.- nie. :p 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego?- nie. 4) Czy masz na sobie skarpetki?- nie. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni?- nie. 6) Czy jest Ci gorąco?- nie. :d 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia?- nektar wieloowocowy. <3 8) Co ostatnio jadłaś?- płatki. 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili?- u babci. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu?- kuzyn. 11) Czy tesknisz za kimś teraz?- tak. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór?- nie mam. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości?- raczej nic. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie?- aktualnie nie. 16) Byłaś w tym roku u lekarza?- oczywiście. 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel?- w Krakowie. :c 18) Czy masz opalenizne?- tak. 19) Czego teraz słuchasz?- A Rocket To The Moon-Like We Used To. 20) Czy kolekcjonujesz cos?- hm.. nie. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje?- nie zostałam. c; 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ?- jak byłam młodsza. :q 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie?- życzenia urodzinowe. 24) Lubisz ostre przyprawy?- nie. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic?- rano. 26) Czy jesteś bogata?- nie znam się na tym. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda?- słonecznie i wietrznie. c; 28) O której godzinie budzisz się rano?- 9:15. 29) Jaki film ostatnio widziałaś?- "Angelika i król". 30) Jaki masz dzwonek w tel?- RHCP- otherside. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju?- tak, wiele razy. 32) Ile masz rodzeństwa?- jednego brata. 33) Komputer stacjonarny czy laptop?- komputer. <3 34) Co planujesz dziś robić?- grać na gitarze.? 35) Kiedy ostatni raz płakałeś?- dwa dni temu. 36) Jakie jest twoje ulubione radio?- Wawa. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba?- hamburger. 38) Jaki jest Twój kolor oczu?- ciemny brąz. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy?- słuchałam muzyki. 40) Czy masz zwierzęta?- tak, pieska. :d Odpowiedz Link Zgłoś
nienormalna__ Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 17:56 dobra, nudzi mi się. 1. na podwórku. 2. tak XD 3. tak. dużo rzeczy 4. nie. 5. nie. 6. tak. 7. woda. 8. śliwki. 9. chyba w domu 11. kuzyn. 12. nie mam planów. 13. koleżanka. 14. nic nie chcę wiedzieć. 15. nie mam. 16. byłam. 17. nie mam przyjaciół. 18.tak 19. biebera. chcę się trochę pośmiać. XD 20. nie. 21. nigdy. 22. tak. ice tea xD 23. nie pamiętam. 24. nie. 25. przed chwilą 26. nie. 27. deszcz pada 28. o 10:30 29. nie pamiętam. 30. nokia tune 31. tak. 32. siostrę. 33. stacjonarny 34. nie wiem 35. przedwczoraj zdaje się. 36. eska rock 37. kebab 38. brązowy 39. spałam. 40. mam. psa i kota. Odpowiedz Link Zgłoś
lotta Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 18:00 > 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? przed telewizorem > 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. nie, ale jak byłam w przedszkolu, próbowałam. ale wychowawczyni mi zabrała kredki i dała ołówkowe. > 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak, witryna kotek.pl > 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie > 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? niestety, nie > 6) Czy jest Ci gorąco? trochę > 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? ice tea cytrynowa > 8) Co ostatnio jadłaś? placki > 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? szczerze mówiąc, nie pamiętam... > 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? moja babcia > 11) Czy tesknisz za kimś teraz? za siostrą cioteczną, igą. > 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? wyjść gdzieś z koleżankami > 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. > portalach? facebooka nie mam, a do nk zapomniałam loginu i chasła. wiem, głupia, głupia, głupia, głupia... > 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? czy babcie nie dostaną zawał.u, na widok mojej farby do włosów... > 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie > 16) Byłaś w tym roku u lekarza? noo... > 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? aktualnie w prószkowie > 18) Czy masz opalenizne? miałam jeszcze niedawno, ale im starsza jestem, tym szybciej schodzi. > 19) Czego teraz słuchasz? paramore - stuck on you > 20) Czy kolekcjonujesz cos? figurki > 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? ha, nigdy mnie nie przyłapali > 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? no pewnie, ciągle tak robię > 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? chyba "spie...j" czy coś takiego... > 24) Lubisz ostre przyprawy? no ba... > 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? rano > 26) Czy jesteś bogata? ja nie, moi rodzice mają kase, ale nie są bogaci > 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? pochmurno > 28) O której godzinie budzisz się rano? nie wiem, 11, 12 > 29) Jaki film ostatnio widziałaś? w kinie to "incepcja", w tv "skazany na bluesa" > 30) Jaki masz dzwonek w tel? evanescence - call me when your sober" > 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? byłam. > 32) Ile masz rodzeństwa? nie mam > 33) Komputer stacjonarny czy laptop? komp > 34) Co planujesz dziś robić? nie wiem. > 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? nie pamiętam, dawno chyba > 36) Jakie jest twoje ulubione radio? nie słucham radia > 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? hot-doga > 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebiesko - szary. > 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? czytałam. > 40) Czy masz zwierzęta? kota, bubę. Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 18:13 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w lesie ;d 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. y . nie 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? nom ;d 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? sok pomarańczowy c: 8) Co ostatnio jadłaś? winogrona c: 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? yy . nie pamiętam . ale zapewne w domu 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? sąsiad 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak . . . 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? słuchać muzyki , siedzieć przed kompem ;d 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? nie wiem 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nic . jaka będzie to będzie 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie mam 16) Byłaś w tym roku u lekarza? no tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? w domu ;d 18) Czy masz opalenizne? no . jak mówią na mnie murzyn ;d 19) Czego teraz słuchasz? This is War - 30 Seconds to Mars 20) Czy kolekcjonujesz cos? nie 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nie byłam 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? nie pamiętam 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? nie pamiętam 24) Lubisz ostre przyprawy? czasem 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? rano 26) Czy jesteś bogata? ja nie . moji trodzice mają kasę . ale bogaci nie są 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? taka sobie ; d 28) O której godzinie budzisz się rano? ok 9 29) Jaki film ostatnio widziałaś? nie pamiętam 30) Jaki masz dzwonek w tel? paramore 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? tak 32) Ile masz rodzeństwa? 2 .. . 33) Komputer stacjonarny czy laptop? laptop 34) Co planujesz dziś robić? pewnie się ponudzę 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? dzisiaj . przed chwilą 36) Jakie jest twoje ulubione radio? nie słucham 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? hamburger 38) Jaki jest Twój kolor oczu? brąz 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? słuchałam muzyki 40) Czy masz zwierzęta? tak , psa <3 Odpowiedz Link Zgłoś
nathaliee. Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 18:12 1. Byłam w domu. xD 2. To podchwytliwe pytanie ? Nie . xD 3. Tak. 0-0 4. Nie. 5. Nie. 6. Trochę. 7. Woda gazowana. 8. Wafel ryżowy z dżemem. 9. O ile się nie mylę to na dworze. 10. Hmm. koleżanka. 11. Tak. 12. Nie wiem , komputer . xD 13. Dziś . 14. Jak będę wyglądać . ? ;o 15. Niee. 16. Byłam. 17. W domu . xD 18. Lekką . 19. Niczego. 20. Majtki . xD 21. Dwa lata temu . . . 22. Nie. 0-0 23. ' Wyjdziesz jeszcze dzisiaj ? ' 24. Nawet. 25. Wczoraj. xD 26. A co Cię to obchodzi . ? 27. Słońce i deszcz . 28. Około 10 - 11. 29. Francuski pocałunek. 30. Eminem feat. Rihanna - Love the way you lie . 31. Byłam. 32. Jedno. 33. Laptop. 34. Mhm . Oglądać filmy , seriale , komp , esy . 35. Wczoraj . 36. Eska . ? xD 37. Kebab . 38. niebieskie z plamkami w oczach mieniącymi się na brązowo- zielony . 39. Siedziałam na kompie . xD 40. Mam . Ehm. niektóre pytania były prywatne . XD Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 19:26 1. na dworzu szwędałam się z alice087 xd 2. łojezu... w przedszkolu raz ugryzłam, ha & ha . 3. tak . 4. nie . 5. nie . 6. troszkę ; DD . 7. shake bananowy . 8. arbuza :3 9. na Mazurach . 10. alice087 xD 11. tak... 12. siedzenie przy kompie : DD 13. moja przyjaciółka . 14. czy będę z pewnym chłopakiem :3 15. tak , takie z Chupa Chupsa xD 16. tak . 17. w domu , koło Łodzi... : C 18. tak . 19. Sugababes - Round Round . 20. nie . 21. nigdy :3 22. nie . 23. Do mamy: zadzwoniłaś do fryzjera? HAHAHA xd 24. troszkę ; DD . 25. wczoraj wieczorem :3 26. no cóż, nie narzekam ; DD . 27. ciepłoo . 28. 10.30 : DD 29. Sidney White i 7 coś tam xD 30. Inna - Hot . 31. tak . 32. jednego brata . 33. laptop . 34. umyć głowę i siedzieć na kompie ; d 35. wczoraj wieczorem poleciało mi kilka łez x dd 36. RMF FM 37. kebab . 38. niebieskie, niestety ! ; / 39. oglądałam film :3 40. tak, kota . Odpowiedz Link Zgłoś
quelle Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 20:00 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? jeździłam rowerem po lesie ;p 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. nie ;p 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie 6) Czy jest Ci gorąco? nie 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda gazowana 8) Co ostatnio jadłaś? rosół ;D 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? na zakupach 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? ciotka 11) Czy tesknisz za kimś teraz? tak 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? oglądanie filmów *(; 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? ?? koleżanka 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? wszystko 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie 16) Byłaś w tym roku u lekarza? tak 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? u siebie w chacie 18) Czy masz opalenizne? trochę 19) Czego teraz słuchasz? aktualnie niczego ;p 20) Czy kolekcjonujesz cos? tak 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdy 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? tak 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? spoko 24) Lubisz ostre przyprawy? tak 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? wczoraj wieczorem 26) Czy jesteś bogata? nie 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? zachmurzenie 28) O której godzinie budzisz się rano? 11. ileś tam 29) Jaki film ostatnio widziałaś? Ucieczka w mileczenie (polecam, film świetny , dużo mówi ) 30) Jaki masz dzwonek w tel? Night eyes . xoxo 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? nie 32) Ile masz rodzeństwa? 3 33) Komputer stacjonarny czy laptop? to i to 34) Co planujesz dziś robić? oglądać filmy 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? nie pamiętam 36) Jakie jest twoje ulubione radio? rmf fm 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? kebaba 38) Jaki jest Twój kolor oczu? zielony 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? oglądałam film 40) Czy masz zwierzęta?tak Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 20:20 Dobra, nudzi mi się: 1.W sklepie 2.Nie 3.Tak, doniczka 4.Nie 5) Nie 6) Nie 7) Mirinda 8) Ogórka 9) Na wsi 10) Dziadek 11) Nie 12) Żadne 13) Nie posiadam tego typu profili. 14) CZy mój kuzyn wyrośnie na normalnego 15) Nie 16) Oczywiście 17) W koleżanki, na wakacjach 18) Nie 19) Pogody na jedynce 20) Pluszowe pieski 21) Nigdy 22) Tak 23) "Ok." 24) Nie 25) Dzisiaj rano 26) Należę do średniej klasy społecznej 27) W miarę pogodnie 28) O 9 29) "Duma i Uprzedzenie" 30) Uwerturę z "Upiora w Operze" 31) Taa, w Niemczech i Czechach 32) 0 33) Laptop? 34) Iść spać 35) nie pamiętam 36) Radio Złote Przeboje 37) Hamburgera 38) Szary 39) Przewracałam się po łóżku, usiłując zasnąć 40) Nie. Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ anja is HARD <33 23.08.10, 20:27 1. W domu. 2. nie. 3. nie. 4. nie. 5. nie. 6. nie. 7. wodę gazowaną. 8. jem czipsy. 9. a bo ja wiem. 10. panem od angielskiego. 11. i to jak. 12. zrobić zaległe zadanie z angola. 13. nie posiadam tam konta. 14. nie. 15. nie. 16. nie. 17. nie mam przyjaciela. 18. tak. 19. niczego. 20. tak. 21. nigdy. 22. nie. 23. czy pójdziesz ze mną do biblioteki? 24. nie. 25. wczoraj wieczorem. 26. nie. 27. ładna. 28. o 9.30 29. Sydney i siedmiu nieudaczników. 30. Betlejsi. 31. tak. 32. jednego. 33. laptop. 34. iść spać i pouczyć się 35. hmm..wczoraj xDee. 36. jakieś eremef efem. 37. nic. 38. niebieski. 39. spałam. 40. nie. Odpowiedz Link Zgłoś
bella124 Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 20:52 1.Ze znajomymi w rynku. 2.Tak xd 3.Nie 4.Nie 5.Tak 6.Taaak! 7.Ice Tea Peach 8.Banana. 9.Na obozie. 10.Ciocia 11.tak 12.Iść się kąpać,i czytać 13.Siedemnasty. 14.Najlepiej nic. 15.La Coste 16.Tak. 17.Na Sardyni. 18.ee....powiedzmy ; P 19.The Offspring 20.tak 21.Nigdy 22.No pewnie 23. "To wbij po mnie o 20.00 to pojedziemy razem ;D" 24.Czasem ; p 25.Dzisiaj 26.Rodzice dużo zarabiają,ale nie mogę tego nazwać bogactwem 27.aa taka do dupy .. : p 28.Zależy o której pójdę spać,ale zazwyczaj koło 12 lub 13 29. "Step Up 3D" 30.The Offspring-Why don`t You Get a Job? 31.Tak 32.Zero 33.To i to 34.Czytać i słuchać muzyki 35.4 dni temu 36.Eska 37.Hamburgera 38.Brązowo-Zielono-Niebieskie 39.Byłam na imprezie u koleżanki ; p 40.Tak Odpowiedz Link Zgłoś
duuumi ;d;d 23.08.10, 21:03 1) Na spotkaniu z kolegą ;3 2) Nie. 3)Tak. 4) Tak. 5) Tak. 6) Nie 7) Sok wieloowocowy ;d 8) Niektarynke. 9) W domu? ;c 10) Ciocia. 11) O taaak. 12) Siedzenie na kompie, słuchanie muzyki, pisanie smsów, czytanie ksiazki xD 13) Kolezanka Vika. I kolega Bartek. 14) Nic. 15)Z adidasa. 16) Tak. 17) Jakies 3 km ode mnie. 18) Ta. 19)Nirvany. 20)Płyty, kolczyki. 21) Nigdy. 22) Tak ;d 23) eem. przemilncze 24) Noo. 25) Wczoraj wieczorem, dzis zaraz bede to robiła XD 26) nie wiem 27) wtf? XD 28) róznie, zazwyczaj ok. 10 29)step up 3D 30) em, normalny. 31) noo. 32) młodszą, jedną siostre. 33) i to i to mam, ale teraz jestem na stacjonarnym. 34) Co planujesz dziś robić? 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? 36)Nie słucham radia -,- 37) Hamburger 38) błękitny. 39) isałam smsa XD 40) 2 psy. Odpowiedz Link Zgłoś
zuaona Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 20:59 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? w domu. c: 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. niee-e. 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? tak, pasek na dywanie. 4) Czy masz na sobie skarpetki? niee. 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie. 6) Czy jest Ci gorąco? tak. 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? woda cytrynowa. 8) Co ostatnio jadłaś? makaron z pieczarkami. c: 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? u przyjaciółki, chyba. 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? moja ciotka, ha. 11) Czy tesknisz za kimś teraz? bardzo. 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? oglądanie meczu man city - liverpool. 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? dagmara. 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? nic. 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie. 16) Byłaś w tym roku u lekarza? 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? pewnie w namiocie w swoim ogrodzie, haha. 18) Czy masz opalenizne? nie. 19) Czego teraz słuchasz? p!atd - lying is the most... 20) Czy kolekcjonujesz cos? płyty. 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? w zeszłym roku. 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? tak. 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? nie pamiętam. c; 24) Lubisz ostre przyprawy? nie. 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? dzisiaj rano. 26) Czy jesteś bogata? ja nie, ale moi rodzice nie narzekają na ubóstwo. 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? nie widzę, ciemno jest, ale chyba znowu burza będzie. 28) O której godzinie budzisz się rano? teraz o 10. 29) Jaki film ostatnio widziałaś? good bye lenin po raz 5532523626. 30) Jaki masz dzwonek w tel? n*e*r*d - don't worry about it. 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? miliony razy. 32) Ile masz rodzeństwa? nie mam. 33) Komputer stacjonarny czy laptop? laptop. 34) Co planujesz dziś robić? dziś już nic. c; 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? w sobotę. 36) Jakie jest twoje ulubione radio? trójka. 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? jestem wege. c; 38) Jaki jest Twój kolor oczu? niebieskozielony. 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? gapiłam się na błyskawice. 40) Czy masz zwierzęta? tak. Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaka Re: 40 przypadkowych pytań wersja HARD ;dd 23.08.10, 21:00 1) Gdzie byłeś 3 godziny temu? na dworze ;p 2) Czy kiedykolwiek zjadlaś kredke?. tak 3) Czy w odległości 3 metrów od Ciebie jest coś różowego? nom , bluzkaa ;^ 4) Czy masz na sobie skarpetki? nie . 5) Czy byłeś w kinie w ciągu ostatnich 5 dni? nie . 6) Czy jest Ci gorąco? trochę . 7) Co było ostatnią rzeczą, którą miałaś do picia? ice tea . ;D 8) Co ostatnio jadłaś? kanapkę z serem w mikrofali z keczupem i sosem czosnkowym . 9) Gdzie byłaś w zeszłym tygodniu w tej chwili? w górach , w domu cioci ;D 10) Kim był ostatni gość w Twoim domu? moja przyjaciółka ;* 11) Czy tesknisz za kimś teraz? taak ... 12) Jakie są twoje plany na dzisiejszy wieczór? posiedzę na kompie , poczytam , wykompię się . 13) Który ostatnio napisał Ci komentarz na Facebook'u, Naszej-Klasie itp. portalach? koleżankaa xd 14) Co chcesz wiedzieć o przyszłości? niee ... chyba ... 15) Czy masz na sobie jakieś perfumy, jeżeli tak to jakie? nie . 16) Byłaś w tym roku u lekarza? taaa ; < 17) Gdzie jest twój najlepszy przyjaciel? w domkuu ;* 18) Czy masz opalenizne? tak . xd 19) Czego teraz słuchasz? paramore - just like me + radio kotek xd 20) Czy kolekcjonujesz cos? gazety bravo i back to black ! ;D 21) Kiedy ostatni raz zostałaś zatrzymana przez policje? nigdy x D 22) Czy piłaś kiedyś herbatę przez słomkę ? taak ;D 23) Co ostatnio napisałaś w ostatnim smsie? ojj , sory to miało być do mamy ; < 24) Lubisz ostre przyprawy? baaardzo ; ) 25) Kiedy ostatni raz wzięłaś przysznic? dzisiaj ranoo ;q 26) Czy jesteś bogata? dla mnie bogactwo sie nie liczy , ale tak sobiee ;D 27) Jaka jest w Ciebie pogoda? ładnaa x - ED 28) O której godzinie budzisz się rano? koło 9 ; ) 29) Jaki film ostatnio widziałaś? twój na zawsze <3 30) Jaki masz dzwonek w tel? iyaz - replay <3 31) Czy byłaś kiedyś w innym kraju? taa ; ] 32) Ile masz rodzeństwa? nic x d 33) Komputer stacjonarny czy laptop? komp stacjonarny x - D 34) Co planujesz dziś robić? spaać ! ; @ 35) Kiedy ostatni raz płakałeś? z tydzień temuu ; > 36) Jakie jest twoje ulubione radio? kotek ! ; ^ lub radio zet ! ;D 37) Co wolisz? hamburgera czy kebaba? hamburger xd 38) Jaki jest Twój kolor oczu? blueee ; ^ 39) Co robiłeś o 24:00 w nocy? spałam ; D 40) Czy masz zwierzęta? TAAAK ! Odpowiedz Link Zgłoś