frau_jonas Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:38 Pierwszy dzień? Tragicznie. Mam już dwa zadania z matmy, jedno z niemieckiego, a w przyszłym tygodniu moja jakże CUDOWNA katechetka zrobi nam sprawdzian. Do tego na każdej lekcji gadają o testach gimnazjalnych. Rzygać się chce od tego słuchania. Mam już dosyć szkoły. Chcę wakacje! Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa `zajebiście < 33 02.09.10, 16:38 `Jesteśmy najstarsi w gimnazjum ! Wreszcie ! Chodzę do 3 i strasznie się cieszę, każdy nam się podporządkuje i jest wgl. zajebiście. Kociłam dzisiaj takie dwie dziewczyny. Napisałam im tylko 'kot' na ręce to wszystko, i się cieszyły, bo nie którzy chłopacy wymuszali kasę, bo inaczej im spłuczkę zrobią, niby żartowali, ale dzisiaj już dwie spłuczki poleciały o,o .Na matmie wpada, wychowawczyni chyba 1 A i pyta się kto robił spłuczkę, bo chłopcy mają mokre głowy. Była niezła jazda, dostało się chłopakom, oj dostało się. Mają prace karne w sql c;. Ogólnie jest zajebiście, i szczerze dopiero teraz stwierdziłam, że może trochę tęskniłam za moimi ziomkami c; . Odpowiedz Link Zgłoś
somebody. Re: Jak tam pierwszy dzień nauki? 02.09.10, 16:42 u mnie było nawet, nawet. trochę się bała, bo wiadomo, nowa szkoła, nowa klasa, nowi nauczyciele itp. 8 razy słyszałam to samo. głupie PSO. do tego nowa szkoła, stwierdzam że to psychiatryk a nie szkoła. i mam już napisać wypracowanie na angielski co najmniej 2 kartki, lol. Odpowiedz Link Zgłoś
mileylovexxx Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:43 zalamujaco dali nam nowego faceta od historii i jak go pierwszy raz zobaczylam to mi sie gesia skorka zrobila i zgniotla mi sie brzoskwinia w plecaku i pierwszego dnia w szkole mam zniszczone ksiazki i jeszcze nam pozadawali zalamka poprostu Odpowiedz Link Zgłoś
domi838 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:43 w mojej szkole było świetnie z wyjątkiem tego ,że juz pierwszego dnia mielismy zadanie domowe Odpowiedz Link Zgłoś
agatek92 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:48 Okropnie! Każdy nauczyciel zadał pracę domową, ale w sumie cóż to już 3 liceum. Trzeba brać się do roboty... Odpowiedz Link Zgłoś
sandrusia2312 JA nie wiem xD 02.09.10, 16:48 Ja mam do niedzieli wakacje jestem w Irlandii a dziś słoneczko praży xD Odpowiedz Link Zgłoś
kikunia Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:50 Ogólnie: śmiesznie było ; d szczególnie jedna przerwa x d No wszyscy są zrozpaczeni że nie ma sklepiku, tylko stołówka... ; / No a lekcje: wiadomo- nudne. W większośći lekcje organizacyjne itp. Jedynie z polskiego mam zadanie, całą strone w zeszycie. Chociaż pani strasznie namieszała, bo zadała zadnie na jutro, poniedziałek, wtorek, a jak się okazało jutro nie mamy lekcji xd Hm... Co jeszcze? Pani z religi która ma obsesje na punkcie czystości, jak zwykle powtarzała ze my wszczystko psujemy. Normalka ; / (tylko jakoś nikt tych zniszczeń nie widzi, ale to szczegół). No i a propo pani z religii. Kolega rysował Panią Frau i odkrył, ze obydwie są siostrami < lol2 > I jeszcze dialog na korytarzu: - Stój! -Stoje! - To usiądź! < lol2 > No ogólnie: Powrót do znajomych, do szkoły= pełno śmiechu ;d Odpowiedz Link Zgłoś
niia11 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:53 było jak zawsze nauczyciele mówili to samo co rok temu. i już zadali mi by napisać o swoich wakacjach i przypomnienie wzorów na matmie. Odpowiedz Link Zgłoś
love_girl Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:54 U mnie też już zapowiedzieli parę kartkówek i sprawdzianów, a z polaka nawet mam lekturę na poniedziałek Ale ogólnie nie jest źle bo chodzę do tej samej szkoły, na razie nam tylko przypominają system oceniania itp. Ale po wakacjach wcale nie mam ochoty się uczyć xD Odpowiedz Link Zgłoś
karooolcia . 02.09.10, 16:55 Oł masakra. Wczoraj wychowaczyni od razu jak przyszłam na rozpoczęcie kazała mi zmyć makijaż. Normalnie mam taką pojeb... wychowawczynie, że masakra. Jeszcze się farbła na rudo No a dziś nuda jak zawsze była pełno regulaminów i wgl. i mega dużo lekcji mam ;/ np. poniedziałki 9 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
ania2005 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 16:58 Oj zadali , zadali .. z wszystkich przedmiotów oprócz polskiego .. Odpowiedz Link Zgłoś
kusy505 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:02 Nie było stresa mimo że to nowa szkoła Byłam z przyjaciółką (bo chodzimy do jednego liceum. Dobra może trochę się denerwowałam, ale nie dużo. Po za tym już mam prace domową z chemii i polskiego xD Fajnie co nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
amela Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:04 strasznie . na każdej lekcji gadali o testach . na każdej . mam jutro powtórzenie z matmy , kartkówkę z polskiego , we wtorek dyktando , a za dwa tygodnie lekturę . poza tym praca domowa z historii . i cały materiał musimy przerobić do końca marca . pięknie . Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:02 Na szczęście jest coraz mniej sztywno ;] Podoba mi się to liceum, ludzie w klasie są mili, nauczyciele także. Oczywiście, miałam stresa ;] Zobaczymy co będzie później Odpowiedz Link Zgłoś
avriltoja Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:02 nam nic nie zadali ...chyba xD Odpowiedz Link Zgłoś
megi13 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:02 u mnie nawet juz zadanie z bioli , weszly pierwsze klasy do gim i jest tak teraz tłoczno że sie ruszyc po tym korytarzu nie można ;/ ale nawet fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
kim817 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:02 nie denerwowałam się, znam swoją szkołę i wiedziałam czego się spodziewać. nie podoba mi się katecheta, mówi tak, że słychać tylko głos i słów nie można rozróżnić. zadanie.? miało być tylko z matmy, ale nie zdążyła zadać. muszę się nauczyć kilku regułek i tyle na dziś. :p Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:08 więc, chodzę do pierwszej gimnazjum i do szkoły jeżdżę z kumpelą, akurat dzisiaj nas mój tata podwoził... więc wchodzimy do szkoły, a tam nagle wzrok gimnazjalistów patrzących na nas mówił 'uwaga! intruz nadchodzi' hahah. poszłyśmy szybko pod salę i nie obyło się bez 'kici kici' etc. poza tym, to zgubiłam się dzisiaj w tej szkole z moją koleżanką i kuzynką, i z dobre 10 minut szukałyśmy szatni i sali gimnastycznej, chyba z 10 razy byłyśmy w tym samym miejscu O.o kurde, mogli większą tą szkołę zrobić... ona jest taka ogromna, że szkoda mówić. 3 piętra, milionpięcsetstodziewięćset korytarzy i ok. 350 sal O.o ale tak to nawet spoko było, bo bardziej poznałam klasę i zakumplowałam się trochę z innymi dziewczynami woah, ale się rozpisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wika123 Extra! 02.09.10, 17:06 Jestem w 1 gim. Mam extra klasę. Wszyscy już ze sobą normalnie gadamy, można się razem pośmiać. Zdziwiłam się ponieważ nie znałam w tej sql nikogo oprócz kolegi z wakacji Wychowawczyni miła, nauczyciele spoko jest git Szkoła fajna Jutro tylko 7.lekcji A weekendzik to dwudniowa impreza zakończeniowa ogólnie spoks. Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:07 Trzeba przyznać, że miałam lekkiego stresa, ale on minął. Najpierw byy dwie godzny polaka. Pani kazała nam pisać co musimy umieć, jakie lektury itp. Potem był w-f. W szatni było spore zamieszanie bo weszły trzy klasy(w tym moja) i potem okazało się, że jedna musi wyjść. A na lekcji mieliśmy innego nauczyciela bo nasza dotychczasowa nauczycielka odeszła na emeryturę(chyba xd). I musieliśmy jak co roku na pierwszej lekcji wysłuchać zasad, że maks. 2 razy można zapomnieć stroju, nie można nosić długich kolczyków, jak sie jest chorym na lekcji w-fu trzeba mieć usprawiedliwienie itp. Potem graliśmy w króla. Na przyrodzie pani powiedziała, czego będziemy się uczyć i potem czytaliśmy w podręczniku jakie tematy będziemy mieli...Na plastyce pani oczywiście powiedziała co będzie nam potrzebne na lekcje(podręcznik, zeszyt, blok itp.) i na następną. Na angliku(angielski, w-f i informatykę mamy oddzielnie z chłopakam) pani kazała nam opowiedzieć gdzie byliśmy po angielsku na wakacjach...potem pisaliśmy zasady(mówimy po angielsku, nie obrażamy innych, odrabiamy lekcje itp.) i oglondaliśmy podręcznik. I nic nam nie zadali z żadnego przedmiotu...pani od świetlicy chciała abym zapisała się na kółko plastyczne bo łądnie rysuję, ale musze jej pokazać mój plan lekcji...Ale to szczęście z braku lekcji i dostania się na kółko(tak jakby xd) szybko mineło...na dworze padał bardzo mocny deszcz. Ja oczywiście nie miałam przy sobie komórki i nie wiedziałam, że mama szła po mnie. Więc ruszyłam sama do domu. Najpierw biegłam, ale potem przed placem zabaw(było juz blisko domu) straciłam siły i szłam. Na ścieżce zobaczyłam mame z parasolką. I znią wróciłam do domu...Tak wyglądał mój dzień w szkole ) Odpowiedz Link Zgłoś
meva_ Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:14 spoko. dzisiaj wszystkie lekcje tradycyjnie poświęcone były na sprawy organizacyjne więc mieliśmy luz. Odpowiedz Link Zgłoś
alimsak13 xdd 02.09.10, 17:07 ja nie miałam stresa, bo teraz do II gim idę więc do szkoły się przyzwyczaiłam.. ale mielismy już dzisiaj sprawdzian z polskiego z całej I klasy xDD Odpowiedz Link Zgłoś
rikki Re: xdd 02.09.10, 17:10 omg zapomniałam hahah xD więc mieliśmy dzisiaj 7 lekcji i mamy już zadane zadanie domowe O.o Odpowiedz Link Zgłoś
claire. Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:08 mam zaplanowane 11 sprawdzianów. Oto mój los. Odpowiedz Link Zgłoś
tikitaka Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:11 a dobrze ;p okazało się że nie umiem pisać ;p i ręka mnie bolała cały dzień ;p Odpowiedz Link Zgłoś
dosia1207 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:13 dzisiaj było zabawnie , wszyscy się śmiali po wakacjach ! ale od Historii kazała nam robić jakieś zadania w ćwiczeniach. A od Angielskiego już nam zadanie domowe dała ;/ ona jest poj**ana..;/ Odpowiedz Link Zgłoś
ann132 Re: Jak tam pierwszy dzień nauki .? 02.09.10, 17:13 Ja teraz jestem w 1 gimnazjum, ale w ogole nie miałam stresu. A z matmy pani nam zadała na jutro, że mamy przeczytac w internecie o e - akademii przyszłości i jutro będzie nas z tego pytać. A koleżanki mam, ale nie moge ich jeszcze nazwac przyjaciólkami, bo to stanowczo za wcześnie. Odpowiedz Link Zgłoś