niki98 24.09.10, 23:17 Właśnie gdybyście mogły zmienić coś we własnym życiu,to co by to było? (Wątek założony z nudów) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sylciaa . 24.09.10, 23:43 Jest trochę rzeczy, które bym zmieniła - za dużo tu wymieniać. Ale wiem że to niemożliwe dlatego staram się żyć sama z sobą i nie przejmować się moimi wadami Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 25.09.10, 00:05 chciałabym zmienić siebie, swoje miejsce zamieszkania i możliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: . 25.09.10, 10:12 Ja bym chciała zmienić szkołę, przyjaciółkę, zrytą psychikę, charakter.... Odpowiedz Link Zgłoś
xxedgexx Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 11:52 na pewno moje oceny w poprzednich klasach i chłopacy ; p Odpowiedz Link Zgłoś
mariposa_21 Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 12:05 nie wiem.. ale myślę, że chciałabym urodzić się i żyć w innym kraju.. i może mieć prawdziwą przyjaciółkę i chłopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
nusska Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 12:28 - miejsce zamieszkania - oceny - twarz (ale to tak troche ) ;d - włosy Odpowiedz Link Zgłoś
superoolah Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 12:35 Hmmm.... Moje brzydkie palce i paznokcie ( bardzo życiowa sprawa xD ) I mundurki w naszej szkole! EI! Dlaczego wszyscy w PL nie chcą mieszkać ? Odpowiedz Link Zgłoś
christi124 trudne... 25.09.10, 12:38 1. chciałabym chyba mieszkac w innym kraju... ale nie wiem... Polska jest piękna, nie nasza winna, że mamy taki a nie inny rząd no niestety... 2. chciałabym w końcu zakochac się, spotkać chłopaka, któremu będzie zależeć, który będzie chcial mnie zdobywać, poznawać, przejmie inicjatywe, a nie że ja muszę się produkowac i dupa nic nie wychodzi... 3. chciałabym mieć w końcu spokojną głowę przestać zadręczać się facetami i innymi pierdołami, kobiety jeśli chodzi o analizowanie wszystkiego są dziwne po prostu xD miałam coś jeszcze napisać, ale zapomniało mi się Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaa_ Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 12:37 Oh, trochę tego by było Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Wiele rzeczy 25.09.10, 12:39 Przede wszystkim to chciałabym móc cofnąć czas Wiem,że to brzmi okrutnie,ale chciałbym urodzić się w innej rodzinie... Odpowiedz Link Zgłoś
angie2 Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 12:45 Trudne pytanie...Podoba mi się moje życie Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 12:45 nie wiem... nie malować się tak mocno? xd i być trochę śmielsza dla obcych ( bo ze znajomymi nie mam problemu) Odpowiedz Link Zgłoś
nikawika Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 12:45 najchętniej cofnęła bym czas .... do sprzed pół roku ... i już nie popełniłabym błędu . Odpowiedz Link Zgłoś
pudel Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 12:53 chciałabym umieć ładnie śpiewać to chyba tyle... mam fajną rodzinę, kocham Polskę pasuje mi że mieszkam tam gdzie mieszkam... naprawdę skrzecza jak jakaś... nie tego nie da się opisać. poprostu chciałabym sobie coś ponucić pod nosem i nie stracić od tego słuchu Odpowiedz Link Zgłoś
lovelena Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 14:12 miejsce zamieszkania i otoczenia Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Zmienić cos w życiu... 25.09.10, 18:00 tak szczerze? to nic ... choć mam wady ,choć chciałabym być inna ,choć chciałabym żyć inaczej , po prostu spróbować czegoś innego . to i tak nie chcę nic zmieniać ,bo to moje marne życie czasem daje wielką radość inaczej wytłumaczyć nie umiem Odpowiedz Link Zgłoś