kicikici..kotku Re: Które imię wybrać? 25.08.10, 20:32 Z tych twoich to podoba mi się Matt A moja propozycja to Justin Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Które imię wybrać? 25.08.10, 20:40 Wybierz jakieś imię celtyckie. W końcu w USA można nadać dziecku dowolne imię, byleby nie było obraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
dupaspam Re: Które imię wybrać?Szczerze ? 25.08.10, 21:31 aaron i ian brzydkie wybierz Matt i to drugie ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mroweczka_xxx Re: Które imię wybrać? 25.08.10, 21:45 Matt ;] podaj link opowiadania ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jay_bieber Re: Które imię wybrać? 25.08.10, 21:49 Aaron - jest świetne ja mam też inne propozycje. to moje ulubione imiona: -Seth (nie biore ze zmierzchu, jak coś. to moje ulubione imie już od b. dawna) -Justin - ale chyba nie bedziesz chciała jak jesteś antyfanką, ale nie wiem czy nią jesteś -Drew -Jake - nie wiem dlaczego, ale to imie z tych moich jakoś tak mi najbardziej pasuje do sportowca -Joe - wziełam z takiej fajnej książki "szepty czarownic" - POLECAM! -Jim -no i Aaron to też jedno z moich ulubionych lubie imiona na litere "J" Odpowiedz Link Zgłoś
happysad1 Aaron ;* 27.08.10, 15:26 mem z tym imieniem zajebiste skojarzenia wiec moim zdaniem powinnas wybrac Aaron'a ;p Odpowiedz Link Zgłoś
alass_s Re: Które imię wybrać? 27.08.10, 15:41 Wybierz Aaron ;P mój pies się tak nazywa, ale przez jedno A Odpowiedz Link Zgłoś
trzpiotka ;) 27.08.10, 15:51 Po co mam pisać ? I tak wybierzesz to imie, które Tobie najbardziej się podoba, bez względu na to, ile odpowiedzi będzie najwięcej XD Z resztą, nie powinnaś sugerować się odpowiedziami inncyh, to Twoja książka Odpowiedz Link Zgłoś
verr Re: Które imię wybrać? 27.08.10, 15:53 wszystkie są świetne, ale jak coś to proponuję Aaron Odpowiedz Link Zgłoś