darcia98 30.08.10, 16:02 Może i mam 112 lat ale też się stresuje przed 6 klasą ;/ Będę miała stukniętą wychowawczynie (uczy też matmy).Jest strasznie ostra i się na mnie uwzięła.Ten rok będzie straszny.Wraca jeszcze okropna pani od Niemca...Przechlapane !! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pofu --->Szkoła ;P 30.08.10, 18:02 jak to przeczytałam, to wybuchnęłam śmiechem xD. wiesz, że ja mam tak samo jak ty? też idę do 6 klasy i strasznie się tym przejmuję (bardziej niż gimnazjum). moja okropna wychowawczyni też uczy matmy. do tego też przyrody. ... niestety, ale to akurat jest inne. nie chodzę na niemiecki tylko na ruska. od niemca pani jest bardzo fajna. a od ruska... sama nie wiem. także... nie jesteś sama! pzdr. pofu wildteen.pinger.pl Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: --->Szkoła ;P 30.08.10, 18:36 jak się tak boicie podstawówki to co dopiero będzie w gimnazjum W ogóle to nie obczajam wątku...no denerwujesz się no ale akurat np. mnie to nie obchodzi Odpowiedz Link Zgłoś
hektor18 Re: Szkoła ;P 30.08.10, 19:03 mój będzie okropny ..... już się boje testy i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś
blizniaczkii Re: Szkoła ;P 30.08.10, 19:32 idę do 3 gim i stresuję się tak samo jak ty (chociaż kończę gim a ty podstawówkę) ale masz dużo plusów np. jesteście ostatnią i najstarszą klasą w szkole Odpowiedz Link Zgłoś
karolcika2205 ostro. 30.08.10, 21:32 jak teraz się boisz to co to bedzie jak bedziesz w gimnazjum ;dd ? . pomysl dobre strony tego . bedziesz najstarsza klasa w sojej szkole ;d . i ostatnia klasa xD Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Szkoła ;P 30.08.10, 23:14 Uuu, współczuje ci, ja miałam taką od matmy ja sie śmiałam z niej że to jest Ulrich von jungingen, bo miała na nazwisko Ulrych xdd Nawet jak koleżanka siedziałą obok mnie to nie mogłam jej podać godziny bo menda już ie rzucała !!!!!!!! Ale na szczęście poszła juz sb od nas ze szkoły ;dd Odpowiedz Link Zgłoś