Dodaj do ulubionych

Instrukcja...

11.09.10, 14:45
Witam ! big_grin Mam do Was prośbę znacie jakieś ciekawe instrukcje chodzi mi o to
ze potrzebuje do szkoły instrukcje czegos ciekawego smirk Macie jakies pomysły i
żeby byly w miare długe prosze o pomoc kiss
Obserwuj wątek
    • linda Re: Instrukcja... 11.09.10, 14:49
      instrukcje obslugi ?? suspicious tongue_out
      • qmeyanke Re: Instrukcja... 11.09.10, 14:52
        Tak obojętnie czego byle instrukcja big_grin np. w ciekawy sposób instrukje picia
        herbaty czy cos w tym stylu
      • linda heeej !! 11.09.10, 14:54
        chodzi o byle jaka instrukcje czy obslugi ?? bo jeszcze moga byc instrukcje np. budynku suspicious
        • linda Re: heeej !! 11.09.10, 14:55
          ahaa ok wink a moze byc np instrukcja obslugi telefonu ??
          • qmeyanke Re: heeej !! 11.09.10, 15:03
            owsezm tongue_out ale zeby byla pisana ciekawym jezykam taki fragment z ksiazki np.
            "Wchodzenie po schodach" Na schody wchodzi sie przodem ,bowiem tylem i bokiem
            jest niezwykle nie wygodnie.Naturalna pozycja stojaca ,rece zwieszone ,glowa
            prosto nie na tyle jednak ,aby oczy ... ble ble ble i tak dalej surprised
          • linda Re: heeej !! 11.09.10, 15:03
            szukam w googlach , ale nic nie ma ...mozesz napisac np w punktach instrukcje obslugi pralki .. ze

1. podchodzisz do kosza na pranie i wyjmujesz brudna bielizne tongue_out
            2. sortujesz , kolorowe do kolorowych. Biale do bialych i te co farbuja pierzesz oddzielnie
            3. wkladasz do pralki tongue_out xD
            4. nastawiasz na "codzienne" krecoc pokretlem ( 44 ) min i chyba i wcisnac przycisk "start"
            5 . po zakonczeniu wyjmujesz ..

lub mozesz jeszcze oddzielnie napisac kilka instrukcji co do bialych kolorow , poscieli bawelny i cos takiego jak ... wrazie przerwania prania xD czekamy min. na otwarcie drzwiczek ( i jak cos to dorzucamy znalezione pod luzkiem brudne skarpetki ) xD
            • linda Re: heeej !! 11.09.10, 15:05
              aa i jeszcze zastosowanie proszku , i plynu do pukania ..
              • qmeyanke Re: heeej !! 11.09.10, 15:07
                kiss
                • linda Re: heeej !! 11.09.10, 15:13
                  to moze byc ?? czy wymyslic cos jeszcze ? takiego smiesznego a zarazem banalnego ?? bo przy tamtym to sie musisz troche opisac ( choc nie tak znowu duzo ) .. ale to nie jest smiesznee tongue_out
                  • qmeyanke Re: heeej !! 11.09.10, 15:30
                    no jak chcesz mozesz jeszce cos wymyslic cos bardzo smiesznego surprised
                    • linda Re: heeej !! 11.09.10, 16:13
                      heeej jestem znowu xD wyszlam z watka i potem nie moglam go znalesc ale znalazlam twoj link suspicious i tak szczerze to probowalam cos wymyslec smiesznego i dlugiego ale nie wiem coo , wymyslilam instrukcje kapieli w wannie albo instrukcja zdrowego pielegnowania skory.. czyli

1. wieczorna kapiel ;
                      a) nalej wody do wanny , tak abys czul ze zatapiasz sie w wodzie ...
                      b) zamocz sie w wodzie calkowicie ( mozesz pomoc sobie wiadrem ) wink
                      c) chwyc mydlo lub zel pod prysznic ..big_grin
                      d) natrzyj nim cale cialo ( miejsca intymne omin ), w przypadku plynu pod prysznic otworz butelke i wycisnij smar
                      e) miejsca intymne umyj najlepiej plynem do higieny intymnej , coby nie bylo podraznien i nie nastapila wysypka
                      f) opucz sie pozadnie woda
                      g) po opukaniu sie wyjdz ostroznie z wanny , najlepiej trzymajac sie sciany ( wrazie niepoprawnego wyjscia z wanny , moze grozic zlamanie lub zwichniecie ) w takim badz razie nalezy zglosic sie do pobliskiego szpitala ..

2. Po bezpiecznym wyjsciu z wanny
                      a) okrec sie recznikiem , szlafrokiem czy tez papierem papierowym ( szary papier moze uszkodzic skore )
                      b) potrzyj cialo w celu osuszenia
                      c) natrzyj skore oliwka bambino lub balsamem wink dzieki ktoremu skora bedzie ladniejsza i mila w dotyku
                      d) po skonczeniu rozpoczni ubieranie sie w pizame czy tez ubranie ktore beda sluzyly ci do dalszej dyspozycji wink
                      • linda Re: heeej !! 11.09.10, 16:17
                        co do punktu 2 a) to lepiej bedzie brzmialo
                        a) okrec sie recznikiem , szlafrokiem czy tez papierem toaletowym ( zle zastosowanie papieru szarego moze podraznic skore ) lub uszkodzic
                        • linda i odpisz czy moze byc 11.09.10, 16:22
                          tongue_out
                          • qmeyanke Re: i odpisz czy moze byc 11.09.10, 16:28
                            no fajne masz cos jeszcze wink
                            • linda Re: i odpisz czy moze byc 11.09.10, 16:34
                              nieee , musialabys mi konkretnie podac temat to ulozylabym do tego jakas instrukcjee tongue_out
                              • qmeyanke Re: i odpisz czy moze byc 11.09.10, 16:37
                                no to np. obsluga tego pilota jak podala ktoras z kotowiczek big_grin lub picia herbaty
        • twilight_6 hmm..nie wiem..no np. 11.09.10, 16:32
          instrukcja jak obsługiwać się w kiblu? nie wiem xd
    • honeey Re: Instrukcja... 11.09.10, 15:33
      instrukcja obsługi pilota xDD

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka