Dodaj do ulubionych

Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczeniąt!

• pauluu nie chce tego czytac ;( 02.09.10, 20:26
    • suczka Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:27
      jaka p..i.z.d.a. s.u.k.a. z.j.e.b.a.n.a. !! Szal!!
      biedne
      maleństwa!!crycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycrycry:cr
      y:
    • miley112 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:27
      jakaś popie...na.
    • szarlotka. Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:31
      Takich ludzi jak ona,którzy traktują tak biedne zwierzęta powinna spotykać
      kara.Denerwuje mnie to,że jednak zostają oni bezkarni.Biedne psiaczki ;c Ale
      naprawdę trzeba nie mieć serca,żeby tak je potraktować!
    • fryzura_mamy T O Jeszcze Nic SpójR Z na to !!!!!!!!!!!!! 02.09.10, 20:33
      www.youtube.com/watch?v=oBTYMPUXz5Y crying sciana
      • tayluver_ co za ... ! 02.09.10, 20:38
        jaka su*a jeb*na !
        jak ona mogła? czym jej zawiniły te niewinne szczenięta?!
        najchętniej to bym ją samą wrzuciła do tej rzeki i utopiła ku*wę uncertain
      • cukierkova omg.! 02.09.10, 20:40
        potraktować ją tak samo, jak ona potraktowała te biedne pieski!!
      • collins ludzie są okropni. 02.09.10, 21:15
        matko, jak można robić coś takiego bezbronnym, cudownym zwierzętom. :x nigdy
        nie pomyślałabym o czymś takim.
    • collage Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:37
      Matko, nie mam słów o niej. Gdybym ją spotkała przy tej rzece, to kazałabym jej
      wskoczyć po nie, bo inaczej jej nogi z dupy powyrywam i to by był dopiero początek
    • nutria Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:38
      Powinna się leczyć. Biedne psiaczki... cry Ale jak to mówią głupota nie boli. A powinna...
      Podobno internauci już zidentyfikowali tę zabójczynię. Mam nadzieję, że sprawiedliwość
      istnieje i dostanie porządną karę. Jednak to nie zwróci życia tym pieskom.
      • diamond_girl12 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 20:47
        Nie mogę uwieżyć w to, że nasz gatunek jest tak podły.
      • lisaxx Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:37
        jak tak mozna ?? ja bym ją tak wrzucila i zeby sie utopiła , przeciez te szczeniaczki takie bezbronne ; (
        i jeszcze nagrywac ?! O.o
    • light ... 02.09.10, 20:46
      Nie mogłam dłużej patrzeć, kiedy drugi piesek zaskomlał... oczy zaszły mi łzami i wyłączyłam
      to natychmiast. Chora dziewczyna! I niech mi ktoś powie, że taka brutalność nie zasługuje na
      dożywocie!
      • limka Re: ... 02.09.10, 20:55
        Idiotka. Brak mi sów na kogos takiego. Tacy ludzie są bez serca. Nienawidzę jej. Biedne pieski. Kocham psy i nie rozumiem jak można zrobic im coś takiego. Już lepiej oddać do schroniska chociaż to też jest okropne.
    • x.pati.x Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:00
      Boże! Ku.rwa co jest z tymi ludźmi!? Nie dość, że zabijają małe, bezbronne
      zwierzątka to jeszcze to kamerują i mają ubaw po pachy!!! Przecież to jest żywe
      stworzenie!
      • wercia12 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:03
        OMG cry
        jak tak można.? to tylko małe , bezbronne zwierzątka ; (((
        Ta kobieta powinna byc ukarana karą śmierci .!!
      • sander Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:04
        wykastrowałabym, utopiła, spaliła.
        pociule.
      • majka04 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:05
        jprd !
        aż płakać mi się chcę ...
    • azi1002 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:03
      Filmu nie oglądałam, piszę na podstawie tematu.
      Dobra, okrucieństwo wobec zwierząt to to niewątpliwie jest. Niestety, ta
      praktyka jeszcze niedawno była dość powszechna.
    • czekolaadowaaa !!!! 02.09.10, 21:05
      małe, bezbronne szczeniaki . brrr .. aż się płakać chcę !!!! sama mam szzeniaczki i nie
      wyobrażam sobię że ja bym zrobiła coś takiego! powinna dostać dożywocie i żeby jej coś
      zrobili aby poczuła jak to jest ! To po prostu zgroza ! ona nie ma serca ... Mam nadzieje że
      surowo ją ukarają .
      • nesska94 Pojębana dzi*wka ;((( 02.09.10, 21:10
        Jak zobaczyłam od początku to chciało mi się płakać i przestraszyłam się.
        Pieski są nie winne, jak mogła tak wyrzucić, trzeba od razu sprzedać ludziom
        psa. sciana crycrycrycrycrycry
    • fanka_arbuza ... 02.09.10, 21:09
      Wyłączyłam w połowie filmiku bo nie mogłam dalej oglądać.. Jakaś naprawde
      chora!! Brak mi słów .. Co za..jakaś........ ach sad Może i głupia nie wiedziała
      co zrobić i myślała że ktoś je wyłowi i znajdzie (bez sensu)ale to jej nie
      usprawiedliwia !! Miejmy nadzieję,że tego żałuje!!
    • niuniaa głupia ździra! 02.09.10, 21:17
      nie wiem co bym zrobiła jakbym ją spotkała na żywo...ku..., jak tak można?!
    • violcia38 TU.!!!! 02.09.10, 21:26
      normalnie nie wiem co bym jej zrobiła .. grr.! indifferentindifferentindifferentindifferent shockshockshockshock

ale za to słyszałam że internauci ją 'wyśledzili' poznali jej tożsamość i będzie miała problemy,
      chociażby będzie miała za swoje
    • jonas_lover Nawet wulgaryzmy nie wyrażą mojego wzburzenia. 02.09.10, 21:33
      Ludzie są bez serca. Biedne małe szczeniaczki.
    • xxadrineexx Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:39
      ojeeej. crying biedactwa crying ;**
    • im_just_a_girl Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:42
      trzeba nie mieć serca żeby takie coś zrobić ! nie mogę na to patrzeć !
    • karolcika2205 jezu ;(( 02.09.10, 21:50
    • seluniek Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 21:53
      Jak tak można . ?! Ludzie są straszni !! Ja tą babę utopię !!
    • makumba. Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 22:08
      ja już nie wiem co się z tym światem dziejesciana. najpierw walczą by nie
      trzymać psów na łańcuchu, a teraz znaleźli rozwiązanie. zrzucać z wysokości, do
      wody utopić. ale takie biedne, zdezorientowane i bez matki....shock
    • borysowata666 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 22:25
      A żeby sięudusiła w tej rzece , ja jej pomogę . idiotka , kretynka . wogóle jak
      można . ?! sadshockshockshockshockshockshockshockshockshockcrying
    • agnes.nessy Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 22:36
      aż mi sie nie dobrze zrobiło, jak ona mogła?????!!!!
      • team_jonas Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 22:43
        idiotka...
    • you_ ... 02.09.10, 22:39
      Ale Kur** ludzie mądrzy są : /
      Tą szmate do rzeki wrzuciić , !
    • smykalka Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 22:48
      Widziałam . ;/ Dla mnie tacy ludzie nie powinni istnieć . sciana Pojebusy
      • misia96 Re: Widzieliście to?! Wyrzuciła do rzeki 6 szczen 02.09.10, 23:59
        zwierzęta nie zasługują na taki los, tą kur** to powinni torturować. a tak odnośnie
        okrucieństwa, to pies którego teraz mam został uratowany przez takiego jednego pana bo
        inni skurw***e chcieli go zarąbać siekierą ;-(sadsad a potem mój tata tego pieska od tego pana
        wziął i teraz mieszka z nami od 2 lat i jest szczęśliwy wink
    • maarcelkaa Idiotka!Nie nawiedze jej! 03.09.10, 07:31
      Nie nawiedzę tej dziewczyny bi4edne psiakisad(((((
      sadsadsadsadsadsadsadsad

sciana
      • maarcelkaa >>TU<< 03.09.10, 07:34
        Wiecie co najbardziej żal mi tych psiaków nie zasłużyły sobie na taki los!
        A ja Idio**a jest zdrowo szurnięta ,bo normalny człowiek nie miał by serca
        czegoś takiego zrobić!
        Nie nawidze tej dziewczyny!angryangryangry

sciana

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka