Dodaj do ulubionych

Jak tam pierwszy dzień nauki .?

• frau_jonas Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:38
      Pierwszy dzień? Tragicznie. Mam już dwa zadania z matmy, jedno z niemieckiego, a
      w przyszłym tygodniu moja jakże CUDOWNA katechetka zrobi nam sprawdzian. Do tego
      na każdej lekcji gadają o testach gimnazjalnych. Rzygać się chce od tego
      słuchania. Mam już dosyć szkoły. Chcę wakacje!
    • koralowa `zajebiście < 33 02.09.10, 16:38
      `Jesteśmy najstarsi w gimnazjum ! Wreszcie ! Chodzę do 3 i strasznie się
      cieszę, każdy nam się podporządkuje i jest wgl. zajebiście. Kociłam dzisiaj
      takie dwie dziewczyny. Napisałam im tylko 'kot' na ręce to wszystko, i się
      cieszyły, bo nie którzy chłopacy wymuszali kasę, bo inaczej im spłuczkę zrobią,
      niby żartowali, ale dzisiaj już dwie spłuczki poleciały o,o .Na matmie wpada,
      wychowawczyni chyba 1 A i pyta się kto robił spłuczkę, bo chłopcy mają mokre
      głowy. Była niezła jazda, dostało się chłopakom, oj dostało się. Mają prace
      karne w sql c;. Ogólnie jest zajebiście, i szczerze dopiero teraz stwierdziłam,
      że może trochę tęskniłam za moimi ziomkami c; .
    • somebody. Re: Jak tam pierwszy dzień nauki? 02.09.10, 16:42
      u mnie było nawet, nawet. trochę się bała, bo wiadomo, nowa szkoła, nowa klasa,
      nowi nauczyciele itp. 8 razy słyszałam to samo. głupie PSO. do tego nowa
      szkoła, stwierdzam że to psychiatryk a nie szkoła. i mam już napisać
      wypracowanie na angielski co najmniej 2 kartki, lol. uncertain
    • mileylovexxx Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:43
      zalamujaco dali nam nowego faceta od historii i jak go pierwszy raz zobaczylam to mi sie gesia skorka zrobila i zgniotla mi sie brzoskwinia w plecaku i pierwszego dnia w szkole mam zniszczone ksiazki i jeszcze nam pozadawali zalamka poprostusad
    • domi838 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:43
      w mojej szkole było świetnie z wyjątkiem tego ,że juz
      pierwszego dnia mielismy zadanie domowecry
    • agatek92 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:48
      Okropnie! Każdy nauczyciel zadał pracę domową, ale w sumie cóż to już 3
      liceum. Trzeba brać się do roboty...
    • sandrusia2312 JA nie wiem xD 02.09.10, 16:48
      Ja mam do niedzieli wakacje jestem w Irlandii a dziś słoneczko praży xD
    • kikunia Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:50
      Ogólnie: śmiesznie było ; d szczególnie jedna przerwa x d No wszyscy są zrozpaczeni że
      nie ma sklepiku, tylko stołówka... ; /
      No a lekcje: wiadomo- nudne. W większośći lekcje organizacyjne itp. Jedynie z polskiego
      mam zadanie, całą strone w zeszycie. Chociaż pani strasznie namieszała, bo zadała zadnie
      na jutro, poniedziałek, wtorek, a jak się okazało jutro nie mamy lekcji xd
      Hm... Co jeszcze? Pani z religi która ma obsesje na punkcie czystości, jak zwykle
      powtarzała ze my wszczystko psujemy. Normalka ; / (tylko jakoś nikt tych zniszczeń nie
      widzi, ale to szczegół). No i a propo pani z religii. Kolega rysował Panią Frau i odkrył, ze
      obydwie są siostrami < lol2 >
      I jeszcze dialog na korytarzu:
      - Stój!
      -Stoje!
      - To usiądź!
      < lol2 >
      No ogólnie: Powrót do znajomych, do szkoły= pełno śmiechu ;d
    • niia11 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:53
      było jak zawsze nauczyciele mówili to samo co rok temu.
      i już zadali mi by napisać o swoich wakacjach
      i przypomnienie wzorów na matmie.
    • love_girl Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:54
      U mnie też już zapowiedzieli parę kartkówek i sprawdzianów, a z polaka nawet mam lekturę na poniedziałek tongue_out Ale ogólnie nie jest źle bo chodzę do tej samej szkoły, na razie nam tylko przypominają system oceniania itp. Ale po wakacjach wcale nie mam ochoty się uczyć xD
    • karooolcia . 02.09.10, 16:55
      Oł masakra. Wczoraj wychowaczyni od razu jak przyszłam na rozpoczęcie kazała
      mi zmyć makijaż. Normalnie mam taką pojeb... wychowawczynie, że masakra.
      Jeszcze się farbła na rudo shock No a dziś nuda jak zawsze była pełno
      regulaminów i wgl. i mega dużo lekcji mam ;/ np. poniedziałki 9 godzin. uncertain
    • ania2005 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:58
      Oj zadali , zadali .. z wszystkich przedmiotów oprócz polskiego .. cry
    • kusy505 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:02
      Nie było stresa mimo że to nowa szkoła Byłam z przyjaciółką (bo chodzimy do
      jednego liceum. Dobra może trochę się denerwowałam, ale nie dużo. Po za tym już
      mam prace domową z chemii i polskiego xD Fajnie co nie ?devil
      • amela Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:04
        strasznie . na każdej lekcji gadali o testach . na każdej .
        mam jutro powtórzenie z matmy , kartkówkę z polskiego , we wtorek dyktando , a
        za dwa tygodnie lekturę . poza tym praca domowa z historii . i cały materiał
        musimy przerobić do końca marca . pięknie .
    • nearlaify Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:02
      Na szczęście jest coraz mniej sztywno ;] Podoba mi się to liceum, ludzie w
      klasie są mili, nauczyciele także. Oczywiście, miałam stresa ;] Zobaczymy co
      będzie późniejsmile
    • avriltoja Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:02
      nam nic nie zadali smile...chyba xD
    • megi13 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:02
      u mnie nawet wink juz zadanie z bioli , weszly pierwsze klasy do gim i jest tak teraz tłoczno że sie ruszyc po tym korytarzu nie można ;/ ale nawet fajnie wink
    • kim817 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:02
      nie denerwowałam się, znam swoją szkołę i wiedziałam czego się spodziewać.
      nie podoba mi się katecheta, mówi tak, że słychać tylko głos i słów nie można
      rozróżnić.
      zadanie.? miało być tylko z matmy, ale nie zdążyła zadać. muszę się nauczyć
      kilku regułek i tyle na dziś. :p
      • rikki Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:08
        więc, chodzę do pierwszej gimnazjum i do szkoły jeżdżę z kumpelą, akurat dzisiaj nas mój
        tata podwoził... więc wchodzimy do szkoły, a tam nagle wzrok gimnazjalistów patrzących
        na nas mówił 'uwaga! intruz nadchodzi' hahah. poszłyśmy szybko pod salę i nie obyło się
        bez 'kici kici' etc. poza tym, to zgubiłam się dzisiaj w tej szkole z moją koleżanką i kuzynką, i
        z dobre 10 minut szukałyśmy szatni i sali gimnastycznej, chyba z 10 razy byłyśmy w tym
        samym miejscu O.o kurde, mogli większą tą szkołę zrobić... ona jest taka ogromna, że
        szkoda mówić. 3 piętra, milionpięcsetstodziewięćset korytarzy i ok. 350 sal O.o ale tak to
        nawet spoko było, bo bardziej poznałam klasę i zakumplowałam się trochę z innymi
        dziewczynami big_grin woah, ale się rozpisałam.
    • wika123 Extra! 02.09.10, 17:06
      Jestem w 1 gim. Mam extra klasę. Wszyscy już ze sobą normalnie gadamy, można
      się razem pośmiać. Zdziwiłam się ponieważ nie znałam w tej sql nikogo oprócz
      kolegi z wakacji big_grin Wychowawczyni miła, nauczyciele spoko jest git big_grin Szkoła
      fajna big_grin Jutro tylko 7.lekcji big_grin A weekendzik to dwudniowa impreza
      zakończeniowa ogólnie spoks.
    • olcissia_1998 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:07
      Trzeba przyznać, że miałam lekkiego stresa, ale on minął. Najpierw byy dwie godzny
      polaka. Pani kazała nam pisać co musimy umieć, jakie lektury itp. Potem był w-f. W szatni
      było spore zamieszanie bo weszły trzy klasy(w tym moja) i potem okazało się, że jedna
      musi wyjść. A na lekcji mieliśmy innego nauczyciela bo nasza dotychczasowa nauczycielka
      odeszła na emeryturę(chyba xd). I musieliśmy jak co roku na pierwszej lekcji wysłuchać
      zasad, że maks. 2 razy można zapomnieć stroju, nie można nosić długich kolczyków, jak
      sie jest chorym na lekcji w-fu trzeba mieć usprawiedliwienie itp. Potem graliśmy w króla. Na
      przyrodzie pani powiedziała, czego będziemy się uczyć i potem czytaliśmy w podręczniku
      jakie tematy będziemy mieli...Na plastyce pani oczywiście powiedziała co będzie nam
      potrzebne na lekcje(podręcznik, zeszyt, blok itp.) i na następną. Na angliku(angielski, w-f i
      informatykę mamy oddzielnie z chłopakam) pani kazała nam opowiedzieć gdzie byliśmy po
      angielsku na wakacjach...potem pisaliśmy zasady(mówimy po angielsku, nie obrażamy
      innych, odrabiamy lekcje itp.) i oglondaliśmy podręcznik. I nic nam nie zadali wink z żadnego
      przedmiotu...pani od świetlicy chciała abym zapisała się na kółko plastyczne bo łądnie
      rysuję, ale musze jej pokazać mój plan lekcji...Ale to szczęście z braku lekcji i dostania się
      na kółko(tak jakby xd) szybko mineło...na dworze padał bardzo mocny deszcz. Ja
      oczywiście nie miałam przy sobie komórki i nie wiedziałam, że mama szła po mnie. Więc
      ruszyłam sama do domu. Najpierw biegłam, ale potem przed placem zabaw(było juz blisko
      domu) straciłam siły i szłam. Na ścieżce zobaczyłam mame z parasolką. I znią wróciłam do
      domu...Tak wyglądał mój dzień w szkole smile)
      • meva_ Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:14
        spoko. dzisiaj wszystkie lekcje tradycyjnie poświęcone były na sprawy
        organizacyjne więc mieliśmy luz.
    • alimsak13 xdd 02.09.10, 17:07
      ja nie miałam stresa, bo teraz do II gim idę więc do szkoły się przyzwyczaiłam..
      ale mielismy już dzisiaj sprawdzian z polskiego z całej I klasy xDD
      • rikki Re: xdd 02.09.10, 17:10
        omg zapomniałam hahah xD
        więc mieliśmy dzisiaj 7 lekcji i mamy już zadane zadanie domowe O.o
    • claire. Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:08
      mam zaplanowane 11 sprawdzianów. Oto mój los.
    • tikitaka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:11
      a dobrze ;p okazało się że nie umiem pisać ;p i ręka mnie bolała cały dzień ;p big_grin
    • dosia1207 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:13
      dzisiaj było zabawnie , wszyscy się śmiali po wakacjach !
      ale od Historii kazała nam robić jakieś zadania w ćwiczeniach.
      A od Angielskiego już nam zadanie domowe dała ;/
      ona jest poj**ana..;/
    • monik4 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:13
      to masz pecha laska wink
    • ann132 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:13
      Ja teraz jestem w 1 gimnazjum, ale w ogole nie miałam stresu. A z matmy pani nam
      zadała na jutro, że mamy przeczytac w internecie o e - akademii przyszłości i jutro będzie
      nas z tego pytać. sad A koleżanki mam, ale nie moge ich jeszcze nazwac przyjaciólkami, bo
      to stanowczo za wcześnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka