jamajka. # 05.12.10, 17:42 Już że tak powiem rzygać mi się chce tymi tekstami o 'Jonasach' i 'Bimberach'. To zrobiło się żenujące... Nie lubisz to nie. Po jakiego robić z tego zamieszanie. Ja nie lubię wielu osób, i się tym nie chwalę. To jest każdego osobista sprawa. Obrażanie czy obgadywanie, bo "on ma grzywkę i wygl. jak pedał" są dziecinne i nienamiejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
lidusiaaaa Re: Jakiej gwiazdy ... 05.12.10, 17:49 Biebera, ponieważ....no bo to jest Bieber!! Odpowiedz Link Zgłoś
silve Re: Jakiej gwiazdy ... 05.12.10, 17:53 Justina Biebera ponieważ wszyscy go uważają za wielką gwiazdę !! A wcale nią nie jest!! Prawdziwymi gwiazdami możemy nazwać zespół Metallica , Ac/Dc Itd . Ale nie jego!! On wygląda jak baba!! Teraz zrobił się podobno na "niegrzecznego chłopca " Odpowiedz Link Zgłoś
szalony_chomik mam prośbę. 05.12.10, 18:13 Uszanujcie zdanie innych , bo każdy mówi to co uważa i każdy ma do tego prawo i każdy jest inny ,wiec ma inne zdanie. A to że ktoś lubi np, Selene a ktoś Tokio Hotel to nie znaczy że mają skakać sobie do gardła. Kultury !!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: mam prośbę. 05.12.10, 18:20 Zjebera, Montany, Seleny, Lovato, lautnera i wiele wiele innych xD A dlaczego szczeże nie wiem >: Odpowiedz Link Zgłoś
karmel_ Re: Jakiej gwiazdy ... 05.12.10, 18:16 bimberka, wszystkich disneja. chyba wiadomo za co. Odpowiedz Link Zgłoś
magy10041996 Re: Jakiej gwiazdy ... 05.12.10, 18:17 Zjeber, Jonasi, Montana, lovato, selena - dlaczego? Niewiem po prostu nie i koniec xD Odpowiedz Link Zgłoś
emmaj660 Re: Jakiej gwiazdy ... 05.12.10, 18:23 nie cierpie Demi Lovato i Biebera Odpowiedz Link Zgłoś
jamajka. śmieszne... 05.12.10, 18:44 jest to, że większość nawet nie wie dlaczego kogoś nie lubi ... Żałośni jesteście... Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Jakiej gwiazdy ... 05.12.10, 20:13 biebera jest głupim narcyzem i śpiewa jak mała dziewczynka Odpowiedz Link Zgłoś
silver_ Jakiej gwiazdy ... 05.12.10, 20:20 jakoś nie przepadam za gwiazdami. nie lubię ich za sprzedawanie siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
plombrng_mary Re: Jakiej gwiazdy ... 06.12.10, 17:10 o zapomniałam dodać danielle campbell kocham randkę z gwiazdą ale ten kto ją wybrał nie zna się na talentach Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Re: Jakiej gwiazdy ... 06.12.10, 17:27 1. Ke$ha - za to jaka jest, jak się zachowuje. Robi z siebie nie wiadomo jaką gwiazdę, choć nie ma za grosz talentu. Skandale i nic więcej. 2. Vanessa Hudgens i Selena Gomez - obie są tak sweetaśne, że mi mordę wykrzywia jak je widzę Jeszcze parę gwiazdek by się znalazło, ale nie chce mi się już wypisywać xD Odpowiedz Link Zgłoś
misio Re: Jakiej gwiazdy ... 06.12.10, 20:50 1. Miley Cyrus - głupie, rozpieszczone beztalencie, które nie zdobyłoby sławy gdyby nie rola hanki, którą załatwił jej tatuś -.- ugh! nienawidzę jej za to jej zachowanie, za to jaka jest i jak się zmieniła (na jeszcze gorsze)... starczy? to teraz: 2. Ke$ha [(czy jak jej tam), bo nazywam ją kaszą xD] - kolejną "gwiazdka", której przerabiają głos w kompie. Jest to beztalencie, poza tym jest okropnie brzydka i okropnie się ubiera. Mam do niej obrzydzenie, jak ją widzę zbiera mi się na wymioty. Jak ją słyszę, to mam ochotę się zabić... kolejna "super star", której nie trawię to: 3. Justin Bieber - ten gó...arz jest wszędzie, ma mutację, która mu się niedługo skończy i wszyscy o nim zapomną... czy ma talent? może ma, ale ja go nie dostrzegam xD to tyle, a jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Jakiej gwiazdy ... 07.12.10, 20:58 Ehh no Biebera i disneya ;// Znaczy są osoby , które zniosę i czasami nawet posłucham , ale jeżeli chodzi o osobowość to z disneya lubię tylko Ashley Tisdale. Nie lubię też całej obsady zmierzchu - nie wiem poprostu nie podoba mi się ten film a aktorzy z niego słyną. Stali się odrazu tacy sławni , a właściwie to nie wiem za co. Nie lubię też podrób Biebera takich jak Cody Lindsay czy jak mu tam. I wiele artystów , którzy kopiują inne gwiazdy . Odpowiedz Link Zgłoś
kolusia1997 Re: Jakiej gwiazdy ... 07.12.10, 21:05 Bimberka, Kelis i tych ze Zmierzchu Wkorzają mnie!! Odpowiedz Link Zgłoś
blondi_girl Re: Jakiej gwiazdy ... 07.12.10, 21:13 było pytanie o gwiazdy a Wy wypisujecie Biebera i Disney... ;p Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Jakiej gwiazdy ... 07.12.10, 21:20 Ke$ha, ale coś mi się wydaje, że odpowiadam już w tym wątku : D Łukasz Mojeci & Chór CANTATA - Bo to święta :3 Odpowiedz Link Zgłoś
selenagomezfan_ . 18.12.10, 19:28 Willow Smith ale nie wiem czy można nazwać ją gwiazdą i Jonas Brothers Nie wiem czemu. Odpowiedz Link Zgłoś
yorkie Re: Jakiej gwiazdy ... 19.12.10, 21:21 Justynki Bimber, bezsensownych gwiazdeczek z Disney Mennel, plastików, polskich wokalistów/zespołów popwych i pseudo-rockowych. Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Jakiej gwiazdy ... 19.12.10, 21:21 Bieber- ostatnio naliczyłam 20 powodów, chcesz usłyszeć? gwiazdeczki Disneya - zero jakiegokolwiek talentu, za słitaśne. Jennifer Morrison- W tym przypadku przemawia przeze mnie zazdrość. Odpowiedz Link Zgłoś
blondzia Re: Jakiej gwiazdy ... 19.12.10, 21:27 Nie przepadam za Vanneso Houdgens i za Tokio Hotel oraz za P!nk ale żebym kogoś nienawidziła to nie istnieje taka gwiazda Odpowiedz Link Zgłoś
emila Justin Bieber! 19.12.10, 21:28 Nienawidzę go ponieważ jest zawsze i wszędzie! Co tylko spojrzę na jakąś stronkę to go widzę BIEBER JEST DO BANI! Odpowiedz Link Zgłoś
jessicakaulitz Re: Selena Gomez, Katy Perry i Paramore 19.12.10, 21:34 Seleny nie lubię ponieważ, to taka cnotka niewydymka, nie znoszę gdy ktoś zgrywa świętą. W dodatku nie ma za grosz talentu, zwyczajnie wyje, bo tego śpiewem nie da się nazwać Katy nie lubię, gdyż to totalne beztalencie, podobnie jak Selena nie potrafi śpiewać na żywo . Poza tym, z wieloma gwiazdami się kłóci, sprawia wrażenie aż nadto żywej i pyskatej Paramore nie lubię, bo udają rockmanów. To mnie denerwuje. Poza tym, nie cierpię ich pseudo-rockowych piosenek. Ale pomimo wszystko, mam szacunek do ich fanów i nie obrażam powyższych artystów publicznie. Odpowiedz Link Zgłoś
meggi_13 Re: Jakiej gwiazdy ... 19.12.10, 21:35 Justin Bieber - za to że jest wszędzie i za grosz nie ma talentu. Selena Gomez - za to że jest taka $łiiit i za to że śpiewa chociaż nie umie. Vanessa Hudgens - za sztuczność Jasmine Ville cośtam - za to że promuje się na znanych chłopakach Jonas Brothers - za ten ich pseudo rock i bez obrazy dla fanów ale styl Tokio Hotel mnie wkurza. Nie 'nie lubie' tego zespołu(nie mam za co...) bo kilka piosenek mają nawet nawet. tylko styl mi się nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
arasha Re: justyna dekiel!!!! wiecie o kogo chodzi 19.12.10, 21:48 biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber biber WIEC TAK:biber stoi na szczycie budynku i chce skoczyc. 90% nastolatkuw sra ze strachu i modli sie zeby tego nie robil,pozostale 10% bierze popkorn siada wygodnie i wrzeszczy"skacz ty cioto,skacz" JA NALEZE DO TYCH 10% jezeli ty tesz to jestes nielicznym z normalnych nastolatkuw! Odpowiedz Link Zgłoś
hayley28 bieber, mars,gomez, cyrus,jonas itd... 20.12.10, 14:47 nienawidze biebera za to że śpiewa jak baba i wygląda jak baba i jego piosenki są beznadziejne, nienawidze Bruno marsa za to że śpiewa słodkim głosikiem i jego piosenka Just the way you are działa mi na nerwy, nienawidze seleny gomez i miley cyrus za to że robią z siebie niewiadomo jakie gwiazdy, nienawidze rihanny i katy perry za to że są nienormalne. oprócz tego nienawidze Joe jonasa, keshy, candy girl, dody idużo by jeszcze pisać... Odpowiedz Link Zgłoś
dunjaa ;> 20.12.10, 15:00 Nie lubię Justina Biebera, i proszę to uszanować. Każdy ma swoje zdanie. A nie lubię go dlatego, że jest po prostu wszędzie. Nie mam nic do jego śpiewania, ale niech trochę gazetki ochłoną ... Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka no to tak... 20.12.10, 15:01 Nie trawię Bimbera ponieważ to komercyjny dzieciak, który chce zbijać kasę na głupiutkich fankach, któe kupią jego perfumy, lakiery do paznokci,słuchawki i książki. Nie trawię Srejleny Gomez ponieważ śpiewa,a NIE UMIE. Odpowiedz Link Zgłoś