natisia4 26.09.10, 08:58 Czy byłyście kiedyś u kosmetyczki na oczyszczaniu twarzy? Opłaca się? Bo słyszałam, że strasznie boli... >33 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janvier Re: Oczyszczanie twarzy 26.09.10, 11:08 Nie prawda ! Ja byłam .. i trochę boli ale da się przezyć . i warto ;p Odpowiedz Link Zgłoś
teeamo Re: Oczyszczanie twarzy 16.10.10, 19:17 To znaczy wiesz ona tam nie bedzie sie z toba <cackac>ze tak powiem.Ale kosmotyczka jest o 100000000%lepsza niz dermatolog Odpowiedz Link Zgłoś
majson Re: Oczyszczanie twarzy 26.09.10, 12:36 byłam. Na czole najmniej boli i na nosie w niektórych miejscach. Najgorzej na policzkach ale da się przeżyć a efekty są fajnie Odpowiedz Link Zgłoś
olciaaa03 Re: Po Ilu Dniach Schodzą Ślady? 16.10.10, 12:31 A WOGÓLE WYTŁUMACZY MI KTOŚ NA CZYM TO POLEGA? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia14 Re: Po Ilu Dniach Schodzą Ślady? 16.10.10, 12:36 Ja byłam trzy razy. Ślady schodzą po dwóch dniach. Trochę bolało, ale warto było. Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re: Oczyszczanie twarzy 16.10.10, 12:36 niestety ci nie pomoge, bo nie mam pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
maddie2909 wczoraj byłam na tym i... 16.10.10, 12:42 ...troche bolało ale da sie wytrzymać Odpowiedz Link Zgłoś
gwiazdka_97 byłam . xd 16.10.10, 13:21 ja byłam jakiś miesiąc temu i za tydzień idę znowu . no muszę przyznać , że trochę boli . najgorsze jest wyciskanie .. ; - / kiedy powiedziała , że czas na ten cały prąd myślałam , że umrę tak się bałam ale kiedy już przyłożył to coś do buzi wcale nie bolało . najlepiej iść w piątek , żeby się goiło . moja kuzynka też była i kosmetyczka kazała jej cały czas nosić odkryte czoło . ja np. wyglądałam masakrycznie kiedy wróciłam do domu , byłam cała opuchnięta ale to zależy kto ma jak zanieczyszczoną skórę . myślę , że pomogłam . naprawdę warto się wybrać . Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Byłam 16.10.10, 13:28 Opłaca się,ponieważ nie masz w ogóle pryszczy.Chodzę co miesiąc zresztą.Nie,mnie nie bolało w ogóle.Może kwestia przyzwyczajenia? Odpowiedz Link Zgłoś
oldziak Re: Byłam 16.10.10, 16:16 Ja także byłam . Raczej aż tak bardzo nie boli ,ale efekt świetny ! Co do prądu się nie bój ! Nic nie boli ! Ale za to pięknie pachnie ozonem lub czymś podobnym Ślady ? Zależy . Schodzą do tygodnia . Chyba że kosmetyczka nie wycisnęła ci dokładnie pryszcza , więc zostanie tam ropa i z tym ropiejącym trzeba będzie się trochę pomęczyć samemu . Aaa i nakładaj kremy . Bo możesz mieć po oczyszczaniu suchą skórę i będzie Ci ona schodzić ! Ufff rozpisałam się Nie bój się będzie OK ! Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 byłam . 16.10.10, 16:29 byłam w maju na oczyszczeniu twarzy na początku się bałam , bo myślałam że będzie boleć ale nic nie bolała tylko jak kosmetyczka wyciskała co po nie które pryszcze to trochę zabolało. jak wyszłam od kosmetyczki to wyglądałam strasznie : x ale po 2 dniach skóra wróciła do normy. a jeśli chodzi o efekt to mógłby być lepszy . płaciłam 60 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
beautiful_ Re: Ekhem 16.10.10, 16:13 To wcale nie boli! Ja miałam robione oczyszczanie już kilka razy. Tylko czasami zaboli bo wiadomo to wyciskanie pryszczy a tak to nie ma też blizn czy coś takiego. Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Re: ...Piszcie w jakich miastach robiłyście! 16.10.10, 19:11 To jest ważne, bo słyszałam ze w niektórych salonach, kosmetyczki nie mają odpowiedniego sprzętu, nie wspominając już o kwalifikacjach. To niebezpieczne bo można narobić więcej szkód niż pożytku. Moja kuzynka pracuje jako certyfikowana kosmetyczka a Anglii, i mówiła te tam nie robi się tego metodą mechaniczną, kosmetyczka nie może wyciskać rekami!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 16.10.10, 20:41 a ja właśnie zastanawiam się czy nie pójść, zobaczę jeszcze. Odpowiedz Link Zgłoś