Dodaj do ulubionych

problem + problem = POMOCY!

24.09.10, 16:20
pomieszali moją klase i doszedł taki głupi chłopak co do mnie zarywa .. lubie go ale nie chce z nim chodzić .. ostatnio jest obżydliwie miły .. otwiera mi drzwi , przepuszcza we wszystkim jest pierwszy .. po prostu mam tego dosyć! mówiłam mu żeby przestał i wgl ale to nic nie daje .. co mam zrobić>? 2 problem to .. doszli inni chłopacy i jeden mi sie podoba .. ale dwie inne [plastik] w nim sie też zabujały .. nie mam przy nich szans .. mówie wam on startuje do wszystkich dziewczyn .. nie wiem co mam zrobić .. odpuścić sobie.?Pomocy sadsadsadsad
Obserwuj wątek
    • mileyoxox Re: problem + problem = POMOCY! 25.09.10, 12:06
      dziwna sprawa . !
    • angie2 Re: problem + problem = POMOCY! 25.09.10, 13:21
      Trudna sprawa uncertain
    • piratka13 Re: problem + problem = POMOCY! 25.09.10, 17:51
      ten na którego lecisz ... odpuść sobie ,skoro do każdej zarywa . tego kwiatu pół
      światu wink

a temu co do cb zarywa ,to ja nie mam pojęcia wink
    • colorova. Re: problem + problem = POMOCY! 25.09.10, 18:03
      ale jaj pomoglyscie ;pp
      jak ci na nim nie zalezy to .. olewaj go przez pare dni jak zobaczy ze go olewasz to se
      odposci i co to tego boya co ci sie podoba .. jak nie wystartujesz w zawodach to nie masz
      szans na wygrana ... wiem z wlasnego doswiadczenia .. podobal mi sie taki jeden .. i
      widzialam ze na kazdejprzerwie do mnie przychodzil ale sie nie oddzywal .. a mi sie podobal
      a teraz wyjechal i nigdy go nie zobacze crying

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka