nusska 31.08.10, 15:44 Robicie maseczki ? Jakie ? Działają ? ____________________________________ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
avril1028 Re: Maseczki ;) 31.08.10, 15:58 co proszę działają i według mnie są one najlepsze sama korzystam z nich miałam biała herbatę i błotna i są mega i zawsze jestem im wierna ; D Odpowiedz Link Zgłoś
miley_1 Re: Maseczki ;)) 10.09.10, 18:14 Różnie ale częściej kupuję te z rossmana ;p np perfecta no problem albo Soraya Care Control albo jeszcze inne Odpowiedz Link Zgłoś
laseczka54 Re: Maseczki ;) 10.09.10, 19:59 czywiście że tak te które mają różne nazwy tańca np. hip hop i działają ! Odpowiedz Link Zgłoś
mala_jaka Re: Maseczki ;) 06.10.10, 18:43 Wcześniej robiłam maseczki domowym sposobem. Aż do momentu kiedy w prezencie od przyjaciółki dostałam maseczkę dermiki let's dance- salsa. Wypróbowałam już pozostałe i są świetne - nie mogę się zdecydować, która jest moją ulubioną. Bo wszystko zależy od nastroju Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: Maseczki ;) 06.10.10, 19:02 Oo, z tego co przeczytałam, większość z was poleca te maseczki z Dermiki. Nie kupowałam żadnej z nich jeszcze, ale skoro polecacie, to wypróbuję. Ja zaś ostatnio korzystałam z maseczki z Under'20 oczyszczającej ( www.sklep.eris.pl/foto/maseczka_oczyszcz_df_ut.jpg ) i jest naprawdę fajna. Oczyszcza buzię, skóra jest miękka i twarz wydaje się taka lekka. Polecam. Aa, sama maseczek nie robie, gdyż mi po prostu nie wychodzą i mogą podrażniać lub co gorsza pogorszyć stan skóry. więc...radzę nie eksperymentować. Odpowiedz Link Zgłoś
sagaznierzch Re: Maseczki ;) 06.10.10, 19:10 Ja robie se raz na tydzień ZIAJA NUNO Jest super Polecam Odpowiedz Link Zgłoś