pizza_girl Re: Teksty ze Shreka 28.10.10, 17:37 Nic nie widzę!! Boże ja oślepłem !! Czy jeszcze kiedyś zagram na skrzypcach ?? xD Albo to : Palce. Gdzie są moje palce? Niech mnie ktoś przytuli... Jeszcze był taki fragment z wróżką: Frytki? Nie nie dziękuję. No to nie wiem zapiekankę może być ?!!! Nie nie dziękuję... Możesz być z siebie dumny Haroldzie. Przez ciebie moją dietę trafił szlag. ;D Dużooo tego było... To z tymi schodami też było fajne tylko nie pamiętam dokładnie jak to było... Shrek rlz ;D Odpowiedz Link Zgłoś
naturally osioł rlz :) 28.10.10, 17:49 'oślepłem! oślepłem! czy jeszcze kiedyś zagram na skrzypcach? ' 'jaki piękny głaz! to naprawdę piękny głaz! '-kojarzysz muchomorka? -ten od żwirka, tak? -tak, tak, ten od żwirka. żwirek kręci z muchomorkiem... -z muchomorkiem?! -TAK Z MUCHOMORKIEM!' Odpowiedz Link Zgłoś
ixxprincessxxi Weź zainwestuj w majtki bo ci widać xd 28.10.10, 18:18 Wychowałam siię na tej bajce, stąd me poczucie humoru xdxd Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover Tak wszystkie są extra.! 28.10.10, 18:21 Czy jest suchy chleb dla konia? No i skończyło się rumakowanie. xD Co wy robicie na moim odludziu? - a tam takie tłumy były ^^ A ciebie to się czepiał... - pod koniec 2 części wgl wszystkie są genial i musiałam przepisać scenariusz, żeby wszystkie wychwycić Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 :DD 28.10.10, 19:10 – Hej! Ja latam! – On lata? – On lata! – On gada! – No a jak ty głupku. Gadam, latam pełny serwis! Latać każdy może, trochę lepiej, czasem trochę gorzej... ale niestety ja mam talent! Nie no, bomba! Ja się po tym będę musiał poddać jakiejś terapii! Już mi oko lata! Niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce... Niebieski kwiat... Byłoby prościej gdybym nie był daltonistą! – Przyjrzyj mi się dobrze i co widzisz? – Żeeee......Lubisz jeść? To bracie, bracie daj jej trochę ciepła i juuuuż. One lecą na takie bajery Ty uprzedzaj zanim popuścisz ja tu się cieszę górskim powietrzem. Znajdę te schody i skopię im poręcz tak, że nie będą wiedziały którędy na górę. Zainwestuj w tik-taki, bo ci jedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Teksty ze Shreka 28.10.10, 19:16 – Hej! Ja latam! – On lata? – On lata! – On gada! – A co ty głupku myślałeś? Gadam, latam pełny serwis! Latać każdy może, trochę lepiej, czasem trochę gorzej... ale niestety ja mam talent! to wd mie jest the best. Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Teksty ze Shreka 28.10.10, 19:18 ''Zainwestuj w tik-taki, bo ci jedzie!'' ''Niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce, niebieski kwiat i kolce... Byłoby lepiej, gdybym nie był daltonistą!'' ''Niech mnie ktoś przytuli'' Osioł jest świetny ! Odpowiedz Link Zgłoś
zaczarowanaaaa Re: Teksty ze Shreka 29.10.10, 10:43 On lata! -On gada! -A co myślałeś głąbie?Latam,gadam,pełny serwis!Latać każdy może,trochę lepiej,trochę gorzej,ale ja po prostu mam talent! Odpowiedz Link Zgłoś
kolorowa_x Re: Teksty ze Shreka 30.10.10, 18:06 Znasz kogoś jak mu powiesz „chodź idziemy na kremówki” to on powie „nie dzięki stary, nie lubię kremówek”? Kremówki są pycha! Masz chusteczkę? Pociekło mi. Na samą myśl o kremówkach się ślinię. Żwirek kręci z Muchomorkiem! Shrek: Ogry są... jak cebula! Osioł: Śmierdzą?! Shrek: Tak... nie! Osioł: Bo się od nich płacze? Shrek: Nie! Osioł: Bo jak się je zostawi na słońcu to robią się brązowe i rosną im włoski? Shrek: NIE! Warstwy! Cebula ma warstwy. Dociera? Ogry mają warstwy... Osioł: No więc ogry mają warstwy, wiesz, nie wszyscy lubią cebulę... Osioł: Widziałeś tę ruderę? Kto by chciał mieszkać w czymś takim? Shrek: Wiesz, tak konkretnie to ja. Osioł: Tu jest pięknie! Cudownie wręcz. Ty wiesz, że masz talent? Taki efekt przy tak skromnym budżecie... Podoba mi się ten głaz. To naprawdę ładny głaz. Osioł: Wolność rządzi! Shrek: Fajnie, to może idź się nią cieszyć w gronie przyjaciół? Osioł: Ale... Ja nie mam przyjaciół... Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Teksty ze Shreka 30.10.10, 19:37 ja uwielbiam ten z trójki; Artur; Jedyna osoba, która może Ci przeszkodzić to Ty! Jakiś gościu xd. - Ja? Wszyscy - brać go! hahaha, uwielbiam ten cytat xD. albo z dwójki; Osioł; powiedz jakieś kłamstwo, na przykład noszę damską bieliznę. Pinokio; noszę damską bieliznę. nic się nie dzieje. Ktoś tam xd. - serio? Pinokio; nie! nos się wydłuża xD. haha, to też jest świetne ;d. ogólnie to te cytaty można by opowiadać do rana ;d. Odpowiedz Link Zgłoś
kajka11 klik 31.10.10, 01:03 Osioł : Są takie chwile gdy czujesz się sam. Jest na to sposób i ja go znam. Na wszystko co święte przeklinam cię. Nie stój do mnie tyłem, nie odtrącaj mnie. Shrek : Ośle !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! i w ogóle większość tekstów osła Odpowiedz Link Zgłoś
bimmie_ Re: Teksty ze Shreka 31.10.10, 08:02 - Zainwestuj w majtki bo ci widać ! - Mam na ciebie haka ! - Grabisz sobie ! Albo jak siedziałam z koleżanką w kinie na 3 no końcu leciały jakieś czarownice, a ja do Patrycji : Atomówki ! A cała sala w śmiech. x DD Odpowiedz Link Zgłoś
swiiitasna Re: Teksty ze Shreka 31.10.10, 08:43 Gdy miałam 4 latka czy tam 5 to zawsze mnie bawiło to cmokanie wargami osła w karecie gdy jechali do ,,Za siedmio góro grodu`` ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
arriane_ Re:osioł jest najlepszy.... 31.10.10, 09:03 ''No przecież poznałbym taką gembe '' Shrek trzeci Odpowiedz Link Zgłoś