mileymandy Zdecydowanie Indie 01.10.10, 12:34 Obojętne jakie miasto,ale najbardziej to chyba Bombaj.Gdybym mogła to nawet i na całe wakacje,al niestety,moi rodzice nie mają takich możliwości urlopowych w pracy.Zwiedzić,nawet nie wiesz ile miejsc chciałabym zobaczyć!Na pewno Taj Mahal ,tarasy ryżowe,góry,Bollywood,zobaczyć tamte piękne plaże!Co bym robiła?Na pewno dużo zwiedzała,kąpała się w morzu,chodziła do sklepów...Pasjonuje mnie również tamtejsza kultura,więc pewnie chciałabym się,jak najwięcej o niej dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
alisou Nowy Jork. 01.10.10, 12:46 chociaż na Ziemi jest mnóstwo pięknych miejsc, które chciałabym zobaczyć, a przede wszystkim mam na myśli kraje nadmorskie z pięknymi, ciekawymi i pustymi plażami, nie wspominając o tym, że najchętniej uciekłabym na bezludna wyspę, zamiast zmierzała się z codziennością osoby dorosłej, to jednak na dzień dzisiejszy wybrałabym Nowy Jork. pojechałabym tam na... no tak mniej więcej rok, żeby zobaczyć wszystkie pory roku. co bym robiła? chodziła na zakupy, jadła croissanty, piła kawę ze starbuck'sa, była na szczycie Empire State Building, chodziła do nowojorskich klubów. przechadzała się po Central Parku, zajrzałabym na Brooklyn, do SoHo... możliwości jest wiele, w końcu Nowy Jork nigdy nie zasypia. problem jest jeden... musiałabym wygrać w totka. <: Odpowiedz Link Zgłoś
ania040995 Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 01.10.10, 12:42 la spezia , włochy albo dom chłopaka który mi się podoba ;d Odpowiedz Link Zgłoś
frutella_xd Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 01.10.10, 13:15 Nowy Jork Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 01.10.10, 15:22 nie mam pojęcia, za dużo miejsc na raz przychodzi mi w tej chwili do głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
teqiulla Re: . 01.10.10, 18:53 tam gdzie w wakacje, z pewną osobą c: lub w hiszpanii ewentualnie, dokładniej madryt. Odpowiedz Link Zgłoś
ilovethat Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 01.10.10, 18:44 Sydney. na ile? na całe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
slipknot. . 01.10.10, 18:51 Kopenhaga. Nie wiem dlaczego, ale odkąd pamiętam chcę tam pojechać. Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: . 01.10.10, 19:06 Karaiby gdzie mogłabym w ciszy odpoczywać w mieć wszystko w dupie . Odpowiedz Link Zgłoś
themissnothing Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 01.10.10, 19:50 Wielki kanion tam jest pięknie! Odpowiedz Link Zgłoś
ciapek Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 01.10.10, 20:10 Venecja lub gdzieś w Kanadzie Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 01.10.10, 21:56 Nie wiem jakie bym wybrała miasto ale wiem jaki kraj Np. -USA -Kanada -Anglia -lub coś w tym stylu Co bym tam robiła ? ..hyymmm ... chciałabym tam mieszkać ! Odpowiedz Link Zgłoś
ruddy. mhm. ;> 02.10.10, 17:59 chętnie wybrała bym się Wilmette, w stanie Illinois. czyli miasto, gdzie urodził się Pete Wentz. *__* no, a później zwiedziłabym Los Angeles i Dublin. ;> Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 02.10.10, 17:59 paryż. zakupy. rodzina. i. zakupy. zakupy, zakupy Odpowiedz Link Zgłoś
sweet94 Re: Hollywood xd - to nie jest miasto! to dzielnic 02.10.10, 18:06 a LA! ja... LA! w hollywood! Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaa_ Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 02.10.10, 18:12 `Kocham swoje miasto czyli Antalya, ale też uwielbiam Londyn i Hiszpanię <3 Odpowiedz Link Zgłoś
temptation Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 02.10.10, 23:24 Chyba Los Angeles . Odpowiedz Link Zgłoś
izuunia55 Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 03.10.10, 09:14 nie wybrałabym jednego miasta, ale cały kontynent-Australia i Oceania to moje marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 03.10.10, 09:15 poświęciłabym tyle czasu ile tylko można na dokładne zwiedzenie każdego zakątka krakowa - to miasto przywołuje wiele dobrych wspomnień. poza tym chciałabym znów odwiedzić łódź, ponieważ atmosfera tego miasta bardzo przypadła mi do gustu. no i moje dawne marzenie żeby odwiedzić kanadę. trudno wybrać jeden wariant. Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 03.10.10, 20:25 hm nie wiem ;D ale kiedyś byłam w Londynie i chętnie bym tam wróciła ;D to miasto jest boskie ;D ! Odpowiedz Link Zgłoś
kicikici..kotku Re: Jedno miejsce na kuli ziemskiej... :-) 04.10.10, 19:56 hymm... no nie wiem ... Chciałabym pojechać w wiele ciekawych miejsc .... I trudno mi tera wybrać ! Bo bym chciała pojechać do .. Np. -LA -NY -Atlanta -Paryż - itd .. Odpowiedz Link Zgłoś