xxfankajbxx 29.08.10, 18:57 hej mam zamiar obejrzeć the ring podobno jest bardzo straszne oglądałyście ? a jeśli tak to jak bardzo straszny ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sweetashley Re: Film ;) 29.08.10, 20:09 to jest zajebisty horror jeden z lepszych ;] polecam milego ogladania chinski i amerykanski ;] Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi013 Re: Film ;) 31.08.10, 20:15 masakra... ale był dość fajny koleżanki mnie zmusiły żebym obejrzała... Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Film ;) 31.08.10, 19:53 czemu w oficjalnym? o.o oglądałam. i nie, nie jest straszny. miłego oglądania. Odpowiedz Link Zgłoś
ftsx3 Re: Film ;) 31.08.10, 20:07 Nie jest aż tak bardzo straszny. Musisz stworzyć odpowiedni klimat. Czyli sama w domu, wszędzie światła pozgaszane, słuchawki na uszach. Wtedy szczerze można się wystraszyć. Natomiast jednak masz zamiar oglądać go wtedy gdy jest widno i głośno to nie oglądaj. Gdy pierwszy raz ten film obejrzałam (w tych właśnie warunkach ;D) unikałam oglądania TV xD Odpowiedz Link Zgłoś
fineaszka Re: Film ;) 31.08.10, 20:18 Oglądałam, nie jest aż taki straszny, nastawiłam się na lepszy. Odpowiedz Link Zgłoś
siobhan6 Re: Film ;) 31.08.10, 20:21 Dla mnie masakra. xd<br /> Ale zależy w jakich warunkach oglądasz[ stwórz se mroczny klimat, to sie zesrasz] Odpowiedz Link Zgłoś
crisp. Re: Film ;) 31.08.10, 20:36 nie jest specjalnie straszny, ale można mieć schizy później . tak jak po klątwie . da się oglądać bez większego strasu, ale jak się jest samemu w domu na noc lub coś w tym stylu za ciekawie nie jest . ;d Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: Film ;) 31.08.10, 20:36 Eeee. Taki sobie , są lepsze. ! I straszniejsze moim zdaniem oczywiście , jestem fanką horrorów ! ; dd Odpowiedz Link Zgłoś