tanatalka 24.08.10, 15:14 Nie mam pojęcia co kupić na urodziny czteroletnim siostrom (bliźniaczki) Prezentem może być coś drogiego dla obydwóch lub dwie tańsze rzeczy...<br /> Proszę o pomoc! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pinkax3 Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 24.08.10, 15:19 Kup im po jakiejś lalce lub miśku . ; ) .! Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 24.08.10, 15:19 czternastoletniej dziewczynce? to nastolatka, a nie 'dziewczynKA'. kup dużego pluszowego misia. z tego prawie każdy się cieszy. albo worek słodyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
gratka Przytulankę, lalkę lub... 24.08.10, 15:23 kolorowanki i kredki ;p P.S. Anja - CZTEROLETNIEJ dziewczynce, a nie czterNASTOletniej ;] Odpowiedz Link Zgłoś
green_day_love anja_ 24.08.10, 15:24 Mowa o czteroletniej dziewczynce a nie o czternastoletniej. Dziewczyny Ci tu dobrze doradzają, jakieś słodkie misie sprawiłyby dużą radość. Możesz kupić takie same, bo w rodzeństwie bywa tak, że jedno zazdrości drugiemu. Możesz kupić po jakiejś ładnej poduszce z ładnymi wzorkami lub ich idolami Odpowiedz Link Zgłoś
classie95 Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 24.08.10, 15:24 Proponuję lalki, no i jakieś słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 24.08.10, 15:25 wiesz nie mam pojecia ?? musialabys sie zorientowac co one lubia ja na woim miejscu kupilabym tak jak u gory po jakiejsc lalce ( i tak zniszcza ) albo kup jakies slodycze glupio troche slodycze no ale wiesz slodycze lubi kazdy Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ @green_day_love: 24.08.10, 15:29 ojejku, dzięki. Czytać nie umiem ;-// to i tak to co napisałam możesz kupić. Jeszcze raz SORRY :c Odpowiedz Link Zgłoś
mee1 Re: @green_day_love: 24.08.10, 15:43 zależy ile chcesez na to przeznaczyć... może Barbie?? albo takiego kucyka [po którym mogą malować specjalnymi flamastrami, a jak już nie będzie miejsca na nowe rysunki , wystarczy wrzucić do pralki , wysuszyć i można malować od nowa... , takiego kucyka dostaniesz w smyku... Tekst linka albo zestaw plastikowych naczyń, jakiś wałek, garnuszki, foremki do ciastek, ja kiedyś coś takiego dostałam na święta, i foremki do ciastek mam do tej pory i czasami robię z nich ciastka... albo taką tablicę...Tekst linka Odpowiedz Link Zgłoś
mickey66 Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 24.08.10, 15:47 według mnie powinnaś kupić jakąś lalkę Odpowiedz Link Zgłoś
caterina97 Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 24.08.10, 21:05 jednego ogromnego misia :3 albo dwie lalki, z tego co widzę małe dziewczynki uwielbiają Barbie :3 Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiaa :) 26.08.10, 17:23 Pluszaka np takie cos www.2future.pl/Produkt/349/gigantyczne_mikroby Odpowiedz Link Zgłoś
aga_24 Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 26.08.10, 17:29 Pamiętnik Odpowiedz Link Zgłoś
pauliska1212 Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 26.08.10, 18:54 nie ma nic prostszego ; p idź do sklepu zabawkowego i nie będziesz się mogła zdecydować x d Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 27.08.10, 00:20 moja siostra ma 4 lata kup lali, misie torebki - zwierzątka, wszelkiego rodzaju zabawki Odpowiedz Link Zgłoś
cullen_bella Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 27.08.10, 13:18 misie, lalki, książeczki do kolorowania, może zabawkowe telefony do tego słodycze. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 27.08.10, 13:49 Jakieś lalki, albo pluszaki. Odpowiedz Link Zgłoś
2468 Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 29.08.10, 21:39 Misie ale dla obydwu nie wiele się różniące Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 tu 29.08.10, 21:53 Mam 5 letnia kuzynke i juz wiem co ona lubi .. Mozliwe ze ta dziewczynka lubi podobne zeczy .. Ja kupuje jej barbie (tylko nie jakies bylejakie) , perfumy(dla malych dziewczynek oczywiscie) , gry itp. Idz do smyka napewno cos znajdziesz ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
12miley12 Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 29.08.10, 21:56 jeśli cię stać to możesz im kupić lalki (najlepiej Barbie albo MyScene) jeśli nie masz tyle kasy to jeśli dostaną jakąś fajną przytulankę to też na pewno się ucieszą Odpowiedz Link Zgłoś
pingwin Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 29.08.10, 22:33 Lalkę, grę planszową, klocki lego. Odpowiedz Link Zgłoś
dochuu. Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 29.08.10, 22:35 Lalki Barbie.Najlepszy prezent Jak nie masz za dużo kaski,to takie oryginalne,zwykłe są nawet po dwie dychy w sklepie Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 29.08.10, 22:42 proponuję dwa takie większe miśki. tylko żeby były takie same. lalka barbie odpada bo są małe elementy. niby od 3 lat ale i tak 4 - latki też ładują wszystko do buzi. lub można jeszcze poduszki dać. coś z puchatkiem itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
gucik13 jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 29.08.10, 22:43 jej, pójdź do pierwszego, lepszego sklepu z zabawkami, kup jakiegoś misia, czy jakąś zabawkę . proste .. Odpowiedz Link Zgłoś
majullo Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 29.08.10, 22:46 lalke,klocki,misie,filmy dla dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
crezyyy pare propozycji ;) 29.08.10, 23:05 Jeżeli są to bliźniaczki możesz kupić im parę rzeczy, ale to tylko propozycje :xd 1. lalki barbie + misie + kolorowanki + perfumy Barbie 2. po wieeelkim misiu + perfumy Barbie + słodycze Odpowiedz Link Zgłoś
famous_ash Re: jaki prezent kupić czteroletniej dziewczynce? 29.08.10, 23:25 Ja na początku przeczytałam 14-nastoletniej xD Czteroletniej, hmm lalkę albo misia dużego. Ooo tak z dużego misia każdy się ucieszy Odpowiedz Link Zgłoś