Dodaj do ulubionych

przyjaciółka

16.09.10, 16:31
moja przyjaciółka - teraz to juz nawet nie wiem czy ona jest moja przyjaciółką
Kiedys ona była zwykłą dziewczyna której nie zalerzało na drogich ciuchach i chłopakach
ale teraz ona sie strasznie zmieniła kiedys sama ubierała sie w lumpeksach a teraz nasmiewa
sie z ludzi jak tylko zobaczy że ktos ma ubranie z lumpeksu albo pasek nie pod
kolor.Dodatkowo teraz całe jej życie skupia sie na chłopakach, kiedys była świetną
uczennica same 5itp. a teraz ma same trójki. Dodatkowo mam jeszcze jedna taka
przyjaciółke ale ona to już jest mi mniej bliska no i one sie strasznie nielubia...No i ciągle sie
obgaduja i jak jedna obgaduje druga ze mna to mnie to strasznie wkurza ale żeby tego
wszystkiego było mało mam jeszcze jedna kumpelke która kocha plotki!!!!No i ona robi
wszystko żeby nas jeszcze bardziej pokłucic....a ja chciałabym sie przyjaźnic dalej z nimi
wszystkimi tylko że one robią wszystko żeby to sie rozpadło....Wiem ze to troche
skomplikowane ale moglibyscie mi pomóc co moge zrobic???Bardzo was prosze...
Obserwuj wątek
    • geniaaa Re: przyjaciółka 16.09.10, 16:44
      taaa ... 'kumpelke' która próbuje was jeszcze bardziej skłócić ?! ludzi którzy
      się tak zachowują nie należy nazywać kumpelkami.
      • urszulka2691 wiem.... 16.09.10, 18:38
        wiem wiem nie powinnam sie z nia kumplowac ake ona jest jak rzep nie chce sie
        odczepic....Ale mi głownie chodzi o te dwie przyjaciółki a nie tą kumpelke
    • lilly4 Re: przyjaciółka 16.09.10, 18:47
      heh mysle ze wiem co to znaczy .. mam 2 przyjaciółki .....one strasznie sie nie
      lubia ... mialy jakis spory w przeszlosci i dlatego ... teraz nie chca wogole ze
      sb rozmawiac wiec musze liczyc sie z tym ze jak jestem z jedna friendówa to nie
      moge byc z druga ;/
      • werka13 Re: przyjaciółka 16.09.10, 18:55
        Pogadaj z nimi a jak nic to nie da to znjdzi inne koleżanki tongue_out
    • anka02 Mam podobnie 16.09.10, 19:04
      Tyko że bez plotkary
    • urszulka2691 ktos ma lepszy pomysł od znalezienia sobie innych 16.09.10, 20:34
      przyjaciółek???
      • mroweczka_xxx Re: ktos ma lepszy pomysł od znalezienia sobie in 16.09.10, 20:42
        przyjaciółką może zostać każda dziewczyna z twojej klasy, która też nie ma
        przyjaciółki (przypuszczam, że są takie) albo nawet jakieś dwie. zacznij z
        takimi gadać, sprawdź czy możesz na nie liczyć, a potem zaryzykuj i powiedz, że
        nie wiesz co robić, bo twoje stare przyjaciółki cię dobijają czy coś ;]
        powodzenia ;]
    • gratka Wytłumacz im wszystko 17.09.10, 16:15
      Szczerze wszystko im powiedz. Powiedz jak się czujesz, że jest Ci przykro.
      Prawdziwe przyjaciółki zrozumieją i się poprawia. Trzymam kciuki ;
    • seneka4 Re: przyjaciółka 17.09.10, 16:37
      Rozmowa z wszystkimi z osobna jest najlepsza. chociaż mi się wydaję ,że to nie
      są prawdziwe przyjaciółki i raczej nie ma czego ratować. Nie warto.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka