jonas1139 01.09.10, 17:40 hej dziewczyny . nie mam pojęcia jaki kolor chce miec moich scian . tak szczerze to moich 2 sypialni . podoba mi sie ciemny niebieski i fioletowy . jak mozecie to dajcie jakies fajne kolorki . ^^ dziaa z dołuu . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
eyeliner... Re: -.- 01.09.10, 17:43 ja mam grejfrutowe i są śliczne.polecam, fioletowy ma siostra i też mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
martussiaaa Dwa kolory . 01.09.10, 17:47 Pomaluj sb jedną ścianę na fioletowy , a drugą na ciemno niebieski . Mi by się podobało fioletowo czarny . Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: kolor scian ;/ 01.09.10, 20:15 ja mam taki rażący zieleń ( nie za bardzo ) z ciemnym fioletem ; ) i super wyszlo xd. jeszcze mozna taki zielen polaczyc z razacym czerwieniem . xd Odpowiedz Link Zgłoś
myself Re: kolor scian ;/ 01.09.10, 20:17 ja sobie robie kawę z mlekiem (taką jasną...) i kwiecistą tapetę pod kolor .. Odpowiedz Link Zgłoś
happens Re: kolor scian ;/ 03.09.10, 17:20 fioletowy ciemny i taki jasny fioletowy ja mam tak i to strasznie ładnie wygląda, albo szary i czerwony, zielony i fioletowy, pomarańczowy z białym, niebieski jasny z ciemnym różowym. Różnie można to tobrać, też ładnie wygląda zielony z czerwonym Odpowiedz Link Zgłoś
elf97 Re: kolor scian ;/ 03.09.10, 20:56 mi właśnie skończyli malować . ; p czrno - czerwono - biało . i wyszło super c: Odpowiedz Link Zgłoś