Dodaj do ulubionych

Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp

29.08.10, 13:16
słuchajcie kotki . ; ))
oglądam filmy naprzykład na eKino . pl albo zalukaj . pl ale po 72 minutach
ogladania filmu jest limit żeby oglądać dalej musze czekać 50 minut albo
więcej . no i jak ten cały czas mija to nie wiem jak oglądać dalej . wiecie
może jak ? prosze napsizcie .

i nie kasujcie wątku to ważne . !!!
Obserwuj wątek
    • frutella_xd Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 13:19
      Musisz czekać -,-'.
    • gwiazdka_97 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 13:20
      na UWAGA SPAM!!!! nie można obejrzeć filmu po limicie . jeśli chcesz widzieć cały , musisz wysłać
      esaa , za 3,66 zł alo ściagnąć film na komputer za 2,44 zł . xdd
      P.S film ściąga się 9,5 godziny . ; //
      • kolorowa... Dobra rada. 29.08.10, 14:32
        Wiesz co ja kiedyś miałam ten sam problem co ty.
        Ale w komentarzach pod jednym z filmów ktoś napisał co trzeba zrobić aby oglądać bez limitu.
        Więc tak.
        Jeśli włączył Ci się limit zobacz gdzie mniej więcej zakończyłaś oglądanie zresetuj komputer i włącz film od tego momentu w którym skończyłaś go oglądać.
        To chyba jest jedyna metoda chyba że wolisz płacić.
        Mam nadzieje że pomogłam kiss
      • lieb_de_sekunde Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 04.10.10, 22:41
        Wyłączas i włączasz do prądu serwer ;D <resetujesz tym samym> i odswierzasz
        potem stronę
    • edward_fan Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 13:21
      Musisz odświeżyć stronę i załaduje się jeszcze raz.
    • szatynka Tutaj. 29.08.10, 13:21
      Odświeżyć stronę. Włączyć, cofnąć suwak na miejsce w którym się skończyło i oglądać.

Btw. jeeej, po co się męczyć z limitem? Najlepiej wykupić konto, albo ominąć go.
      No, ale jak wolisz tongue_out
      • beniaxd na UWAGA SPAM!!!! ... 29.08.10, 13:26
        wykup limit za 3,66 pln na tydzień przez e-sa .
      • karolcika2205 zgadzam się . 29.08.10, 14:29
    • jutka12 np 29.08.10, 13:24
      ja ogladając filmy np. na playtube.pl to kiedy wyświetla mi się limit to rozłączam sie z
      internetem na 2 minuty i później moge oglądać dalej...
    • avril993 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 13:25
      Ja oglądam filmy albo na you tube albo szukam stron na których nie ma limitu.
      • czekooladowaaa. Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 13:28
        okej dzięki . smile
    • paaali Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 13:25
      odświeżaj stronę co jakiś czas ; )
      • czekooladowaaa. Dziękuję . ;)) 30.08.10, 12:25
    • enqu moje sposoby ; D 29.08.10, 13:26
      ja zawsze wł. 2 okienka ( duże ) z tym filmem !
      pierwszy puszczam od początku i normalnie oglądam, zatem drugi na początku
      jeszcze przed rozpoczęciem ogólnie oglądania filmu włączam tak gdzieś w 42 min.
      i on sobie się ładuje i ładuje a ja oglądam pierwszy wtedy, jak wyskakuje mi
      limit to włączam ten drugi film i normalnie se leci : d
      myślę ze skumałaś : D
      • rosaliee. a ja robie tak jak enqu. 30.09.10, 09:42
    • iga18 Ja wiem ; )) 29.08.10, 13:26
      Rozłącz i podłącz internet, ale zapamiętaj na której minucie skończyłaś oglądać
      ; ))
    • sweet94 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 13:26
      odświeżasz stronę i jak ci jeszcze ten czas nie minął to pisze ile jeszcze a jak
      już to przypominasz sobie mniej więcej w której minucie przestało być odtwarzane
      i sobie włączasz. pozdrowink
    • lukas11136 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 13:33
      pie...cie dzieci jak idioci...
      Jeśli ta strona to MEGAVIDEO. To ona zapisuje twoje IP tongue_out
      i nic nie poradzisz bo żadne odświeżanie nic nie da smile
      Jedyne co możesz zrobić to jak masz NEOSTRADE To zresetować modem lub odłączyć i
      włączyć go do prądu.. jest to tak ponieważ TP ma zmienne ip więc ip sie zmienia
      po resecie modemu wink
    • coldprincess Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 13:43
      Jeżeli nie masz stałego łącza to spróbuj odłączyć i podłączyć neostrade. U
      mnie działa. nie muszę czekać ;d
    • zigii Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 13:55
      o to jak można ominąć limit:
      wejdź na stronę z filmem, ale go nie włączaj. zaczekaj, aż zbuforuje się do końca, po czym włącz tryb offline w przeglądarce. możesz oglądać. ; )
      możesz też zmienić adres IP, ale to trochę trudniejsze. sama nawet nie wiem do końca jak to się robi. opis jak to się robi jest na spryciarze.pl. poszperaj po necie, może znajdziesz jakieś przydatne info : )
      • natzal Ja... 29.08.10, 14:02
        Usuwałam ciasteczka z tej strony, historię i oglądałam... Tylko musisz najpierw wyłączyć tą
        stronę, a dopiero potem włączyć i przesunąć suwak na skończone miejsce ^^
        • eweeelka Pomogę ;P 29.08.10, 14:20
          wystarczy wkleic link z megavideo do takich stronek jak :
          www.tv.wrzuc.to/user/login
          www.streamo.tv/sign-in.html?target=/watch/G9EL6RKW
    • mroweczka_xxx Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 14:23
      odłącz internet i włącz ponownie ;]
      • leaveme_ Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 14:28
        Jak miałam z kablami neta do rozłączałam się i znowu łączyłam
        a teraz mam bezprzewodowy więc wyciągam z gniazdka
        w ten sposób zmieniam IP kompa i moge oglądać nie czekając 1h
    • linda Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 14:25
      nie da sie tongue_out cza czekac
      • nesska94 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 14:32
        kuźwa, pojebani ludzie którzy nie wiedzą. Ja owszem znam się na tym. Trzeba
        rozłączyć i podłączyć internet, ale zapamiętaj na której minucie skończyłaś
        oglądać. ;PP
        UWAGA! A NIEEEE, CZEKAĆ! BO MOŻE KTOŚ JEST NIECIERPLIWY! sciana
        • lukas11136 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 30.08.10, 10:15
          sie ku... znasz smirk
        • coldprincess Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 27.09.10, 21:25
          tak nesska94 to ty nie wiesz, że nie wszyscy mogą sobie na to pozwolić.
          wiele osób ma stałe łącze i odłączanie i podłączanie neostrady nic nie daje.
    • miauuu Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 14:30
      Wiem jak pomóc na UWAGA SPAM!!!!-musisz stworzyć swoje profil,i gdy już to zrobisz,to kiedy
      chcesz możesz doładowac sobie konto za 3,66zł(czy cos w tym stylu)i to doładowanie
      trwa tydzień wtedy oglądasz filmy bez problemówsmilegdy kasa ci się wyczerpie to jest
      napisane-kliknij aby oglądc bez limitów(czy coś takiego)-klikasz tam i jest cała
      instrukcjasmilesmilesmilesmilesmilesmile
    • kotek.bieberka Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 14:30
      Musisz se coś tam wykupić ;d
    • mary_ Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 29.08.10, 14:33
      Rozłącz i podłącz internet. Ja na necie nie oglądam, ale wiem, że u mojej koleżanki działa. A
      u drugiej skraca czas czekania (ponowne rozłączanie nic nie daje) do ok 30 min z 72 (?),
      ale lepsze to niż nic.
    • marcepanka13 Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 26.09.10, 09:45
      zmień IP
    • niebieskaa Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 26.09.10, 20:46
      dołądować więcej, albo YT.
    • malowana. Re: Problem !! Jak obejżeć film po limicie ? ; pp 26.09.10, 21:54
      ja również dziękuję za te rady ;D
    • linda nie obejrzysz , aleee 26.09.10, 22:00
      sa strony gdzie rownierz mozesz ogladac filmi i to bez limitu wink noo tylko ja nie pamietam jak sie nazywala bo nie ogladam filmow....ale zaraz zapytam kolezanki na gg o ile mi odpisze bo narazie cos robitongue_out
      • linda Re: nie obejrzysz , aleee 26.09.10, 22:02
        ok juz nie wazne bo ktos u gory juz podal link wink
    • superoolah dobra odpowiedz. 26.09.10, 22:03
      musisz zrestartować neta, zmieni ci się adres IP i bd na nowo :]
      • olciaaa03 Re: dobra odpowiedz. 04.10.10, 21:45
        dzięki wink
    • kara4454 ładuj se film na dwóch takich stronkach 27.09.10, 21:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka