second_ 26.08.10, 20:53 Styl Fluo - Połączenie stylów Street i Skate z ostrymi kolorami. Full capy, dresy, ortaliony, bransoletki, naszyjniki, okulary przeciw słoneczne itp. Co myślicie o takim stylu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orginalna Re: styl FLUO! 26.08.10, 21:02 Hehe, te fotki co podałaś coś nie działają, ale kiedyś widziałam fotki chyba w gazecie i nawet mi się podobało ! Tylko jak wpisałam na Google to jakoś takie nie bardzo . . . Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: styl FLUO! 26.08.10, 21:06 Bardzo kolorowe ale jakoś mi się podobają . Odpowiedz Link Zgłoś
a_vie Re: styl FLUO! 26.08.10, 22:13 cóż lubię dodatki w neonowych kolorach, ale takie w stylu cyber goth, bo reszta musi być czarna. styl nie dla mnie, ale i tak lepiej jak ktoś na ulicy tak wygląda niż zwyczajnie albo jak pustak. ale ogólnie, nie podoba mi sie. Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: styl FLUO! 26.08.10, 22:19 fajne... Ja jednak wolę styl skate <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: styl FLUO! 26.08.10, 23:09 albo mam upośledzony komputer, albo źle wrzuciłaś fotki. Odpowiedz Link Zgłoś