keiraa 17.09.10, 19:39 Jestem ciekawa jaki jest dla was sens życia,co sprawia że nie załamujecie sie,jesteście jeszcze tu,jaką macie teorie na temat sensu naszego istnienia? Proszę odpisujcie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
newborn. . 17.09.10, 19:41 Moje życie nie ma sensu. Ale brnę w nie dalej,i dalej... Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Sens życia? 17.09.10, 21:13 Moim sensem życia są przyjaciele i rodzina. To dla nich żyję i staram się być zawsze uśmiechnięta Odpowiedz Link Zgłoś
ksania Re: Sens życia? 17.09.10, 21:15 chocolatex napisał(a): > Moim sensem życia są przyjaciele i rodzina. To dla nich żyję i staram się być > zawsze uśmiechnięta Tak samo jak ja Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Sens życia? 17.09.10, 21:17 żyję dla mojej rodziny przyjaciół i kotkaa.pl ! : ** Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ dobre pytanie... 17.09.10, 21:20 ... nigdy się nad tym nie zastanawiałam. Nie ważne jaki jest sens, ważne, żeby na łożu śmierci czuc się spełnionym... Moim zdaniem... Odpowiedz Link Zgłoś
aszulka Re: Sens życia? 17.09.10, 21:22 nie wiem, aktualnie szukam tego sensu, lecz nie mogę znaleźć... Odpowiedz Link Zgłoś
renooo17 ostatnio nie widze sensu życia... 17.09.10, 21:30 dlatego mam silną depresje... Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Sens życia? 17.09.10, 21:30 wiesz, coraz bardziej zastanawiam się, czy życie ma sens.. bo skoro i tak czeka nas śmierć, to to co jest teraz nie ma sensu. przecież w jednej sekundzie jesteśmy,a w następnej może nas już nie być. zastanawiam się po co to wszystko, po co tak się staramy jak i tak nam to odbiorą. uważam, że moje życie nie ma sensu, ale żyję. dla przyjaciół i rodziny. bo skoro i tak prędzej, czy później znikniemy to dlaczego nie miałbym obdarzyć odrobiną radości, tych których kocham..? Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Sens życia? 18.09.10, 14:30 Mój sens życia to poznanie nowych, wspaniałych ludzi. Może to i dziwne, ale jak dla mnie to najważniejsze, by mieć z kim spędzać czas. Odpowiedz Link Zgłoś
trufla Re: Sens życia? 18.09.10, 16:55 Dla mnie sens życia to być jak najbliżej z moją rodziną i przyjaciółmi, podróżować i poznawać nowe kultury, rozwijać się muzycznie i intelektualnie. Najważniejsze to być przy bliskich ci osobach... Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Sens życia? 18.09.10, 16:59 sens życia? nie wiem, chyba jeszcze go nie odnalazłam.. Odpowiedz Link Zgłoś