chusteczka_aha Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 09:51 Byłam w Niemczech i bardzo mi się tam podobało Odpowiedz Link Zgłoś
emilka11 Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 11:37 Ja byłam w Grecji, Szwecji i Francji I najbardziej mi się podobała Grecja ^^ Paryż też ładny, ale mi się podobał najmniej, bo na drugim miejscu jest Szwecja. Jak dla mnie to świetne miejsce na wypoczynek xDD Odpowiedz Link Zgłoś
natalia2097 Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 11:53 zgodze się z tobą że grecja wspaniała ale jeżeli można wiedziec to w którym regionie byłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 11:52 ja byłą na słowacji, w czechach, francji hiszpani niemczech włoszech chrowacji luksemburgu monako , najlepeij było we francji oczywiście paryz i chorwacji Odpowiedz Link Zgłoś
gypsy Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 12:19 Jasne, że byłam. A gdzie? Ukraina, Słowacja, Czechy, Austria, Chorwacja, Włochy, Węgry. Chyba tyle, a gdzie najbardziej mi się podobało, oczywiście, że we Włoszech. Piękny kraj a Rzym jest śliczny. Odpowiedz Link Zgłoś
molinka Re: em 30.09.10, 18:10 tak w Portugalii , Holandii , Ukrainie i kilka razy na Słowacji . Najfajniej było w Portugalii , chciałabym tam wrócić . Odpowiedz Link Zgłoś
myszqa13 Tunezja,Turcja,Australia,Włochy,Chorwacja i... 30.09.10, 18:15 ...no niemcy,austria,słowenia,czechy,słowacja...we wsyztskich krajach mi się podobało...ale chyba najelspza australia...za rok chce namówić rodziców na wakacje w stanach lub hawaje...może się zgodzą Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 18:20 No to was zaskoczę.Nie byłam nigdzie.Na razie muszę zwiedzić całą Polskę,a potem świat.Bo co to za człowiek co ojczyzny nie zna ,a na drugi koniec świata leci??Zresztą ja mam swoje pomysły na spędzanie wakacji . Odpowiedz Link Zgłoś
wunia e? 30.09.10, 18:55 i to ile razy. we wszystkich państwach sąsiadującymi z Polską Hiszpania, Włochy, Anglia,Chiny,Finlandia,Stany Zjednoczone,Turcja,Estonia i w paru innych. chciałabym jeszcze do wielu. Odpowiedz Link Zgłoś
miirinda666 Re: e? 30.09.10, 19:03 Niemcy, Belgia, Holandia, Francja, Anglia, Czechy i w czerwcu znów jadę do Francji Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 18:59 Ja byłam w Austrii, Czechach, Słowacji, Węgrzech, Słowenii, Szwecji i Finlandii [ale tylko na granicy Fin] Najbardziej hmm.. chyba w Austrii bo w Szwecji zimno brrr a byłam we wakacje xDD Odpowiedz Link Zgłoś
zozolek.xd Ja bylam w ... 30.09.10, 19:01 USA-New Jersey (u babci), Kanada-Toronto (Koleżanka mamy), Australia-Sydney (Ciocia mojej przyjaciółki bo zabarala mnie ze sobą) i w czechach w pradze z wycieczką. Ale najlepiej bylo u babci w USA . Zabrała mnie do Los Angeles i Nowego Jorkuu . I tak najlepiej bylo w Los Angeles ; DD. Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Wow? 30.09.10, 19:30 nie każdy był... zresztą pytam się GDZIE byliście... mileymandy Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Super_Star 01.10.10, 12:25 Dobra,więc:Francja,Niemcy,Hiszpania,Włochy,Bułgaria,Egipt,Maroko,Tunezja,Arabia Saudyjska,Filipiny,Japonia,Chiny,Tajlandia,Malediwy,Australia,Nowa Zelandia,USA,Meksyk,Kanada,Brazylia i Peru.Ogólnie to kocham podróże.Najbardziej chciałabym pojechać do Indii,można powiedzieć,że to moje największe marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
mileyyc ja. 30.09.10, 19:11 tak, właśnie dzisiaj wróciłam z Hurghady w Egipcie. a tak byłam w Niemczech, Czechach i Słowacji. Odpowiedz Link Zgłoś
kanga14 Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 19:12 Tak. Włochy i Hiszpania Odpowiedz Link Zgłoś
miley__xd Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 19:14 Ja na razie byłam tylko we Włoszech. I love Italia. <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mervelous Łoo i to ile razy. 30.09.10, 19:15 W Niemczech (w sumie nie liczę ile razy byłam, bo jeżdżę tam od kiedy skończyłam 3 miesiące), we Francji, w Chorwacji, w Kanadzie, w Słowenii, Austria, Włochy i chyba wszystko. Ale tak w tych krajach byłam w sumie 2-4 razy. Odpowiedz Link Zgłoś
niki15 Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 19:16 No jasne i to nie raz a dokładnie to 11 razy Odpowiedz Link Zgłoś
demilovato777 Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 19:17 ja byłam na Węgrzech, trzy razy w Turcji, w Grecji i takich tam (Czechy, Słowacja itd..) NAJBARDZIEJ MI SIĘ PODOBAŁO W TURCJI ! ;*** Odpowiedz Link Zgłoś
petka Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 19:22 Byłam w Niemczech, Francji, Austrii, Słowacji i najbardziej podobało mi się w Austrii. Marzy mi się słoneczna Grecja Odpowiedz Link Zgłoś
nikki17 Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 19:23 2xCzechy, 1xSłowacja,1xNiemcy...W Czechach byłosuuper za każdym razem;xDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ellacolvey Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 19:31 ja w Niemczech-fajnie...Francji-suuuuuuuuper(zamiast disneylandu polecam Asterix Park- mega frajda i adrenalina) w Danii...spoko........w Austrii-fajowo ... w Szwajcarii zajebiaszczoszczególnie jak się rano budzisz i masz widok na góry pod nosem..i chmury pare metrów nad głową...Czechy:/-drogi do kitu ... pocieszenie-mamy lepsze Odpowiedz Link Zgłoś
anddiamonds Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 19:31 byłam za granicą. w te wakacje w tajlandii & singapurze. oprócz tego w stanach (w nyc i chicago), hiszpanii, francji, cyprze, szwecji, krecie, niemczech, holandii i słowacji. chyba tyle. wszędzie było świetnie. wiadomo, w każdym kraju coś innego mnie zachwyciło. Odpowiedz Link Zgłoś
sue130 Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 19:45 Ja byłam : Austria, Bośnia i Hercegowina, Chorwacja, Czechy, Finlandia, Francja, Grecja, Hiszpania, Litwa, Macedonia, Niemcy, Norwegia, Serbia, Słowacja, Słowenia, Szwajcaria, Szwecja, Węgry, Włochy i Meksyk . Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 30.09.10, 20:47 Grecja , Egipt , Turcja , Tunezja , Kanada , Węgry , Austria , Czechy , Słowacja . Oczywiście Kanada<3 przepiękne miejsce ;* . Także Egipt i Grecja<3 Odpowiedz Link Zgłoś
msthic Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 01.10.10, 19:20 hmm... a kto nie był ? Słowacja, Białoruś, Chorwacja, Włochy, Austria, Tunezja, Grecja, Bułgaria . Nawet nie pamiętam wszystkich państw . xd każde miejsce jest wyjątkowe i trudno wybrać kraj, w którym jest najładniej . we Włoszech bardzo podobało mi się na nartach, Tunezja ma cudowne plaże , Chorwacja bardzo ładne morze i wodospady, a Grecja niezwykłe zabytki . to moje ulubione xd Odpowiedz Link Zgłoś
super_star Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 01.10.10, 19:28 dużo osób nie było. Ja byłam w około ośmiu, ale niektórzy nigdzie nie byli więc się pytam.... ;]] Odpowiedz Link Zgłoś
agaa_ Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 01.10.10, 19:29 Byłam kiedyś na Słowacji. A takie kraje do których bardzo bym chciała pojechać to: USA, Anglia, Australia i Francja <3 Odpowiedz Link Zgłoś
kikaa Re: Czy byliście kiedyś za granicą?? 01.10.10, 19:31 Ja byłam w Austrii, Niemczech, Czechach, Słowacji, Słowenii, Szwajcarii, Włoszech, Chorwacji, Francji, Hiszpanii. No, a najbardziej podobało mi się w Hiszpanii w Tossa de Mar dokładnie Odpowiedz Link Zgłoś