totalna 24.09.10, 16:20 pomieszali moją klase i doszedł taki głupi chłopak co do mnie zarywa .. lubie go ale nie chce z nim chodzić .. ostatnio jest obżydliwie miły .. otwiera mi drzwi , przepuszcza we wszystkim jest pierwszy .. po prostu mam tego dosyć! mówiłam mu żeby przestał i wgl ale to nic nie daje .. co mam zrobić>? 2 problem to .. doszli inni chłopacy i jeden mi sie podoba .. ale dwie inne [plastik] w nim sie też zabujały .. nie mam przy nich szans .. mówie wam on startuje do wszystkich dziewczyn .. nie wiem co mam zrobić .. odpuścić sobie.?Pomocy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piratka13 Re: problem + problem = POMOCY! 25.09.10, 17:51 ten na którego lecisz ... odpuść sobie ,skoro do każdej zarywa . tego kwiatu pół światu a temu co do cb zarywa ,to ja nie mam pojęcia Odpowiedz Link Zgłoś
colorova. Re: problem + problem = POMOCY! 25.09.10, 18:03 ale jaj pomoglyscie ;pp jak ci na nim nie zalezy to .. olewaj go przez pare dni jak zobaczy ze go olewasz to se odposci i co to tego boya co ci sie podoba .. jak nie wystartujesz w zawodach to nie masz szans na wygrana ... wiem z wlasnego doswiadczenia .. podobal mi sie taki jeden .. i widzialam ze na kazdejprzerwie do mnie przychodzil ale sie nie oddzywal .. a mi sie podobal a teraz wyjechal i nigdy go nie zobacze Odpowiedz Link Zgłoś