fun Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 14:32 O tak np. w sobote mialam wesele usiadly na przeciwko mnie dwie dziewczyny wydawaly sie wredne i wgl. a okazalo sie ze sa swietnie i doskonale nam sie gadalo ;p Odpowiedz Link Zgłoś
extraordinary częściej odwrotnie. 20.09.10, 14:50 ktoś kto wydawał się teges, okazuje się ktosiem bardzo fałszywym. ehh Odpowiedz Link Zgłoś
inna000 Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 14:51 Taaaaaaak, dziewczyna 3 lata starsaz dziwadło ze swoją koleżanką nikt z mojej klasy jej nie lubił ( u nas w szkole każdy siebie zna, bo jest tylko troche ponad 100 0sób ) łącznie z nami siadłyśmy z nimi w stołówce na zileonej szkole pierwszego dnia po podróży byliśmy tak zmęczeni że myślałysmy tylko o tym by siąśdz i zjeść nie ważne coo i nie ważne z kim kolacja była ok a one bo znimi siadłyśmy jeszcze bardziej ok potem następnego i nastego siedziałyśmy obok nich potem nawet miałyśmy być w jednym pokoju ale sie opiekunowie nie zgodzili trudnoo i stwerdziłyśmy że są suuuuper one też nas polubiły i do dzisiaj mówimy sobie przynajmniej czećś co prawde nie które zachowania i wygląd tych dziwczyn są weług mnie złeeeeeeeee no ale jeżeli ze mną gadaja to są fajne... prrzezcały wpis pisze nas czyli mnie i mojej przyjaciółki dal mnie to oczywiste Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulqa Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 14:57 Tak wiele razy.Np.teraz jak poszłam do 1 gimnazjum to w klasie mam takiego chłopaka.Najpierw myślałam, że jest przemądrzałym kujonem ,a teraz uważam, że jest spoko. Odpowiedz Link Zgłoś
mejbelajn. Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 15:07 Miałam taką sytuację tyle, że na odwrót. Myslałam, że dziewczyna jest bardzo fajna, okazała się suką. Odpowiedz Link Zgłoś
crazy_s Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 15:08 Tak. Jest u nas w klasie taka dziewczyna nowa. Zagadałam do niej na GG i jest naprawdę fajna A myślałam, że jest głupia Odpowiedz Link Zgłoś
weronka97 oj mylą i to bardzo... 20.09.10, 15:10 Ja na poczatku strasznie nie lubiłam mojej kumpeli za jej wygląd i zachowanie... A później się poznałysmy bliżej i nagle się okazuje ze jest super i w ogóle... Odpowiedz Link Zgłoś
zjem.cie.karpiu Re: oj mylą i to bardzo... 20.09.10, 15:18 ja się zadaję z "plastikami" ;o na początku, po ich wyglądzie, myślałam, że są tępe i płytkie ale naprawdę to spoko osoby ;p Odpowiedz Link Zgłoś
jonas_lover taak... i to wiele razy. 20.09.10, 15:24 myliłam się co do wielu osób, a okazały się być fajne. tak samo na odwrót. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena13072 Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 15:35 hmm nie ja zawsze trafnie oceniam ludzii zresztą ja nigdy nie mówię o kimś jak Go nie znam Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 15:37 o taak.. wiele razy mi się to zdarzyło. Odpowiedz Link Zgłoś
nearlaify Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 15:46 Tak, jednak czasami naprawdę ma się rację... Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 16:20 Kiedy pierwszy raz zobaczyłam aktualną moją przyjaciółkę, myślałam, że jest zadufana w sobie i takie tam, a teraz... to moja bratnia dusza!! Milenka<3 Odpowiedz Link Zgłoś
mamciegdzies Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 16:24 ja tez uwazam ze pozory myla dzis sie 0 tym przekonałam... pozdrawqiam Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczyna_d oj mylą mylą... 20.09.10, 16:42 a zeby to raz... prawde mowiac mam tak czesto. pozory strasznie myla. widze kogos mysle jakis lanser i rozpuszczony jedynak (wnioskuje to z obserwacji i z wypowiedzi innych) a potem okazuje sie swietna osoba ze az wstyd sie przyznac co sie o niej myslalo... czasami sie ciesze ze pozory myla bo dzieki temu spotkalam wiele wspanialych osob ktore sprawiaja ze moje zycie nabiera kolorow ;dd ale czasem... lepiej nie mowic. jak w przypadku mojej bylej przyjaciolki. teraz kiedy wiem jaka ona jest wolalabym jej nie znac... z poczatku myslalam ze jest fajna, wiecie, taka szara myszka, bylam pewna ze nie bede miala problemu z zazdroscia a oni ani ona o mnie bo ja tez nie jestem dusza towarszystwa ale oczywiscie jak to sie spodziewac moglam okazalo sie ze jest zupelnie inna ;< Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Pozory mylą ?? 20.09.10, 16:49 Tak ,zdarzyło mi się to kilka razy ,pozory mylą np. w kiedy byłam w 6 kl .myślałam ,że pewna laska jest taka ,że się wywyższa ,udaję mądrzejszą i tego typu ,a potem w gim ,trafiłam z nią do klasy i co się okazało ? ... teraz jesteśmy dobrymi przyjaciółkami , po prostu okazała się zupełnym przeciwieństwem tego co o niej myślałam nieźle nie ? pozory mylą ,i to często . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 .... 20.09.10, 16:55 Niestety tak..nie ocenia sie ksiażki po okładce.. Odpowiedz Link Zgłoś