bananowedrzewo 26.08.10, 22:11 Drogie kociaki! znacie moze jakies dobre sposoby na spalanie tłuszczyku na brzusczku. Tylko nie brzuszki. Prosze o jakies sprawdzone, dobre i skuteczne porady.... z Gory dziekkuje xdd Peace Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
liveonce Tak, zdecydownie a6w i.. 31.08.10, 17:50 Aerobiczna 6 Weidera. Pomaga, polecam, zdecydowanie. Możesz dołączyć też różne skłony do wymodelowanie ładnie talii no i hula-hop Odpowiedz Link Zgłoś
igusiaaa Re: Spalanie 26.08.10, 22:14 brzuszki są jednak najlepsze na mięśnie brzucha... jeśli tak bardzo nie lubisz ich robić to połóż się na plecach, unieś nogi na wys. 30 cm i rób nożyce. musisz trochę poćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kitty Re: Spalanie 26.08.10, 22:17 mniej jeść i brzuszki @delicious - szóstka weidera jest na kaloryfer, jeśli ma tłuszczyk na brzuchu to mięśnie pod nim jej się utworzą. Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Spalanie 26.08.10, 22:17 nie brzuszki bo będziesz miała mięśnie ale pod tłuszczem! polecam hula hop przez pół godz. dziennie Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Spalanie 26.08.10, 22:17 ja zazwyczaj stoje i trzepie nim calym cialem zreszta tak zeby latal niee > xD pomaga ja w 3 dni schudlam 2 kg moja mama mi nie wierzyla az sama zaczela tak robic i przyszla do mnie i powiedziala hmm no wiesz ten twoj sposob to jednak pomaga widze ze chudne w oczach Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Spalanie 26.08.10, 22:19 z tym ze ja robilam tez brzuchy ale malo bo tez nie znosze ich robic i skakalam i jeszcze krecilam hula hop przez 30 min z przerwami na zmiane piosenki w kompie Odpowiedz Link Zgłoś
bananowedrzewo Re: Spalanie 26.08.10, 22:22 linda napisał(a): > ja zazwyczaj stoje i trzepie nim calym cialem zreszta tak zeby latal niee > > xD > > > pomaga ja w 3 dni schudlam 2 kg moja mama mi nie wierzyla az sama zacze > la tak robic i przyszla do mnie i powiedziala hmm no wiesz ten twoj sposob to j > ednak pomaga widze ze chudne w oczach hehe fajny sposob, to ile ty tak trzepiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pati2505 Spalanie 26.08.10, 22:17 a6w-o szczegółach dowiedz się w necie. Trzeba się przyłożyć,ale naprawdę się sprawdza.Po tych 42 dniach nie poznasz swojego brzucha Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Spalanie 26.08.10, 22:21 ahaaaaa robilam to i wierz mi dla osob ktore nie lubia robic brzuszkow to meczarnia i nie pociagniesz na tym 3 dni !!! ja probowalam Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Spalanie 26.08.10, 22:29 trzepie dlugo wlaczam muzyke i robie tyle ile dam rady to nie meczy tak bardzo wazne zeby trzepac jak najwiecej i z przerwami nie ?? zreszta to nawet fajna forma tanca Odpowiedz Link Zgłoś
foczka99 Re: Spalanie 26.08.10, 22:28 wpisz se na google cwiczenia w wodzie na brzuch 3-maj sie i milego cwiczenia Odpowiedz Link Zgłoś
delicious Wiesz... 27.08.10, 10:43 a6w wcale nie musi być na mięśnie. Stosują to sportowcy, ale zmniejszając zakres ćwiczeń, możesz uzyskać płaski brzuszek Jeśli będziesz dobrze się odżywiać i stosować chociaż połowę ćwiczeń zestawu a6w to na pewno pomoże. A efekty widac bardzo szybko Odpowiedz Link Zgłoś
ta_tajemnicza Re: Spalanie 27.08.10, 16:49 Widzisz.. Ty masz problemy ze spalaniem, a ja z przybraniem na wadze Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. :d 28.08.10, 01:45 brzuszki bądź unoszenie nóg na leżąco i machanie nimi w powietrzu. Odpowiedz Link Zgłoś