Dodaj do ulubionych

Nie wytrzymam

13.09.10, 18:42
Kurde jak wam to powiedzieć mam ciotowatą klase (czyli jak połowa osób)
Jeszce 9 miesięcy do Vacationa ja już z niechęcią chodzę do tej klasy
Dzisiaj jakiś frajer podchodzi do mnie i mnie popycha to go odepchnąłem i już
chcesz się bić
Jeden rok temu jak świnia spierdział mi się w twarz .Oczywiście wychowawczyni
(taka ,że szkoda gadać )tylko go upomniała i był u dyrektora i przeprosiny
A wychowawczyni na wycieczce w czerwcu :
No teraz wy idziecie na przód bo dużo osób było .nosz kur.. siedzieliśmy to
się będziemy przesiadać A dyrektorka mnie nie przeniesie do innej klasy bo nie
(jej odpowiedz) oczywiście bo ja podtrzymuje poziom klasy (
a dzisiaj mówie do kolegi : Sebek chodź ze mną na obiady zapłacić
-S:nie chce mi się
-Jbig_grinobra idz wieśniaku (żartobliwie )
-C:Co wyzywasz Sebka
-C:Kto tu mieszka na wsi (mieszkam jakby co)
-J:No i co zazdrościsz ,że stać mnie na dom
- C:no ja też mieszkam na wsi
-C:weź on to mieszka w mazowieckim
-J No i co zazdrościsz ,że mieszkam w najlepszym województwie
-C:Zamknij jape

Dziewczyny mnie biją ,walą z klasy
Nie uderze ich bo Was nie przystaje bić
Mogłybyście mi poradzić jakieś takie triki
Coś np:złapanie za kark coś ,zeby bolało ale nie siniaczyło i ,żeby nie
wymagało siły
Sory za błędy

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • sonia07 Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 18:51
      Ja ma jeden taki trik. Łapie się laskę za kudły i rzuca nią o ziemię na 3 metry.
      • szaksel Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 18:52
        thx odpowie ktoś
      • aashley Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 18:55
        woow. shock
    • unborn_ Nie wytrzymam 13.09.10, 18:53
      Nie tylko w Twojej klasie są totalni debile. big_grin Po prostu trzeba przetrwać ten
      dosyć trudny okres. Podejdź do wszystkiego z dystansem. Spróbuj nie wszczynać
      bójek, kłótni itp.
      Dziewczyna Cię bije? Widocznie miała powód. My nie bijemy chłopaków bez powodu.
      big_grin Pamiętaj, że pod żadnym pozorem nie możesz oddać dziewczynie, bo wtedy będą
      Cię nazywali 'damskim bokserem', a tego chyba nie chcesz, prawda?
      Myślę, że sobie poradzisz.
      • szaksel Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 18:55
        one biją bez powodu U nas (to moje przyjaciółki ) jednak zostałem jakoś
        odrzucony gdy doszedł jeden koles
        • unborn_ Nie wytrzymam 13.09.10, 19:15
          Skoro to są Twoje przyjaciółki, to pogadaj z nimi i powiedz im, że nie życzysz
          sobie, aby Cię biły.
    • olciabuziaczki Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 18:55
      może spróbuj powiedzieć rodzicom że chcesz do innej szkoły iść??
      a jak nie to proponuję tylko kopnięcie w brzuch albo w łydkę bo z tego co
      piszesz inaczej się nie da

3maj się kisskisskiss
      • hilary_fanka Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 18:58
        W szóstej klasie jesteś?
      • szaksel Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 18:58
        Dzięki za zrozumienie . Ale to już 6 klasa więc już nie ma poco . w 3 klasie nie
        chciała mnie puści dyrektorka i powiedziała ,że dobrze ,że zostałem . Na
        szczęście w wakacje jadę na obóz (gdzie w tym roku byłem mistrzem ciętej
        riposty) dzięki tym obozom mam chęć do życia
      • linda Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 18:59
        dokladniee ... powiedz rodzicom ze chcesz sie przeniesc do innej klaytongue_out opowiedz im wszystko tak jak nam i napewno cos poradzaawink bo z tego co mowisz te lepiej sie wgl nie wychylac bo jeszcze sie tobie dostaniee ....

powodzenia na dalsza droge zycia kiss kwiat
      • ashley_miley Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 19:03
        No to chociaz jestes wychowany i nie oddasz dziewczynie. Jesli ktos sie szturcha
        to takie zaczepki , suzkanie problemu jak ci ktos przyslowiowo z bara pociagnie
        to odpowiedz ja ciebie tez. xD u mnie to dziala jesli jest podobna sytuacja, a
        jak dziewczyny cię biją to swiadczy o ich glupocie i nie dojrzalosci ( chyba ze
        cos im zrobiles..) :p nie radzilam bym oddawac nawet zadymi "trikam"i bo baby
        są takie ze wszsytko wymyslą zeby bylo tak ze ty tu najbardziej zawiniles walcz
        o przeniesienie do innej klasy !
        • szaksel Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 19:25
          na chłopaków te ,,chwyty" lecz ostatnio te dziewczyny jak poszliśmy do Jednej do
          domu to pchnęły do wanny i odkręciły wodę , ale im potem pokazałem ,z jedną
          udało mi się pokonać (rzuciłem ją na łóżko ) ale to nic nie dało bo druga
          pomogła ale w mnie których miejscach mnie bolało ( u nas walczą pazurami )
          Dziękuję za odpowiedzi
    • wanna_know Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 18:56
      Hmmm.... Może zapisz się na Judo albo coś w tym stylu to by ci pomogło. Mam nadzieje,
      że pomogłam.

___
      www.kotek.pl/forum/02,3006,116443145,116443145,Chlopak_o_co_chodzi_WAZNE_POMOCY.html

Proszę, pomóżcie!
    • kusy505 Tu!! :* 13.09.10, 18:58
      A się ku... patyczkujesz. Są wyjścia zgrywaj dresa, albo dogadaj tak dziwkom że
      im mordy momentalnie zamknie i koniec, albo przyjeb tak żeby zapamiętałybig_grin
      • hilary_fanka spoko. 13.09.10, 19:05
        Czyli w szóstej jesteś. To spoko. jeszcze rok. ja jestem w drugiej gimnazjum i chłopaków
        takich kujonów mam w klasie,że praktycznie z żadnym z chłopaków nie da się pogadać.
        Żarciki też mają normalnie takie boskie. Dżołki 10/10! Więc się nie przejmuj. Klasy niestety
        nie wybierasz. przypadek zarządza, do jakiej trafiasz i od ciebie zależy, czy się do niej
        dostosujesz.
    • coldprincess Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 19:01
      Jeszcze 9 miesięcy do Vacationa?
      Naucz się pisać, złotko ;p
      • szaksel Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 19:05
        Mógłbym napisać do wakacji, lecz ja wolę pisać Vacaction . Skojarzyło mi się z
        pewną grą i dlatego napisałem tak . Jeżeli to Ci nie pasuje to zmienię tylko jak ?
        • jb.0la hmm... 13.09.10, 19:13
          omg. jak nie chcesz bic dziewczyn to im cos powiedz xdd heloł! takie to
          trudnee.? tongue_out a co do chlopakow to nie wiem co masz zrobic... w jajca z buta i
          bedzie xd zart nie no nie wiem :pp nie jestem chlopakiem wiec nie mam pojecia xdd
    • dominikax3 Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 19:11
      na prawdę masz pojebaną klasę.!
      • koralina94 Re: Nie wytrzymam 13.09.10, 19:19
        Ojej, współczujęsad Jesteś w trudniejszej sytuacji, jako chłopak, bo dziewczyn nie powinno
        się bić. Powinieneś porozmawiać z rodzicami, bo chyba tylko oni mogą coś zdziałać w
        kwestii przeniesienia Cię do innej klasy, lub szkoły. Bądź twardy i nie daj siębig_grin
      • wisienka9 Nie przejmuj się. 13.09.10, 19:20
        Ja bardzo nie lubiłam mojej klasy w podstawówce, a obecna w gimnazjum jest cudowna!
        • szaksel Re: Nie przejmuj się. 13.09.10, 19:28
          Przypomniało mi się ,że kiedyś podglądali mnie w toalecie 1 tylko drugi stał
          Ale ja do gim idę do 2 a reszta do 1

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka