lala_bi 24.08.10, 16:08 Wiem, że było już dużo takich tematów, ale bardzo chciałabym wiedzieć co myślicie o tym plecaku? : allegro.pl/plecak-adidas-pink-flower-piornik-i1198253837.html Czy będzie on odpowiedni do gimnazjum i podoba Wam się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
free_ Re: Plecak 24.08.10, 16:13 przyszłam z podobnym do gimnazjum, patrzę a tam same torebki, zerooooo plecakuff. Odpowiedz Link Zgłoś
musicxstar Re: Plecak 24.08.10, 16:19 Mi osobiście plecak się podoba i myślę, że do gimnazjum jest idealny. W twoim wieku nie polecałabym jeszcze torby. Odpowiedz Link Zgłoś
oleksandra_xd Re: Plecak 24.08.10, 22:12 musicxstar napisał(a): > Mi osobiście plecak się podoba i myślę, że do gimnazjum jest idealny. W twoim w > ieku nie > polecałabym jeszcze torby. o ile pamiętam to ja od piątek klasy noszę torby XD Odpowiedz Link Zgłoś
nowahaydenka Re: Plecak 24.08.10, 19:10 Skoro Ci się taki podoba to nie ma przeszkody, by go nie kupić... Nie ma sioę komuś podobać, tylko Tobie. Do gimnazjum pasuje, także luzik. xoxo ;* Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Re: Plecak 24.08.10, 19:14 lato przez cały rok, co? ja sobie kupuje taki, też go gim Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Plecak 24.08.10, 21:55 Co to jest za problem kupić plecak?! Co Cię obchodzi nasza opinia? i tak kupisz jaki Tobie będzie się podobał, a nie nam. a jak już taki masz to będziesz i tak go nosiła -,- Odpowiedz Link Zgłoś
elen Re: Plecak 24.08.10, 22:00 podoba mi się, kojarzy mi się z Hawajami a tym samym przypomina akacje :3 Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka szczerze? 24.08.10, 22:09 Nie wiem, czy moja opinia będzie obiektywna, z uwagi na to, że nienawidze różowego. Wydaje mi się jednak, ze plecak w kwiatki do gimnazjum? Wybrałabym jakiś subtelniejszy wzór. Odpowiedz Link Zgłoś
caroline13 Re: Plecak 24.08.10, 22:09 nie mój styl ale jesli ci sie podoba to kupuj Odpowiedz Link Zgłoś
ka... Re: Plecak 24.08.10, 22:14 szczerze ? ja bym się w tym publicznie nie pokazała ale taki ma gust ... jeśli chodzi o gimnazjum ... - moja przyjaciółka w tym roku idzie z plecakiem w serduszka i misie - przesada ? tak czy inaczej - jasne , możesz w tym chodzić . Odpowiedz Link Zgłoś
ka... ups ... 24.08.10, 22:14 ka... napisał(a): > szczerze ? ja bym się w tym publicznie nie pokazała ale taki ma gust ... > jeśli chodzi o gimnazjum ... - moja przyjaciółka w tym roku idzie z plecakiem w > serduszka i misie - przesada ? tak czy inaczej - jasne , możesz w tym chodz > iść . sory . "z tym" ;p Odpowiedz Link Zgłoś
candys Re: Plecak 24.08.10, 22:23 Jest całkiem ładny, ale uwierz mi w gimnazjum raczej nikt nie patrzy w czym nosisz książki, byle nie w reklamówce ; DD U mnie wiele dziewczyn ma torby . . Przede wszystkim Tobie ma się podobać ; )) Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Super jest, ALE... 24.08.10, 22:23 W życiu nie dała bym 115zł za plecak Odpowiedz Link Zgłoś
szatynka Tak, ale... 26.08.10, 11:38 widzisz bo to jest tak, że jak zmieniasz z roku na rok plecak to inaczej, kupisz go za góra 80zł i super. Lecz są takie osoby (w tym ja), które plecak noszą przez 3/4 lata i o niego dbają to sobie przelicz 120: 4 = 30 zł. Nie opłaca się? Bardzo się opłaca. Zatem do osoby wyżej, osobiście nie kupiłabym takiego plecaka. No, ale jeżeli Tobie odpowiada to fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Plecak 27.08.10, 16:14 wkurzają mnie już takie tematy, ładny, czemu nie, jak ci się podoba to kup -____- Odpowiedz Link Zgłoś