qmeyanke 11.09.10, 14:45 Witam ! Mam do Was prośbę znacie jakieś ciekawe instrukcje chodzi mi o to ze potrzebuje do szkoły instrukcje czegos ciekawego Macie jakies pomysły i żeby byly w miare długe prosze o pomoc Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qmeyanke Re: Instrukcja... 11.09.10, 14:52 Tak obojętnie czego byle instrukcja np. w ciekawy sposób instrukje picia herbaty czy cos w tym stylu Odpowiedz Link Zgłoś
linda heeej !! 11.09.10, 14:54 chodzi o byle jaka instrukcje czy obslugi ?? bo jeszcze moga byc instrukcje np. budynku Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: heeej !! 11.09.10, 14:55 ahaa ok a moze byc np instrukcja obslugi telefonu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
qmeyanke Re: heeej !! 11.09.10, 15:03 owsezm ale zeby byla pisana ciekawym jezykam taki fragment z ksiazki np. "Wchodzenie po schodach" Na schody wchodzi sie przodem ,bowiem tylem i bokiem jest niezwykle nie wygodnie.Naturalna pozycja stojaca ,rece zwieszone ,glowa prosto nie na tyle jednak ,aby oczy ... ble ble ble i tak dalej Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: heeej !! 11.09.10, 15:03 szukam w googlach , ale nic nie ma ...mozesz napisac np w punktach instrukcje obslugi pralki .. ze 1. podchodzisz do kosza na pranie i wyjmujesz brudna bielizne 2. sortujesz , kolorowe do kolorowych. Biale do bialych i te co farbuja pierzesz oddzielnie 3. wkladasz do pralki xD 4. nastawiasz na "codzienne" krecoc pokretlem ( 44 ) min i chyba i wcisnac przycisk "start" 5 . po zakonczeniu wyjmujesz .. lub mozesz jeszcze oddzielnie napisac kilka instrukcji co do bialych kolorow , poscieli bawelny i cos takiego jak ... wrazie przerwania prania xD czekamy min. na otwarcie drzwiczek ( i jak cos to dorzucamy znalezione pod luzkiem brudne skarpetki ) xD Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: heeej !! 11.09.10, 15:05 aa i jeszcze zastosowanie proszku , i plynu do pukania .. Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: heeej !! 11.09.10, 15:13 to moze byc ?? czy wymyslic cos jeszcze ? takiego smiesznego a zarazem banalnego ?? bo przy tamtym to sie musisz troche opisac ( choc nie tak znowu duzo ) .. ale to nie jest smiesznee Odpowiedz Link Zgłoś
qmeyanke Re: heeej !! 11.09.10, 15:30 no jak chcesz mozesz jeszce cos wymyslic cos bardzo smiesznego Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: heeej !! 11.09.10, 16:13 heeej jestem znowu xD wyszlam z watka i potem nie moglam go znalesc ale znalazlam twoj link i tak szczerze to probowalam cos wymyslec smiesznego i dlugiego ale nie wiem coo , wymyslilam instrukcje kapieli w wannie albo instrukcja zdrowego pielegnowania skory.. czyli 1. wieczorna kapiel ; a) nalej wody do wanny , tak abys czul ze zatapiasz sie w wodzie ... b) zamocz sie w wodzie calkowicie ( mozesz pomoc sobie wiadrem ) c) chwyc mydlo lub zel pod prysznic .. d) natrzyj nim cale cialo ( miejsca intymne omin ), w przypadku plynu pod prysznic otworz butelke i wycisnij smar e) miejsca intymne umyj najlepiej plynem do higieny intymnej , coby nie bylo podraznien i nie nastapila wysypka f) opucz sie pozadnie woda g) po opukaniu sie wyjdz ostroznie z wanny , najlepiej trzymajac sie sciany ( wrazie niepoprawnego wyjscia z wanny , moze grozic zlamanie lub zwichniecie ) w takim badz razie nalezy zglosic sie do pobliskiego szpitala .. 2. Po bezpiecznym wyjsciu z wanny a) okrec sie recznikiem , szlafrokiem czy tez papierem papierowym ( szary papier moze uszkodzic skore ) b) potrzyj cialo w celu osuszenia c) natrzyj skore oliwka bambino lub balsamem dzieki ktoremu skora bedzie ladniejsza i mila w dotyku d) po skonczeniu rozpoczni ubieranie sie w pizame czy tez ubranie ktore beda sluzyly ci do dalszej dyspozycji Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: heeej !! 11.09.10, 16:17 co do punktu 2 a) to lepiej bedzie brzmialo a) okrec sie recznikiem , szlafrokiem czy tez papierem toaletowym ( zle zastosowanie papieru szarego moze podraznic skore ) lub uszkodzic Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: i odpisz czy moze byc 11.09.10, 16:34 nieee , musialabys mi konkretnie podac temat to ulozylabym do tego jakas instrukcjee Odpowiedz Link Zgłoś
qmeyanke Re: i odpisz czy moze byc 11.09.10, 16:37 no to np. obsluga tego pilota jak podala ktoras z kotowiczek lub picia herbaty Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 hmm..nie wiem..no np. 11.09.10, 16:32 instrukcja jak obsługiwać się w kiblu? nie wiem xd Odpowiedz Link Zgłoś