crystaleyes Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 09:49 Mój wymarzony świat ? Byłby po prostu idealny. Żadnych wojen, ludzi głodujących, chorób na świecie, nic, tylko szczęście, pokój, radość. Każdy byłby równy, nie ważne czy biały czy czarny, czy katolik czy muzułmanin. Świat byłby jednym wielkim krajem, bez kłótni. Każdy żyłby w zgodzie, tam gdzie mu się podoba, ponieważ nie byłoby pieniędzy. Każdy człowiek byłby miły. A ja ? Ja żyłabym u boku mego A. i byłabym najszczęśliwszą dziewczyną na świecie. ;* Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 10:00 Nie ma podziału na grupy. "Ci fajni" i reszta świata. Nikt nikogo nie wyśmiewa, nie czuje się lepszy od innych i nie wywyższa się. Szkoła nie istnieje. Właściwie......mogłabym cały czas żyć tak, jak w wakacje. Trenować, wygłupiać się, śmiać i zawierać nowe przyjaźnie Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek. _ 03.10.10, 10:00 Nie zmieniłabym wiele.Bardzo chciałabym żeby ludzie,którzy są teraz przy mnie zostali tak bardzo długo. Odpowiedz Link Zgłoś
paula_cullen22 Re: W moim wymarzonym świecie... 03.10.10, 10:01 W moim wymarzonym świecie nie byłoby wojen, głodu, chorób,klęsk żywiołowych... Każdy mógłby podróżować po świecie, jeśli tylko miałby określony cel..( a każdy by go miał, bo wszyscy mieliby jakieś pasje i marzenia) Nie byłoby w nim papierosów, narkotyków, alkoholu...bo przez to wszystko ludzie stają się się coraz gorsi, a świat jest coraz bardziej zniszczony... Wszyscy żyliby uczciwie...i każdy miałby swoje miejsce na ziemi I każdy pewnego dnia zaznałby trochę szczęścia Odpowiedz Link Zgłoś
doma12102 Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 10:08 Chciałabym zeby zawsze było lato i wiosna, nigdy jeesień i zima. Mój wymarzony świat to taki w ktorym nie byłoo by nigdy kłótni, wszyscy mieszkali by w domkach jednorodzinnych, mogli spełniać swoje najskrytsze marzenia. I pewnie jakiś nowoczesnych wynalazków jak np. samoloty na baterie, albo na promienie słoneczne, itd itd Odpowiedz Link Zgłoś
jumipl Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 10:19 Wymarzony świat? Taki w którym żyjemy teraz. Bo czy inni byliby szczęśliwi z świata, w którym wszystko jest różowe? Albo kto by sprzedawał w świecie zakupów, przecież w "idealnym świecie" się nie pracuje? Świat jest takim, jakim jest i to naszym zadaniem jest go ulepszać. Odpowiedz Link Zgłoś
kajkox gdzie spełniłyby się się wszystkie marzenia. 03.10.10, 10:22 . bo byłoby idealnie .^^ i czego więcej chcieć . ;d ?.` Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 10:26 Mój wymarzony świat, to ten w którym żyjemy. Świat bez problemów byłby po prostu nudny. Do spełnienia marzeń też dojdę, kiedyś. Na razie w zupełności wystarczy mi to, co jest ;* Odpowiedz Link Zgłoś
milunia_cyrus Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 10:32 Wszystko za darmo i jeść ile się chce slodyczy i nie utyć ani trochę i żeby nie było wątrubki Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 10:47 cóż ... pokój na Ziemi, koniec z głodem, czyste środowisko, koniec z zabijaniem zwierząt, film Step Up 4 w kinach, brak Biebera i tym podobnych . Odpowiedz Link Zgłoś
pozytywna.ja Re:mój świat . 03.10.10, 10:50 byłby hardcorowy ) , dobra zabawa , zero plastiku , każdy miałby miejsce dla siebie . szał po prostu ;d Odpowiedz Link Zgłoś
janevolturi800 Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 10:53 świat z słodyczy!! Na którym panuje pokój !! Odpowiedz Link Zgłoś
koralowa hm. 03.10.10, 10:58 Mam kilka takich wersji. Chciałbym, aby zawsze była wiosna. Nie jest w niej, ani za gorąco, ani za zimno. Zawsze byłyby te białe pąki na drzewach, które potem by się przekształcały w kwiaty. Fajnie by było gdyby jeszcze jedynym transportem był rower, i żeby zawsze były ciepłe wieczory. Odpowiedz Link Zgłoś
demis68 Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 11:10 No nie wiem dużo zabawy ,zero problemów,zero szkoły,pokój na świecie Odpowiedz Link Zgłoś
cukiereczek.. Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 11:45 mi by wystarczyło, żeby ludzie byli szczerzy i nie było cierpienia Odpowiedz Link Zgłoś
julka_18 hmm.. :) 03.10.10, 11:33 żeby miłość była odwzajemniona, a jak jedna osoba byłaby zakochana już w jednej, to żeby pojawiła się nowa osoba, którą pokocha ta pierwsza itp. zero wojen, pokój na świecie. żeby pieniądze spadały z nieba. żeby nie było szkoły, ale ludzie i tak byli mądrzy. żeby wszędzie było zielono, a pora roku zmieniałaby się co rok. rok wiosny, rok lata, rok jesieni, rok zimy.. Odpowiedz Link Zgłoś
corba . 03.10.10, 11:36 Kolorowy , pełen zieleni i spokoju świat . Niezanieczyszczony . Ludzie , którzy nie patrzą na wygląd , dla których ważne jest wnętrze . Żeby nie było żadnej wojny , aby każdy był ze sobą w zgodzie . Żeby gwiazdy były prawdziwymi gwiazdami , które mają talent i głos , które na prawdę będą mogły nazywać się gwiazdami . Świat , w którym byłoby nieco łatwiej . Mniej polityki i tych wszystkich kłótni politycznych . Żeby było dobrze , żeby każdy szedł za powołaniem , które dał nam Bóg . Żeby było dobrze . Żeby każdy miał marzenie , które spełni . No i chciałabym mieć takiego swojego wampira - Edwarda ; pp ale to już marzenie nie do spełnienia . Byłoby zbyt dziwacznie , no ale żeby to był świat magiczny .. tyle wystarczy . magiczny i piękny . ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
i_am_fierce Espana 03.10.10, 11:36 Gdzie wszystkobyło by proste... i byłabym szczęśliwa bez matematyki i niemców ;P Espana Odpowiedz Link Zgłoś
kasiaczkowata Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 11:42 peace, love & truth przede wszystkim w moim wymarzonym świecie panowałaby TOLERANCJA, pełna akceptacja. pokój, zrozumienie - to również jest ważne. i chciałabym także, by każdy w nim żył chwilą, miał w sobie powera, jakby jutro miał się skończyć świat a, no i jeszcze jedno ROCK N' ROLL, ludzie, ROCK N'ROLL! Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 11:44 bez wojen, z osobami tolerancyjnymi i symaptycznymi . z miłością. < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
olszii Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 11:55 LA , willa z baasenem , ciaacha z długimi włoosami , friendsy , i wggl . ;d;d Odpowiedz Link Zgłoś
gitara_i_glany Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 11:55 byłby wyje.bany w kosmos xdd wszyscy ubrani na czarno(glany podarte spodnie itp.) nie istniał by: bimber, pop, i rozowy kolor ;p zadnych wojen duzo imprez zero szkoly no to te najwazniejsze D Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 12:12 nie byłoby wogóle zimno...zawsze swieciłoby słońce ale nie byłoby problemu z wodaNo i byłabym w nim piosenkarkąMieszkałabym w LA i była szczęśliwa Odpowiedz Link Zgłoś
martussiaaa ` . ` 03.10.10, 12:26 W wymarzonym świecie byłabym szczęśliwa . Mieszkałabym w LA . To miasto jest cudowne , albo w Paryżu . Wszystko byłoby pięknęę Odpowiedz Link Zgłoś
marzycielkaaa Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 13:08 Ja właśnie "dostałam" swój wymarzony świat . Otóż przeprowadziłam się do Anglii ) Ale też chciała bym żeby na ziemi nie było żadnych wojen .. No bo po co to komu ? Żeby zalegalizowali marihuanę , a dopalacze zniknęły.. Hmm ... To chyba wszystko ) Odpowiedz Link Zgłoś
werka197 W moim wymarzonym swiecie... 03.10.10, 13:10 ..Wakacje trwaja od czerwca do pazdziernika . Do szkoly sie chodzi na 12(mozna sie wyspac^^) do 15 . W tym zajebistym swiecie sa tylko niegrzeczni chlopcy jakich preferuje i wszyscy wolni ;D Mam sliczna wille z basenem , albo nawet aquaparkiem ! hhe . W domu bym miala maca ale wiecie .. TAKIEGO ZDROWEGo KFC tez . x) W tym swiecie ludzie zyja w zgodzie i sobie pomagaja . Nie ma *BIERBERA I SELENKI ... Ale sa klopoty . Bez nich by bylo nieciekawie Odpowiedz Link Zgłoś
anek1996 Re: W moim wymarzonym swiecie... 03.10.10, 14:05 Chciałabym aby w moim świecie nie było bólu, ale takiego psychicznego. Mogłabym mieć taką przyjaciółkę jak Alice, której będę mogła wszystko powiedzieć, bez bania się że zostanę wyśmiana. Którą kochałabym jak własną siostrę i która czułaby to samo ! Odpowiedz Link Zgłoś
just.breathe Re: Wasz wymarzony świat 03.10.10, 13:57 hmm... istniałoby coś takiego jak tolerancja. Karalne byłoby wyśmiewanie czyiś braków, znęcanie się psychiczne i fizyczne. Nie istniałoby coś takiego jak przestępstwa, gdyż byłby to świat idealny. Powietrze pachniałoby ciasteczkami z czekoladą... Każdy człowiek byłby ustatkowany, posiadałby dom, pieniądze, szczęśliwą rodzinę... Oczywiście jak dla mnie każdy powinien mieć swój własny styl, upodobania, bo gdyby każdy lubiłby tylko metal i rock, świat byłby nudny. Drogi, domy, parki i miejsca publiczne byłyby nienagannie piękne, zadbane i czyste. Szkoły byłyby wymagające. Nie trzeba by było nosić plecaków, gdyż każdy miałby własną szafkę w szkole. Dziennie byłoby max. 7 lekcji. Częściej odbywałyby się wyjazdy szkolne np.. do teatru lub filharmonii. Przemoc fizyczna i psychiczna uczniów na innych uczniów bądź co gorsza nauczycieli byłaby bardzo surowo karalna . Żaden człowiek nie musiałby sprzątać ulic, być śmieciarzem, gdyż za człowieka wykonywałyby tą pracę inteligentne roboty. Człowiek zajmowałby się szlachetniejszymi zajęciami. Nie produkowano by narkotyków,alkoholu i papierosów. Nawet nie wiedzieli by, co to takiego. Każdy człowiek byłby piękny, gdyż przez różnice w wyglądzie wiele osób cierpi. To znaczy, że każdy miałby nienaganne rysy twarzy, zadbaną cerę i odpowiednią wagę. Człowiek częściej czytałby książki, przez co miałby większy zasób słów. Miejsca publiczne typu: basen, korty do gry w tenisa, pola do siatkówki itp. byłyby darmowe. Nie byłoby aż tak wielkich podatków do płacenia. I... to chyba tyle. Najważniejsze, zeby w moim wymarzonym świecie człowiek był inteligentny i szczęśliwy. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś