yumpey_ 28.08.10, 21:55 jw. Słuchacie starych piosenek ( lata 70, 80... ) ? Ja bardzo je lubię, mimo, że słucham też Eminema. I podajcie kilka tytułów typu Phil Collins- You can't hurry love. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajkox Re: Stare piosenki ... < 3 28.08.10, 22:03 tak.. uwielbiam taie piosenki . ah lata 70, 80 . taaak tata mnie tym zaraził . ma pełno płyt. Niestety nie mam ich tera zprzy sobie i nie zdołam podac ci wokalisty żadnego . ale np . taką piosenką może być roxette . 'listen to your heart .' te pisoeni są takie prawdziwe.. wtedy wokaliści naprawdę mieli talent .cudowny dar ,bo sami wymyślali tew piosenki ..a współczesne .. ? -.- ` wszyscy odgapiają od tych właśnie z lat 80 / 70 . dlaczego ? bo były niesamowite . Wszystkie współczesne piosenki są tworzone na podstawie tamtych . o i to właśnie zaobserwowałam . c; Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Stare piosenki ... < 3 29.08.10, 10:27 Ja słucham piosenek z lat '60, '70, '80 i '90. Piosenek Ci nie podam, bo jest ich za dużo, ale podam kilka zespołów i wykonawców: Led Zeppelin, The Doors, The Rolling Stones, John Lennon, Jimi Hendrix, Queen. Odpowiedz Link Zgłoś
ewka15 Re: Stare piosenki ... < 3 29.08.10, 15:44 No ja też słucham staroci Właściwie to tylko i wyłącznie. Jakoś nie podchodzi mi dzisiejsza muzyka. Zespołów nie będę wymieniać, bo sporo ich jest, a jeśli ktoś jest ciekawy to wszystko mam na swoim profilu Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Stare piosenki ... < 3 29.08.10, 15:51 hmm . nie chce mi się wymieniać , bo dużo tego jest . niektóre są naprawdę świetne . : > i chociaż słucham dzisiejszej muzyki , to tej ' starej ' też . Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 Re: Stare piosenki ... < 3 30.08.10, 04:10 roxette - Listen to your heart Czy jakos tak ... Sliczna jest ta piosenka Odpowiedz Link Zgłoś
icannotdecide okok 30.08.10, 13:26 The Beatles,Stevie Wonder (I just call to say I love you,mm),Modern Talking,John Lenon. To tacy,których słucham ja. Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Stare piosenki ... < 3 30.08.10, 13:45 Ja słucham: -Jacka Kaczmarskiego - tytuły jego piosenek (wierszy nie liczę), długo by wymieniać -Edyty Geppert - np. 'Jaka róża, taki cierń' -Marka Grechuty - 'Niepewność' -Stinga - 'Englishman in New York' -Bułata Okudżawy - 'Panie, Panowie ' -Grzegorza Turnau - 'Co poczniemy z Tygryskiem' -Celine Dion - od początków jej kariery -Elektrycznych Gitar - np. 'Ona jest pedałem', 'Nie pij Piotrek' -Barbry Streisand - płyta 'Guilty' -Andrei Bocelii- wybrane utwory -Queen - np. ' Bohemian Rabsody' -Tiny Turner -Bee Gees -The Doors -Budki Suflera -Bonnie Tyler A ze starych (ale już niekoniecznie piosenek) lubię muzykę klasyczną i operę. Odpowiedz Link Zgłoś
leighwhannel Re: Stare piosenki ... < 3 30.08.10, 15:12 Scooter hyper hyper 1994 www.youtube.com/watch?v=7Twnmhe948A Modern Talking 1986 sweet little sheila www.youtube.com/watch?v=pv_luBwRRuA Scooter Break it up 1996 www.youtube.com/watch?v=dWIHvuABaFU Odpowiedz Link Zgłoś
vhyf_ Re: Stare piosenki ... < 3 30.08.10, 15:17 the beatles, modern talking, grechuta, niemen, słucham jak mnie najdzie ochota. Odpowiedz Link Zgłoś
chinczyk Re: Stare piosenki ... < 3 30.08.10, 20:40 Red Hot Chili Peppers : dosed, snow, under the bridge, i could die for you, i could have lied, suck my kiss, californication, scar tissue, otherside, road trippin, can't stop, zephyr sond, save the population, slow cheetah, charlie wystarczy? XD Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Stare piosenki ... < 3 30.08.10, 20:44 Marek Grechuta Zapomniałam dodać Odpowiedz Link Zgłoś
kotekk. Re: Stare piosenki ... < 3 30.08.10, 20:43 Nie słuchaam. ; // Ale tak jak ty słucham Ema .! Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Stare piosenki ... < 3 30.08.10, 20:43 słucham, ale nie chcę mi się myśleć i nie podam piosenek XD Odpowiedz Link Zgłoś