Dodaj do ulubionych

chłopak problem . DUŻY ... !

22.09.10, 18:13
hej kotkowicze : D
jestem w 1 gimnazjum i poznałam fajnego chłopaka , ale pierwsze on mi się nie podobał ,
ale potem mi się on przyśnił i moim zdaniem był to najcudowniejszy sen w moim życiu. On
jest fajny każdy w szkole go lubi , ale on zachowuje się troche dziwnie jak taki laluś , ładnie
się ubiera i wgl. ale moim zdaniem jak bym zaczeła z nim chodzić to byś koleżanki , ze mnie
śmiały , i też on jest kuzynem mojej koleżanki i to też jest takie nie fajne , i on mieszka 10
km od miasta , ale to już tylko malutki szczegół . No i w tym problem że ja nie chce być
nachalna i nie wiem jak to okazywać mu , bo nie chce żeby sobie pomyślał o mnie o jakieś
idiodce. No i ja sobie go ze mną nie wyobrażam razem . ale on mi się może tylko troche
podoba z wyglądu ale nie jest wcale brzydki , tylko on jest strasznie fajny z charakteru . no
i nie wiem co mam robić , on mi się przez 2 tygodnie wydawał taki obojętny , ale jak mi się
tylko przyśnił to był mój wymarzony chłopak . I teraz takie pytanie co ja mam robić ? jak
coś jest nie zrozumiałe to powiedzcie to ja wiem powiem więcej !

jak się niepodoba to usuń , ale to jest dla mnie ważne ! i co że może i było , ale każy
problem czymś się różni , nawet jednym szczegółem !

prosze o odpowiedzi , ale takie które mi pomoga , a nie jakieś chamskie ! kiss
Obserwuj wątek
    • kusy505 Tutaj! 22.09.10, 18:28
      Musisz wyczaić czy ty mu się podobasz. Mam takie pytanie do której chodzi on
      klasy? Przede wszystkim zrób coś co mogłoby zwrócić jego uwagę!
    • mileyoxox on chodzi ze mną do klasy . ! 22.09.10, 18:29
      on chodzi ze mną do klasy
    • bellzia . 22.09.10, 18:39
      w sumie, mam podobny problem ...sciana
    • rose_alie Re: chłopak problem . DUŻY ... ! 22.09.10, 18:41
      Nie wiem jak ci pomóc... ja takiego problemu na szczęście nie mam...
      • heb tutaj 22.09.10, 18:46
        musisz najpierw pomyśleć czy rzeczywiście jest takim wymarzonym facetem...
        może się okazać, że wcale nie jest taki jak z twojego snu, że nie jest taki fajny
        pogadaj z nim, zagadaj go w szkole i wgl... przekonasz się czy jest wart uwagi
        • ilove_nirvana :) 27.09.10, 21:06
          nie wiem bo ja mam juz 100 pomyslow (jak to ja) ale nie wiem czy ktorys ci pomoze
          1,jak z nim nigdy nie gadalas to podejdz i zacznij mowic o czym kolwiek np.o
          ostatniej kartkowce czy takie tam i wzaleznosci od tego jak zareaguje powtarzaj
          to,on napewno zauwazy ze sie nim zainteresowalas bo z nim gadasz(logiczne) to
          tak jak oswajanie zwierzaka,najpierw o kartkowkach potem o jeszcze czyms a po
          jakims czasie (jak ci nie przejdzie to znaczy zebys kontynuowala) zaczni pytac o
          niego np. czy lubi to albo tamto rozumiesz? caly proces trwa okolo 1 miesiąca a
          potem juz z gorki wink

2. mozesz tez zaczac z nim flirtowac. np.usmiechaj sie do niego tak zeby on
          widzial, na lekcjach patrz na niego (ale nie odplywaj za bardzo bo musisz
          sluchac tez co sie dzieje na lekcji) a jak on sie na ciebie spojrzy to usmiechaj
          sie i spuszczaj wzrok i znowu. siadaj obok niego na ruznych apelach i takich
          tam. a jak zauwazysz ze sie na ciebie patrzy podejdz i powiedz cos.

ktorys sposob powinien pomoc. ja polecam 1 sposob ale rob co chcesz, a
          kolezankami sie nie przejmuj one zawsze gadja o parach,o tym kto z kim flirtuje
          i takie, ale tak naprawde sa nie wazne
          Zycze powodzenia smile
      • sel_dem taki duży to ten problem nie jest , 22.09.10, 18:50
        Żeby wiedzieć że chcesz z nim chodzić musisz wiedzieć coś więcej a nie "jest
        ładny" .

Poznaj go lepiej , pogadaj itp .
    • bbom Re: chłopak problem . DUŻY ... ! 22.09.10, 18:46
      czyżby to mój kuzyn ?
      pogadam z nim kiss
    • pauu26 Re: chłopak problem . DUŻY ... ! 22.09.10, 18:53
      to, że ci się przyśnił przecież o niczym nie świadczy. Po prostu hormony ci
      buzują i tyle. Musisz sama ustalić, czy coś do niego czujesz. Tyle w tej sprawie.

Koleżanki będą się śmiały? Jeżeli cię to obchodzi to może jeszcze do tego nie
      dojrzałaś ;p
    • unrealizable__ niewykorzystane szanse bolą znacznie bardziej . . 22.09.10, 18:53
      niż popełnione błędy .

; ))
      powodzenia
    • x.pati.x Re: chłopak problem . DUŻY ... ! 22.09.10, 18:54
      spróbuj do niego zagadać na przerwie. albo zrób coś żeby zwrócić jego uwagę.
    • nora. Kobito.. mam b podobnie.. 22.09.10, 18:54
      Tyle, że On, nie chodzi ze mną do klasy. Też mi się pierwsze nie podobał a potem
      mi się przyśnił i to był najpiękniejszy sen jaki miałam. Też jest kuzynem tyle,
      że mojej przyjaciółki. I On wie że ja coś do niego czuje. Ale ja jestem po
      prostu zbyt nieśmiała. Nie wiem co Ci mogę doradzić, jeśli jesteś odważna to
      zagadaj po prostu, na razie postaraj się z nim za kumplować ;D
    • biedroneczko ` tu.. 22.09.10, 18:55
      oO a to mi sie tu tak strasznie spodobało - cytuję : " jak się niepodoba to
      usuń , ale to jest dla mnie ważne ! i co że może i było , ale każy problem czymś
      się różni , nawet jednym szczegółem ! "

` a co do chłopaka. to moze jakoś go poderwij ?? big_grinbig_grin,
      jak chodzi z tb do klasy tiadaj z nim na lekcjach itp. !
      a jak nie, to na przerwach zagaduj czy cos >D ...

` aaa. i olej to ze śmiały by sie z Cb koleżanki. jak ci sie chłopak podoba to
      OGIEŃ mała... ( tak jak to moja pani od WF powtarza) .
      • biedroneczko ` ej, ej.. tu jeszcze z małymi poprawkami ^_^ 22.09.10, 19:01
        .` miało być siadaj z nim na lekcjach big_grinbig_grin..
        `.. jak on bd siedział z jakimś kolega czy koleżanka to siadnij za nim i go
        zaczepiaj...
        ` puszczaj oczka ^_^
        .` hmm.. wysyp wszystko z piórnika na podłoge pod jego krzesło ale zeby było
        tak że niechcacy a nie ze specjalnie i popros go żeby ci pomógł pozbierac ..
        czy cos .. ?.

noo jutro do szkoły i Ogień !.
    • paula03 Re: chłopak problem . DUŻY ... ! 22.09.10, 19:00
      Na początek takie jedno małe pytanko.
      Dobrze czujesz się w jego towarzystwie ??
      Jezeli faktycznie coś do niego czujesz to nie przejmuj się koleżankami tylko kieruj się
      głosem swojego serca. Stwierdzasz że chłopak ma fajny charakter, to dobrze bo przecież
      to jest najważniejsze a nie wygląd! wink Staraj się do niego zagadywać np.o szkole,lekcjach
      itp. a potem wszystko samo jakoś wyjdzie.smile
      A i jeszcze taka jedna mała uwaga!
      Nie zapominaj że to był tylko sen, i to że akurat w śnie był twoim wymarzonym
      chłopakiem to nie koniecznie musi być tak naprawdę.
      Mam nadzieję że jakoś pomogłam smirk
    • mileyoxox Re: chłopak problem . DUŻY ... ! 22.09.10, 19:14
      dzięki za rady , pewnie skorzystam z kilku ...
    • mileyoxox Re: chłopak problem . DUŻY ... ! 22.09.10, 19:37
      może ktoś jeszcze ?
      • mileyoxox Re: chłopak problem . DUŻY ... ! 23.09.10, 17:28
        może ktoś jeszcze mi pomoże !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka