Dodaj do ulubionych

prezent dla koleżanki...pomocy

30.09.10, 22:30
wię cogólnie kupuje z dwójką innych koleżanek prezent dla naszej przyjaciółki...łączna kwota jaką możemy wydać na prezent to 100 zł...nasz przyjaciółka ma urodzino imieniny...kocha michaela jacksona,marylin monroe,audrey hepburn i hello kitty...znalazłam w empiku fajną kosuzlke:kosuzlka z mj
ale nie wiem czy te kosuzlki są w sklepach cyz trzeba je zamawić??głównie chodiz mi o stary browar w poznaniu...i w tamtejszym empiku...kurcze...w sobote jets impreza...kupujemy jej jeszcze taki portfel z hello kitty i zapewne jakieś słodycze...ale pomóżcie...macie jakieś pomysły na to co kupić w empiku z jacksonem??odpadają filmy i płyty z muzyką gdyż ona to ma...a prezenty mają być niebanalne...i takie żeby starczyło...maks. do 80zł bo 20 idzie na reszte...sorki za błędy ale pisze szybko i nie patrze na klawiature nawet więc sorry...prosze odpiszice szybko
Obserwuj wątek
    • fictive. Re: prezent dla koleżanki...pomocy 01.10.10, 11:38
      a może zamiast coś z jacksonem to naklejka dekoracyjna na ścianę z audrey ?
      szabloneria.e-mieszkanie.pl/oferta,1675,34818,naklejka-na-sciane-sylwetka-43-audrey-hepburn.html

według mnie jest zajee big_grin Sama sobie chcę takie coś kupić . i tylko 65 zł .
    • emilka11 Re: prezent dla koleżanki...pomocy 01.10.10, 11:44
      No wiesz .. To jest w końcu wasza przyjaciółka i to wy ją najlepiej znacie i pewnie najlepiej
      wiecie czego ona by chciała .. smile wink
      Ale jeśli mam pomóc to uważam, że koszulka jest genialna big_grin
      Ja bym ją kupiła dla niej, gdyby była moją przyjaciółką. Na prawdę świetna ^^
      Ale co to za problem ją zamówić przez net ?? No chyba, że nie dojdzie, musicie zapytać się
      sprzedawcy kiedy koszulka najpóźniej dojdzie .. Albo powiedzcie, że dacie jej resztę
      prezentu parę dni po urodzinach, bo był zamówiony i nie zdążył przyjść. Dajcie jej tylko
      ten portfel i co tam jeszcze macie .. Ja bym dała taki spóźniony prezent. Myślę, że warto,
      bo ja fanką MJ nie jestem a ta koszulka mnie zachwyciła ;DDD A co dopiero ona powie ??!
      ;oo HeHe ^^ Wyobraź sobie ;pp
      • myszqa13 ja tak jak ty... 01.10.10, 15:57
        emilka11 napisał(a):

> No wiesz .. To jest w końcu wasza przyjaciółka i to wy ją najlepiej znacie i pe
        > wnie najlepiej
        > wiecie czego ona by chciała .. smile wink
        > Ale jeśli mam pomóc to uważam, że koszulka jest genialna big_grin
        > Ja bym ją kupiła dla niej, gdyby była moją przyjaciółką. Na prawdę świetna ^^
        > Ale co to za problem ją zamówić przez net ?? No chyba, że nie dojdzie, musicie
        > zapytać się
        > sprzedawcy kiedy koszulka najpóźniej dojdzie .. Albo powiedzcie, że dacie jej r
        > esztę
        > prezentu parę dni po urodzinach, bo był zamówiony i nie zdążył przyjść. Dajcie
        > jej tylko
        > ten portfel i co tam jeszcze macie .. Ja bym dała taki spóźniony prezent. Myślę
        > , że warto,
        > bo ja fanką MJ nie jestem a ta koszulka mnie zachwyciła ;DDD A co dopiero ona p
        > owie ??!
        > ;oo HeHe ^^ Wyobraź sobie ;pp
        też nie jestem jego fanem ale uważam że kosuzlka zaczepista...tyle że męska...nie wiem czy są damskie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka