suczka Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:27 jaka p..i.z.d.a. s.u.k.a. z.j.e.b.a.n.a. !! Szal!! biedne maleństwa!!:cr y: Odpowiedz Link Zgłoś
miley112 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:27 jakaś popie...na. Odpowiedz Link Zgłoś
szarlotka. Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:31 Takich ludzi jak ona,którzy traktują tak biedne zwierzęta powinna spotykać kara.Denerwuje mnie to,że jednak zostają oni bezkarni.Biedne psiaczki ;c Ale naprawdę trzeba nie mieć serca,żeby tak je potraktować! Odpowiedz Link Zgłoś
fryzura_mamy T O Jeszcze Nic SpójR Z na to !!!!!!!!!!!!! 02.09.10, 20:33 www.youtube.com/watch?v=oBTYMPUXz5Y Odpowiedz Link Zgłoś
tayluver_ co za ... ! 02.09.10, 20:38 jaka su*a jeb*na ! jak ona mogła? czym jej zawiniły te niewinne szczenięta?! najchętniej to bym ją samą wrzuciła do tej rzeki i utopiła ku*wę Odpowiedz Link Zgłoś
cukierkova omg.! 02.09.10, 20:40 potraktować ją tak samo, jak ona potraktowała te biedne pieski!! Odpowiedz Link Zgłoś
collins ludzie są okropni. 02.09.10, 21:15 matko, jak można robić coś takiego bezbronnym, cudownym zwierzętom. :x nigdy nie pomyślałabym o czymś takim. Odpowiedz Link Zgłoś
collage Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:37 Matko, nie mam słów o niej. Gdybym ją spotkała przy tej rzece, to kazałabym jej wskoczyć po nie, bo inaczej jej nogi z dupy powyrywam i to by był dopiero początek Odpowiedz Link Zgłoś
nutria Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:38 Powinna się leczyć. Biedne psiaczki... Ale jak to mówią głupota nie boli. A powinna... Podobno internauci już zidentyfikowali tę zabójczynię. Mam nadzieję, że sprawiedliwość istnieje i dostanie porządną karę. Jednak to nie zwróci życia tym pieskom. Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:47 Nie mogę uwieżyć w to, że nasz gatunek jest tak podły. Odpowiedz Link Zgłoś
lisaxx Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:37 jak tak mozna ?? ja bym ją tak wrzucila i zeby sie utopiła , przeciez te szczeniaczki takie bezbronne ; ( i jeszcze nagrywac ?! O.o Odpowiedz Link Zgłoś
light ... 02.09.10, 20:46 Nie mogłam dłużej patrzeć, kiedy drugi piesek zaskomlał... oczy zaszły mi łzami i wyłączyłam to natychmiast. Chora dziewczyna! I niech mi ktoś powie, że taka brutalność nie zasługuje na dożywocie! Odpowiedz Link Zgłoś
limka Re: ... 02.09.10, 20:55 Idiotka. Brak mi sów na kogos takiego. Tacy ludzie są bez serca. Nienawidzę jej. Biedne pieski. Kocham psy i nie rozumiem jak można zrobic im coś takiego. Już lepiej oddać do schroniska chociaż to też jest okropne. Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:00 Boże! Ku.rwa co jest z tymi ludźmi!? Nie dość, że zabijają małe, bezbronne zwierzątka to jeszcze to kamerują i mają ubaw po pachy!!! Przecież to jest żywe stworzenie! Odpowiedz Link Zgłoś
wercia12 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:03 OMG jak tak można.? to tylko małe , bezbronne zwierzątka ; ((( Ta kobieta powinna byc ukarana karą śmierci .!! Odpowiedz Link Zgłoś
sander Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:04 wykastrowałabym, utopiła, spaliła. pociule. Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:05 jprd ! aż płakać mi się chcę ... Odpowiedz Link Zgłoś
azi1002 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:03 Filmu nie oglądałam, piszę na podstawie tematu. Dobra, okrucieństwo wobec zwierząt to to niewątpliwie jest. Niestety, ta praktyka jeszcze niedawno była dość powszechna. Odpowiedz Link Zgłoś
czekolaadowaaa !!!! 02.09.10, 21:05 małe, bezbronne szczeniaki . brrr .. aż się płakać chcę !!!! sama mam szzeniaczki i nie wyobrażam sobię że ja bym zrobiła coś takiego! powinna dostać dożywocie i żeby jej coś zrobili aby poczuła jak to jest ! To po prostu zgroza ! ona nie ma serca ... Mam nadzieje że surowo ją ukarają . Odpowiedz Link Zgłoś
nesska94 Pojębana dzi*wka ;((( 02.09.10, 21:10 Jak zobaczyłam od początku to chciało mi się płakać i przestraszyłam się. Pieski są nie winne, jak mogła tak wyrzucić, trzeba od razu sprzedać ludziom psa. Odpowiedz Link Zgłoś
fanka_arbuza ... 02.09.10, 21:09 Wyłączyłam w połowie filmiku bo nie mogłam dalej oglądać.. Jakaś naprawde chora!! Brak mi słów .. Co za..jakaś........ ach Może i głupia nie wiedziała co zrobić i myślała że ktoś je wyłowi i znajdzie (bez sensu)ale to jej nie usprawiedliwia !! Miejmy nadzieję,że tego żałuje!! Odpowiedz Link Zgłoś
niuniaa głupia ździra! 02.09.10, 21:17 nie wiem co bym zrobiła jakbym ją spotkała na żywo...ku..., jak tak można?! Odpowiedz Link Zgłoś
violcia38 TU.!!!! 02.09.10, 21:26 normalnie nie wiem co bym jej zrobiła .. grr.! ale za to słyszałam że internauci ją 'wyśledzili' poznali jej tożsamość i będzie miała problemy, chociażby będzie miała za swoje Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Nawet wulgaryzmy nie wyrażą mojego wzburzenia. 02.09.10, 21:33 Ludzie są bez serca. Biedne małe szczeniaczki. Odpowiedz Link Zgłoś
xxadrineexx Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:39 ojeeej. biedactwa ;** Odpowiedz Link Zgłoś
im_just_a_girl Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:42 trzeba nie mieć serca żeby takie coś zrobić ! nie mogę na to patrzeć ! Odpowiedz Link Zgłoś
seluniek Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:53 Jak tak można . ?! Ludzie są straszni !! Ja tą babę utopię !! Odpowiedz Link Zgłoś
makumba. Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 22:08 ja już nie wiem co się z tym światem dzieje. najpierw walczą by nie trzymać psów na łańcuchu, a teraz znaleźli rozwiązanie. zrzucać z wysokości, do wody utopić. ale takie biedne, zdezorientowane i bez matki.... Odpowiedz Link Zgłoś
borysowata666 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 22:25 A żeby sięudusiła w tej rzece , ja jej pomogę . idiotka , kretynka . wogóle jak można . ?! Odpowiedz Link Zgłoś
agnes.nessy Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 22:36 aż mi sie nie dobrze zrobiło, jak ona mogła?????!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
team_jonas Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 22:43 idiotka... Odpowiedz Link Zgłoś
you_ ... 02.09.10, 22:39 Ale Kur** ludzie mądrzy są : / Tą szmate do rzeki wrzuciić , ! Odpowiedz Link Zgłoś
smykalka Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 22:48 Widziałam . ;/ Dla mnie tacy ludzie nie powinni istnieć . Pojebusy Odpowiedz Link Zgłoś
misia96 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 23:59 zwierzęta nie zasługują na taki los, tą kur** to powinni torturować. a tak odnośnie okrucieństwa, to pies którego teraz mam został uratowany przez takiego jednego pana bo inni skurw***e chcieli go zarąbać siekierą ;-( a potem mój tata tego pieska od tego pana wziął i teraz mieszka z nami od 2 lat i jest szczęśliwy Odpowiedz Link Zgłoś
maarcelkaa Idiotka!Nie nawiedze jej! 03.09.10, 07:31 Nie nawiedzę tej dziewczyny bi4edne psiaki((((( Odpowiedz Link Zgłoś
maarcelkaa >>TU<< 03.09.10, 07:34 Wiecie co najbardziej żal mi tych psiaków nie zasłużyły sobie na taki los! A ja Idio**a jest zdrowo szurnięta ,bo normalny człowiek nie miał by serca czegoś takiego zrobić! Nie nawidze tej dziewczyny! Odpowiedz Link Zgłoś