patusiak26 03.10.10, 16:03 Wieczory są coraz dłuższe a od kompa bolą oczy : P jakie macie wypróbowane sposoby na nudę, orpócz takich typowych jak czytanie, słuchanie muzy itp... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
janvier Kreatywność ... 03.10.10, 20:18 No właśnie .. trochę kreatywności .. możesz na przykład porobić sobie zdjęcia ale nie takie zwyczajne tylko takie z jajem , pomysłem . ; ** Można też malować ale nie domek i kotka na płotku tylko ja na przykład biorę płótno , farby wlewam do miseczek (każdy kolor w innej misce) i zanurzam łapy w farbie i rysuje jakąś bzdurną abstrakcję rękoma ; ** Można ... robić zakładki do książek .. ;D jakieś takie wymyślne z różnymi wzorami kolorami itp. Pomyśl trochę , wysil się na pewno coś wymyślisz Odpowiedz Link Zgłoś
malaria inteligentni ludzie nigdy się nie nudzą 03.10.10, 20:26 może zacznij grać na gitarze? wyjdź na dwór? napisz opowiadanie, to ostatnio bardzo modne wśród moich koleżanek. Odpowiedz Link Zgłoś
urszulka2691 wszystko co związane z muza..... 03.10.10, 20:31 czyli śpiewanie, taniec no i oczywiście gra na gitarze i perkusji Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Sposób na nudę 03.10.10, 20:32 Ja już od dwóch lat robię bransoletki z muliny, fajne zajęcie (: Już mam ich bardzo dużo, i zarobię też czasem, bo ludzie zamawiają jak widzą moje bransoletki na fotoblogu Odpowiedz Link Zgłoś
free Re: Sposób na nudę 03.10.10, 20:32 Uwielbiam znajdywać nowych idoli. To chore, ale to uwielbiam. Włącz TV, kompa i zainteresuj się kimś. Ostatnio mam fazę na Kardashianki. Kiedyś ich nie znosiłam, uważałam, że to puste lalki, ale kiedy oglądnęłam parę odcinków "Keeping up with the kardashians" i "Khloe and Kourtney takes Miami", zakochałam się w nich. Teraz codziennie oglądam po pare odcinków Kardashianek, upodabniam się do nich (to jest CHORE, ale np. układam włosy jak one) i wgl. Odpowiedz Link Zgłoś