hej kotkowicze : D
jestem w 1 gimnazjum i poznałam fajnego chłopaka , ale pierwsze on mi się nie podobał ,
ale potem mi się on przyśnił i moim zdaniem był to najcudowniejszy sen w moim życiu. On
jest fajny każdy w szkole go lubi , ale on zachowuje się troche dziwnie jak taki laluś , ładnie
się ubiera i wgl. ale moim zdaniem jak bym zaczeła z nim chodzić to byś koleżanki , ze mnie
śmiały , i też on jest kuzynem mojej koleżanki i to też jest takie nie fajne , i on mieszka 10
km od miasta , ale to już tylko malutki szczegół . No i w tym problem że ja nie chce być
nachalna i nie wiem jak to okazywać mu , bo nie chce żeby sobie pomyślał o mnie o jakieś
idiodce. No i ja sobie go ze mną nie wyobrażam razem . ale on mi się może tylko troche
podoba z wyglądu ale nie jest wcale brzydki , tylko on jest strasznie fajny z charakteru . no
i nie wiem co mam robić , on mi się przez 2 tygodnie wydawał taki obojętny , ale jak mi się
tylko przyśnił to był mój wymarzony chłopak . I teraz takie pytanie co ja mam robić ? jak
coś jest nie zrozumiałe to powiedzcie to ja wiem powiem więcej !
jak się niepodoba to usuń , ale to jest dla mnie ważne ! i co że może i było , ale każy
problem czymś się różni , nawet jednym szczegółem !
prosze o odpowiedzi , ale takie które mi pomoga , a nie jakieś chamskie !