Dodaj do ulubionych

Odjazdu chłopców

03.10.10, 17:23
Pewnie każda dziewczyna przeżyła dziwne zdażenia z chłopakam z klasy lub nie tylko (chyba w większości przypatkach to będą zboki ,ale trudnosmirk ).
Pytanie ...
Jakie one były ,opiszcie ? Może być jedna jeżeli nie pamiętacie .

Pytam z ciekawoście i też ,bo mi się troche nudzi .
Prosze o komentarze kiss
Obserwuj wątek
    • dom_998 Powinno być Odjazdy chłopców 03.10.10, 17:24
      Sorry smile
    • frutella_xd x 03.10.10, 18:00
      Ostatnio znalazłam się w bardzo żenującej sytuacji. Otóż mój stary kolega zafascynował się... moimi cyckami, co doprowadziło do dużej ilości krępujących zdarzeń. Przeprosił.
      • majka04 Re: x 03.10.10, 19:58
        yy ... nie przypominam sobie takiej sytuacji.
      • norrmalna frutella_xd 03.10.10, 20:03
        a ile masz lat
        • good_enough Re: frutella_xd 03.10.10, 20:10
          mi nic takiego się nie zdarzyło, ale moja koleżanka, która chodzi teraz ze mną
          do gim.( wcześniej się nie znałyśmy), opowiadała, że był u niej w podst.
          okropny zboczeniec. Dziewczyna przypuśćmy stała sobie na przerwie i gadała z
          koleżankami, a on podchodził i udawał, że ją...reszty się pewnie domyślacie ^^
          • cukiereczek.. Re: frutella_xd 03.10.10, 20:19
            mi chłopaki cały czas wytykają, że jestem deska cry no, ale trudno confused
            • fanpir0904 O.O 03.10.10, 20:32
              Ostatno na klasowym ognisku.... Pomagałam koledze .. A jego komentarz był następujący:
              Ok to teraz wsadze moją parówke w twoją dziurke -.-..
              • kingusska190 i co zgodziłaś się? 04.10.10, 18:00
                • kingusska190 o kurcze sory to nie tu; chyba 04.10.10, 18:06
                  • kingusska190 a nie jednak tu 04.10.10, 18:06
    • mintgum Re: Odjazdu chłopców 03.10.10, 20:39
      Moi koledzy są bardzo odjazdowi .

#1. ( krępujące ) Siedzę z koleżanka na takim metrowym murku na podwórku
      szkolnym. Słuchamy sobie GrubSona, nagle podchodzi do nas taki Kamil, z którym mamy
      WF i wyjeżdża do mnie z tekstem: Coś mi się wydaje, że ty jesteś jednorożcem. Po
      czym łapie mnie za pierś i krzyczy, ze jestem zboczona . - , -

#2. ( śmieszne ) Osobiście tego ( na szczęście ) nie widziałam, ale współczuję
      wychowawczyni, pedagogowi i dyrektorce. W starej szkole było monitorowane podwórko.
      W marcu, kiedy było jeszcze zimno 4 kumpli z 6C znalazło na korytarzu taśmę i wybiegło
      na zewnątrz. Omlet kazał Gwizdonowi związać sobie ręce, bo chciał zaszpanować, że sobie
      poradzi. Ale Gwizdon związał mu też nogi po czym kazał Guliwerowi obluzować Omletowi
      gacie, ale on Guliwer nie chciał, więc Gwizdon sam to zrobił... tylko trochę za mocno. Omlet
      stracił spodnie wraz z majtkami, po czym nikt nie chciał mu ich założyć. I zwiali, a biedny
      Omi się męczył . X DD

#3. ( inteligentne ) Jak kupili nam na dzień dziewczyny tampony . - , -
      • olusia... Re: Odjazdu chłopców 03.10.10, 21:01
        Nie kojarze
      • pudel Re: Odjazdu chłopców 03.10.10, 21:04
        1. ostatnio na religii gadali o moich cyckach... bardzo inteligentny temat. zastanawiali się czy mam silikony wszczepione i tym podobne :ściana:
        2. ostatnio też (znowu na religii) gadali o antykoncepcji sciana
        3.kiedyś jak siedziałam z dziewczynami przed szkołą na takim murku to zabrali mi telefon (moja osobista przenośna mp3big_grin... bo ma3 na serio się szybko u mnie rozwalają) i zaczeli puszczać na maxa moje piosenki... cóż nikt praktycznie nie słucha takiej muzyki jak jabig_grin
        4.u mnie w szkole na basenie nie pływa zazwyczej około 12-17 osób (z 25 osobowej klasy) i zaczeli gadać na temat niedyspozycji u dziewczyn :ściana: :ściana: :ściana:

a z tych śmiesznych to np.
        1. parąbana babka od religi zaczeła wrzeszczać na jednego z moich kumpli, że jej krzesła w klasie poprzestawiał. to on wstał poprawił a ona się drze że krzywo to wrzasnął ''moze mam całą klase równo poustawiać?!'' i poustawiał stoliki i krzesła równiusieńko i do tego wszystkiebig_grin
        2. w zimie wyrzucaliśmy podstawki spod kwiatków przez okno i babka od religii się drze ze mamy po nie iść a cała klasa chórem: NIE!
        3.Kiedyś katechetka szła to ją pierwsza ławka stolikiem przygniotła (w sensie że stolik popchnęła i ją do ściany)
        • mweezy . 03.10.10, 21:13
          dużo tego, u chłopaków z mojej klasy kosmate myśli to norma, zresztą skojarzenia
          mają również niektóre dziewczyny, niestety. nie wiem ogólnie chłopaki to dziwne
          stworzenia, ostatnio na przykład dowiedziałam się, że jestem dziwna jak
          matematyka i kolega z klasy wyznał mi miłość, w dodatku wszyscy są przekonani,
          że mam chłopaka, hahaha, ostatnio na religii jeden mój kolega do mnie napisał,
          problem w tym, że ja nie zapisałam sobie jego numeru, początek konwersacji
          wyglądał mniej więcej tak (to było na religii):

kolega: elo
          ja: kim jesteś? skąd masz mój numer?
          kolega: Jam jest Pan Bóg twój *po czym kolega odwrócił się w moją stronę i
          pomachał mi dyskretnie ręką, w której trzymał telefon*

całe szczęście, że to była końcówka lekcji, bo dostałam głupawki niesamowitej
          piwo
          • loves_vampire11 Re: . 03.10.10, 21:37
            ja poszłam do szkoły z poza rejony i nikogo oprócz jednego mojego przyjaciela
            nie znałam ;p
            i w pierwszym dniu obozu integracyjnego zamiast integrować się z dziewczynami
            zaczełam integrować się z chłopakami ; D
            i już pierwszego dnia chłopacy chcieli żebym pogadała z nimi o miesiączce u
            dziewczyny !

albo z moim kolegą zastanawialiśmy się czy jeden koleś z klasy A jest chłopakiem
            czy dziewczyną i ja mówiłam że jest dziewczyną bo tak wyglądał a mój kolega
            powiedział że to chłopak a ja skąd wiesz a on że nie ma cycków a ja że może jest
            deską a on że nie takie rzeczy się po prostu wie to chłopak wyglądający jak baba
            a nie dziewczyna bez cycków ! ;pp

• evanescence24 Re: Odjazdu chłopców 03.10.10, 21:49
      ostatnio na plastyce moi koledzy zastanawiali się, jak narysować cycki Wenus z
      Milo, i ich rozmowy były całkiem zabawne. <3
    • zuzanna. Re: Odjazdu chłopców 03.10.10, 21:50
      o boże xd
      dzisiaj byłam na zakupach i jakiś chłopaka gada ' siemano ' nie wiedziałam , że
      to do mnie i wgl. się na niego nie patrzyłam i po chwili gadała ' ładna jesteś '
      i wtedy się na niego spojrzałam to się zaczął śmiać razem z kolegą big_grin
    • dom_998 Re: Odjazdu chłopców 04.10.10, 18:09
      Prosze o jeszcze
    • kusy505 oo Taak 05.10.10, 19:28
      Teram trochę mniej, ale jeszcze w gimnazjum czy nawet w podstawówce to było.
      Miałam największe cycki w klasie, nie tylko w klasie. Teraz też mam największe
      ale to szczegół. Chłopaki cały czas nawiązywali do nich. Ale kurde jakie
      powodzenie było, teraz też jest, ale chłopacy są dojrzalsi xD
    • sandrolaxd Re: Odjazdu chłopców 06.10.10, 18:27
      niektórzy dawali stringi na dzień dziewczyn. ;p
      Ogólnie to jest dużo śmiechu.
      Np.jeden chłopak mówi do mojej kumpeli:poprawić ci stanik?xD
      albo starszy o rok gada z takim drugim coś że woli rozpinać staniki i takie tam.
      Albo ostattnio chciał mnie jeden rozebrać i moją kumpele teź.xD albo wepchnąć do
      męskiego.xD
    • sandrolaxd Re: Odjazdu chłopców 06.10.10, 18:30
      wgl.zjeby totalne mają skojarzenia.
      np. jedna dziewczyna mówi że chce sprzedawać w sklepiku w lato bo są lody a taki
      jeden kuba: lody to są zawsze.xD
      wiecie o co kaman.;pp
      -
      ogólnie to ten kuba to jaki zjeb że nie wiem. przytula się do mnie co chwilę i wgl.
      raz powiedziałam że moja kumpela mnie obmacujuje a on że lubi takie.xD
      • natimiley Jezu.. 06.10.10, 18:48
        Moi "koledzy"w kalsie to mają cały czas skojarzenia.
        A szczególnie Ama,coś tam na niemcu czytaliśmy chyba gahen czy coś,a on na całą klasę
        Geje i tak dalej,i cły czas wszyscy zastanawiają się na nad orientacją Michała.; p

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka