Dodaj do ulubionych

..: First Kiss :..

21.09.10, 19:50
Macie go już za sobą czy jeszcze to przed wami ? Jeśli już kiedyś się całowałyście miło to
wspominacie czy raczej gorzej? Ile miałyście lat? Macie jakieś rady dla
niedoświadczonych? tongue_out

Mój pierwszy pocałunek przeżyłam w 3 gimnazjum. Było to pod wpływem chwili, ale
muszę przyznać, że było zupełnie innaczej niż sobie "wymarzyłam". Chłopak nie umiał się
całować kompletnie, dosłownie wepchnął mi jęzor do buzi tongue_out Ale drugi był już wspaniały,
ale już z kimś innym ; )) Co do rady, to głównie - nie stresować się. Wiem, łatwo pisać, ale
stres całkowicie dekoncentruje! Zróbcie z tego "coś nowego" "coś fajnego", a nie taka
powaga, kiedy zderzycie się nosami i sruu problem smile)

Obserwuj wątek
    • alexis69 Kosz. 21.09.10, 19:54
      było . : D
    • linda Re: ..: First Kiss :.. 21.09.10, 19:55
      jestem w 3 gim i jeszcze first kiss mam przed sobaasmile a co do radyy wink to chyba normalnee kwiat
    • avril993 Re: ..: First Kiss :.. 21.09.10, 19:58
      Ja sie nigdy jeszcze nie całowałam, ale ja jestem dopiero w 1 gimnazjum więc to raczej
      oczywiste, że się nigdy nie całowałam. No chociaż... Ja znam takie dziewczyny, które są w
      moim wieku i juz się całowały i to wiele razy uncertain
    • x.pati.x Re: ..: First Kiss :.. 21.09.10, 19:58
      nie jeszcze się nie całowałam.
      marzę, żeby mój pierwszy pocałunek był wyjątkowy, i z kimś wyjątkowym smile
      • musicxstar To może tak - Rady dla tych co się nie całowali :P 21.09.10, 20:00
    • suoik byłam młoda :D 21.09.10, 19:59
      miałam niecałe 14 lat. pamiętam to, ale nie ma on dla mnie większego znaczenia.
      nie wspominam mile big_grin ale nie podam szczegółów, bo to nieważne. XD
    • musicxstar piszcie ;> 21.09.10, 19:59
    • daily Re: Przede mną... 21.09.10, 20:01
      Jeszcze.. poczekam sobie ;d
      • made_in_italia :] 21.09.10, 20:07
        Ja się jeszcze nie całowałam ale mam 12 lat.
        Moja kumpelka z klasy ma 12 lat i się już całowała (nie tylko razuncertain)
    • winter.summer tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu 21.09.10, 20:06
      Ja w 2 gimnazujm miałam swój ''first kiss '' . Ale to było wspaniałe w
      porównaniu do ciebie . Biedaczka ; ) . To było w walentynki .Jest z innej klasy
      . Przyszedł w trakcie lekcji z różą i uklęknął i spytał się czy chce być jego
      dziewczyną no i się pocawołaliśmy . ;D
      TO BYŁO NAJLEPSZE CO MNIE W ŻYCIU SPOTKAŁO
    • coca. ..: First Kiss :.. 21.09.10, 20:08
      nie przeżyłam jeszcze pierwszego pocałunku i jakoś mi się z tym nie spieszy c :
    • filofunek Re: ..: First Kiss :.. 21.09.10, 20:10
      było źle. okropnie. byłam w 5 kalsie. chłopak mnie zmusił żebym go pocałowała. hamm ;/
    • karolcia741 Re: ..: First Kiss :.. 21.09.10, 20:16
      mam 18 lat a jeszcze nigdy się nie całowałam
    • yellow.lady Re: ..: First Kiss :.. 21.09.10, 20:17
      W zasadzie to nie pamiętam, kiedy był ten pierwszy pocałunek, ale pamiętam pierwsze, że
      tak się głupio określę, "lizanie". I wspominam to miło, spotykam się z tą dziewczyną do
      dzisiaj ; )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka