eheehe 23.09.10, 19:45 Jesień to dość przygnębiająca pora roku dlatego większość ludzi dopada jesienna deprecha . ;x Macie sposoby na uniknięcie jesiennej deprechy ? c(: podzielcie się swoimi sposobami z innymi użytkowniczkami ! ; ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
karola__ Re: ... 24.09.10, 14:53 ja tam uwielbiam deszcz i ogólnie jak jest zimno ;p zaproś znajomych do domu, oglądajcie filmy, grajcie w jakieś gry planszowe [świetna zabawa], zaproś znajomych na noc ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
ewka. ... 24.09.10, 15:09 ee tam. ja lubię jesień. chodzę na spacery (wreszcie można spokojnie wyjść na spacer bez upałów), na grzyby, zbieram kasztany (xD), robię zdjęcia... Każdą porą roku trzeba umieć się cieszyć Odpowiedz Link Zgłoś
chocolatex Re: Sposoby na jesienną depreche ! 23.09.10, 20:28 Mhm, nie wiem. Nigdy nie miałam jesiennej depresji. Ale może warto pomyśleć o jesieni z dobrej strony. Jest dużo kolorowych liści i można się nimi rzucać. Odpowiedz Link Zgłoś
katsuumi_17 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 23.09.10, 20:31 Duża dawka czekolaaaady! Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 12:25 akurat w jesien nie mialam jeszcze depresjii , ale nawet jak bede miec to nie zjem czekolady znaczy zjem napewno bo ja uwielbiam , ale nie uznaje tego za lek na depresje Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.pl Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 14:10 Może przydadzą się informacje zawarte w tych notkach? dbaj o siebie jesienią, jak się nie dać jesiennej chandrze Przesyłamy mnóstwo pozytywnej energii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rockville. Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 14:41 >znajdź se chłopaka. myślę, że to zdanie mówi samo za siebie.. jak już ktoś wspomniał - czekolada. Odpowiedz Link Zgłoś
justin14 Jesienna deprecha 24.09.10, 14:38 Ja tam osobiście uwielbiam jesień - to moja ulubiona pora roku ;] Ale ogólnie na depresje najlepsza jest czekolada, duzooo czekolady. Jak jest mi źle to zazwyczaj leże sobie pod kocem z kubkiem herbaty, z czekoladą i ulubioną książką. To mnie jakoś uspokaja i wycisza ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 14:48 nie dopadła mnie jeszcze nigdy, ponieważ bardzo lubię jesień. Odpowiedz Link Zgłoś
star_is_best Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 14:49 eheehe napisał(a): > Jesień to dość przygnębiająca pora roku dlatego większość ludzi dopada jesienna > > deprecha . ;x > Macie sposoby na uniknięcie jesiennej deprechy ? c(: > podzielcie się swoimi sposobami z innymi użytkowniczkami ! ; ) najfajniej jest gdy jest polska złota jesień Odpowiedz Link Zgłoś
marigold x__x 24.09.10, 14:50 słuchanie punka typu The All American Rejects hmm DVD , koleżanki (jeśli są wam potrzebne[mi jakoś nie bardzo] ) książka fajna albo wypad do kina , na zakupy itp Odpowiedz Link Zgłoś
christi124 moje sposoby ;) 24.09.10, 14:58 mam kilka sposobów na gorsze samopoczucie ;D: - dobra książka , - dobra gra komputerowa ;D, - spotkanie z przyjaciółmi, znajomymi, chłopakiem lub dziewczyną ;D - spacer! - czasami zapalam sobie pod takim czajniczkiem podgrzewacz ;D czajniczek napełniam woda z wiśniowym zapachem i mam piękna poświate od ognia + śliczny zapach ;] - dłuuuga kapiel z pachnącym płynem z bąbelkami i dobra ksiązka ;] - pieczenie, gotowanie - ślicznie pachnie w domu, więc wszyscy są uśmiechnięci ;D i to chyba na razie tyle ;D polecam! i pozdrawiam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
squash żartujesz? 24.09.10, 15:17 za oknem słońce i ludzie biegający w krótkim rękawku. trochę zły czas na depresję. ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
lolisia_xdd Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 15:18 Jesień nie jest taka zła Oczywiście, jak leje deszcz to siedzę przygnębiona, ale gdy świeci słońce, a te kolorowe liście tak ładnie wyglądają to od razu poprawia mi się humor xD Jeśli chodzi o tą złą pogodę to najlepiej wtedy poczytać jakąś wesołą książkę albo zjeść coś słodkiego Odpowiedz Link Zgłoś
mintgum Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 15:28 Ja od zawsze lubiłam paskudną pogodę. Kiedy nie mam co robić to bardzo chętnie rozsiadam się w fotelu z nogami na grzejniku i czytam książki, albo oglądam filmy na internecie. Najlepiej komedie. c ; Odpowiedz Link Zgłoś
selenademi3 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 15:29 Kiedy jest jesień i robi się nudno, albo gdy ogólnie mam deprechę, oglądam śmieszny film lub słucham ulubionej muzy. Mam też taką opcję, że kładę się pod ciepłym kocem z kubkiem herbaty w ręku i czytam ciekawą książkę. Często zwierzam się ze swojego doła pamiętnikowi lub mamie Odpowiedz Link Zgłoś
minaslia Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 15:34 sesja fotograficzna! Taka złocista, jesienna z parasolkami! Odpowiedz Link Zgłoś
karuska1494 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 15:47 Ja dziś poszłam sobie na spacer w rytm piosenki shakiry "waka waka". Cudnie ciepło zrzuciłam sweter i zostałam tylko w topie. I nagle byłam po prostu szcześliwa! Odpowiedz Link Zgłoś
ashleyqa Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 15:54 deprecha? Jesień jest extra;] wystarczy wyjść na powietrze i juuż; D Odpowiedz Link Zgłoś
poziomka123 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 16:06 Rzeczywiście okres jesieni jest sprzyjający na depreche xd Ale jak się myśli pozytywnie to wszystko będzie ok Ja osobiście nie lubię jesieni wolę wiosnę bo jest radosna i słonko świeci, a nie tak ponuro jak na jesieni chociaż teraz już jest jesień i świeci słoneczko. No ale to wyjątek pewnie Niedługo pogoda się pogorszy. Ja nie mam jakiegoś specjalnego sposobu na depreche. Każdy ma chociaż raz na jesieni doła TRZEBA MYŚLEĆ POZYTYWNIE!!!!! To wystarczy Odpowiedz Link Zgłoś
mileyselfan Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 16:11 Hm... wypad z kumpelą na zakupy. To zawsze mi poprawia humor. Odpowiedz Link Zgłoś
goofy. Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 16:17 słuchanie ulubionych piosenek, lody czekoladowe, spotkanie z przyjaciółmi, oglądnięcie komedii, czytanie książki. Odpowiedz Link Zgłoś
dominisia159 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 18:16 Lody, dobra książka, komedie i kumpela ;D Odpowiedz Link Zgłoś
goha121 Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 16:26 Zakochać się.! Miłość to najlepszy sposób na chandrę.! (: Odpowiedz Link Zgłoś
apple_lovciam Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 16:33 Ja nie wiem co to jesienna depresja więc nie mogę pomóc. Nigdy takiej nie miałam. Odpowiedz Link Zgłoś
xxedgexx Re: Sposoby na jesienną depreche ! 24.09.10, 16:49 maniakalne malowanie paznokci i długie spacery z psami kumpelek ; p Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 ja takiej nie posiadam.... 24.09.10, 17:03 ja sie strasznie dużo smieje ciągle i ciągle i nigdy nie mam deprechy Odpowiedz Link Zgłoś