eweel95 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 11:32 pani od biologii. łapie zawiasy na pół lekcji, jak to okreslil kolega wiesza sie na scianie wzrokiem ;D Odpowiedz Link Zgłoś
jussyxd Re: pan od WOS-u i fizyki . 14.10.10, 13:01 ma ponad 60 lat i strasznie sepleni i nic sie nie da zrozumieć xd i czasem jak chce przekrzyczeć klasę to z tego wysiłku aż pluje a pan z fizy zachowuje się jakby był naszym ojcem . na lekcjach gada nam o bezpieczeństwie na drodze O.o wogle śmieszny jest Odpowiedz Link Zgłoś
answer wyliczać? 14.10.10, 13:32 a więc tak: Firanka - czyli polonistka. Maaakabraaaaa.... Mówią że jak chce ubrać panterkę ( ten wzór ), to bierze wszystko co takie ma w szafie Do tego strasznie pluje jak mówi i ma sklep z firankami w które się zapewne ubiera BAba od sztuki - Ogólnie jets spoko , ale... No powiedzmy szczerze jest przewrażliwiona na punkcie sztukii tym podobnych. Oprócz tego mówi do nas Bąbelki, dzieciakczki, a do dziewczyn córeczki Facet od historii- Uwielbiam go i wszyscy inni też! jest młody, a jak naprzykład poprosiłyśmy ( ja i dwie inne dziewczyny) o przełożenie sprawdzianu to on na to - Jasne, sorry, sorry, sorry. Już wasze ziomy tu były... Taka dziewczyna, nowa od fizy - świetna jest. każe do siebie mówić Majka ( ma na imię maja) i chodzi w koszulkach typu " To nie bogłoska że jestem boska " , " Jem facetów na śniadanie" i " Córeczka... rodziców " Aha, jeszcze chodzę na hiszpański do szkoły językowej i na angielski to tam jest taka 4 paro latka, co jest świetna! Odpowiedz Link Zgłoś
denever . 14.10.10, 13:52 Jasio. : D on wygląda jak brat bliźniak Jasia Fasoli i ma dziki głos, jeździ Fiatem Tico, ma Nokię bez kolorowego wyświetlacza i mama kupuje mu swetry. uwielbiam gościa. mam z niego polewę przez całą lekcję. gada jak indyk. : D + ks. od religii z podstawówki. kima pół lekcji, drugie pół opowiada o tym, jak był w seminarium i jadł rosół, albo o nieuczciwym rolniku. : D Odpowiedz Link Zgłoś
patka12 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 13:38 moia wychowawczyni ma wzrok bazyliszka . ) Odpowiedz Link Zgłoś
lovejustin__ Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 13:43 Baba od polskiego. Jets gdzieś po 60. Ubiera sobie czarne kozaki do pomarańczowej spódnicy i zielonego sweterka. Odpowiedz Link Zgłoś
olcissia_1998 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 13:44 Pani Małgorzata P. ma z 50 lat i uczy dwóch rzemiotów. Religii i Wychowania do życia w rodzinie. I jest bardzo dziwna... np. dziewczyną każe nosić kucyki i ubierać sięw jak ona, a chłopcom konfiskuje rzeczy bo myśli, że jej tym cos zrobią. I jak jest bardzo zimno to każe nam zdejmować zapinane bluzy, a większosc osób ma na sobie krótki r ękawek. Dlatego na jej lekcję chodze w swetrze A jak jest lato, to każe nopsić bluzy itp. bo mówi, że nie grzeją xDD A moja klasa tak jej nie lubi, że chłopcy obmyślili plan, aby ta porzuciła zawód. Bo jak mieliśmy lekcje w filmosie ( pod szkołą) to przy schodach nadół na dole są drzwi. I moja klasa jak wychodziliśmy na górę, to chłopcy zamkneli nauczycielkę na dole i zapalali i gasili światło. I teraz nie mamy religii w filmosie ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
natalka.10 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 13:50 Nie martw się niektóre nauczycielki mają podobnie Na przykład u mnie w szkole pani od informatyki uważa się za modelkę choć ma +50 chodzi w szpilka choć może ma 1m 89cm no to szpilki chyba zbytnio nie są potrzebne no ale Odpowiedz Link Zgłoś
suzann. Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 16:20 Pani od niemieckiego jest bardzo charakterystyczną i barwną osobą. xd Jest rosyjką, mieszka w Polsce, a uczy niemieckiego. Na dodatek ma dość specyficzny styl ubierania się, a jej akcent bije wszystkie inne na głowe.;p Jest jeszcze taki jeden od fizyki, ten to w ogóle ma w głowie po przewracane. A no i jeszcze Igor od anglika, który nie potrafi panować nad swoimi emocjami. xd Odpowiedz Link Zgłoś
nrulezzzzz Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 18:26 jest taka. ma ponad 35, jest starą panną, nosi się w najbardziej kolorowe ciuchy i korale, uczy geografi,i trochę przy kości. rzuca teksty typu: ,,Boże widzisz i nie grzmisz?" (ale tak bardziej zabawnie), ,, i nie wódź mnie na pokuszenie", ,,pstro, kolorowo, świnka loto", ,, jesteś mój numerek one", a jej ulubionym i najczęściej używanym powiedzonkiem jest ,,speszyli for ju" ale to najfajniejsza i najbardziej pogodna stara panna hjaką kiedykolwiek spotkałam. jest genialna i potrafi nauczyć! nie tak jak znienawidzona stara (zamężna) matematyczna. jej nazwisko rymuje się z siekierą i w mojej głowie zawsze taką zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
kaajul OMG... Od Anglika,bo.... 14.10.10, 18:34 przychodzi, siada, każe otworzyć posręcznik.Spi. budzi się,puszcza magnetofon, śpi,budzi sie robimy cwiczenia i śpi... Nieźle, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ta_anka Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 18:39 nasz ksiądź tabletki na gardło nam na lekcji rozdaje Odpowiedz Link Zgłoś
green_alien Zapomniałam o pani od niemca :) 14.10.10, 19:40 Ta też jest dobra Piszemy spokojnie w zeszytach zdanie ktoś coś tam szepnie,a ona nagle krzyczy : Cicho!!.I cała klasa podskakuje z zaskoczenia.Albo zawsze się droczy z jednym chłopakiem,tak go męczy,że za każdym razem obiecuje mu następnym razem 1,a nigdy nie stawia ;p.Ubiera się w koszule i chusty jak nastolatka i całe kółko przegadała o tym,jak to ona wyjechała za granicę ;p.I pan od informatyki bawi się włosami wszystkich po kolei .Piszemy sprawdzian(bo miał zastępstwo z historii),a on idzie po sali i po kolei bawi się włosami wszystkich;p.I pani od pol. oblizuje okulary . Odpowiedz Link Zgłoś
koniara8 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 19:29 U nas to matematyk. Na lekcji co chwila żre miętusy lub inne cukierki. Czasami staję na środku klasy i myśląc że nikt nie zauważy drapie się w.... No wiecie w co. Odpowiedz Link Zgłoś
martucha.12 Marek. 14.10.10, 19:42 Gościu od religii. Nie rozumiem człowieka. Jakiś chory na umyśle. Karze nam czytać teks i zinterpretować go tak jak rozumiemy, a jak nie powiemy tak jak on chce to się na nas drze i wyzywa od debili itp. Podobno raz pobił ucznia w autobusie i go z tam tąd wywalił. Odpowiedz Link Zgłoś
vanessa_ Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 19:57 U nas baba od historii. Nie umiem dobrze wszystkich mówić tekstów,ale cały czas z niej lejemy.Ona wogóle się nie hamuję.Tak jak wczoraj -a co ty tam po kryjomu wpiepszasz? albo moja uwaga: -siedzi na lekcji i się patrzy. Ale my ją uwielbiaamy ; D Odpowiedz Link Zgłoś
naomi. Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 20:03 baba od bilogii. nie znam człowieka , który bardziej przymula. jeżeli coś dyktuje wyraża się jasno 'otwieramy nawiasik' . ostatnio poprawiałam , kartkówkę i byłam na lekcji jakiejś pierwsze klasy i gadali o sercu to ona. ' no takie serduszko , które kocha. ale pamiętajcie nie rysujcie go na korze drzewa tylko na karteczce' i pół lekcji minęło. baba od niemieckiego. jak coś do kogoś gada , zawsze patrzy się na sufit. lekcje wygląda świetnie , podyktuje temat , przejdzie się po klasie. i jest strasznie zmęczona, głowa ją zaczyna boleć i mówi 'pogadajcie sobie' . Odpowiedz Link Zgłoś
loczek151 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 20:07 nasz ponad 50 letni pan od fizyki który myśli że urzeka wszystkie nauczycielki swoimi robionymi na drucie sweterkami xd. Jest też pani od historii która czesze się i ubiera w stylu safari Odpowiedz Link Zgłoś
andzia95 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 14.10.10, 20:15 Chyba pan od fizyki.. Raz potrafi być wesoły, żartować z nami, a za chwilę może wybuchnąć złością, często o drobnostkę.. także lepiej go nie denerwować. W tamtym roku kolega, który ogólnie nie interesuje się szkołą, nic takiego strasznego nie robił.. ciął sobie kartkę na kawałki a jak nagle pan wybuchnął to masakra, krzyczał, uderzał pięścią lub dziennikiem o biurko... albo koleżanka. Po prostu nie nauczyła się do odpowiedzi, powiedziała, że nie umie na dziś a pan taki atak histerii.. Jeszcze wpisał jej uwagę do dziennika, że odmawia pójścia do tablicy i stwierdziła, że nie uczy się fizyki. No proszę Was.. Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 16.10.10, 20:16 haha, no zapomniałam o nim xD Jak on się wkurzy to masakra. Kiedyś koleżanka siedziała oparta o ścianę, tak bokiem to on do niej żeby siedziała normalnie. Ona na to że jej tak wygodnie a on nagle : "NIE DYSKUTUJ ZE MNĄ!!!" normalnie cala klasa taki zonk, nie wiedzieliśmy że on umie tak krzyczeć. Normalnie zachowuje się i wygląda spokojnie xDD Albo jego wykład "widzimy że długopis spada, tak?" - "tak" - "ale wiecie, oko ludzkie jest złudne, i może się mylić, i ten długopis wcale nie spada i nie istnieje" itd ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
mary1313 ... 14.10.10, 20:15 Myślę, że jest ich więcej niż jeden. Na przykład pani od informatyki. Wygląda na taką poważną i nieprzyjemną, a już na jednej z pierwszych lekcji przez 30 minut opowiadała nam o viagrze. Natomiast Fizyk stawia jedynki z sympatii i lubi ludzi, którzy go nie lubią. Pani od Chemii jest niesamowicie rozlatana. Podczas jednej lekcji wchodzi do swojej "kanciapy" około 40 razy. Biega, zaczyna coś mówić i nie kończy. Nasza Katechetka i zastępczyni[którą uwielbiamy] zawsze chodzi w glanach[jeszcze jej nie widziałam w innych butach], mocno się maluje i jest niesamowicie szczera. rozmawia z nami o wszystkim. Nie będę wymieniać wszystkich, ale myślę, że każdy z moich nauczycieli jest dziwny.... Odpowiedz Link Zgłoś
lady_kiki Re: ... 16.10.10, 11:06 Pan od fizyk Ubiera sweterki w renifery (???) i jest wielkim fanem disco polo. kiedyś zabrał mojemu koledze mp3 a kiedy zobaczył że jest tam jego ukochana muzyka to postawił mu 5 a fizy. Pani od sztuki Jest po 50, ubiera się dziwnie najczęściej w jakąś długaśną czarną suknię a na nią zakłada jakieś dziwne szaty. Potrafi przegadac pół lekcji o życiu zgodnym ze swoim wewnętrznym 'ja'. Jej mąż natomiast uczy wosu. Jest jeszcze starszy niż ona, a ubiera się w przedpotopowy garnitur w paski, adidasy, pomarańczowy lub czerwony krawat i stawia sobie irokeza. kochamy go normalnie. a jego teksty powalają 'poliż beton, poliż beton' lub 'a co idziemy na ring ?' Pani od geografii i wfu Na wf przychodzi w szpilkach. jak kiedyś zapluła gwizdek to całą lekcję go czyściła. na gegrze natomiast chłopaki zauważyli że nie nosi stanika. najpierw ich wyśmiałyśmy i zwyzywałyśmy od zboczeńców ale później gdy usłyszała jak chłopaki sie z niej nabijają sama sie do tego przyznała i zaczeła gadać coś o swoim uczuleniu. Tak ogółem to u mnie w szkole żaden nauczyciel nie jest do końca normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
loveash Re: ... 16.10.10, 11:16 pani od fizyki/chemii. nie pamiętam dokładnie co do niej gadaliśmy, ale ona do nas "przestańcie, bo się w cukier zamienię". -.- Odpowiedz Link Zgłoś
dirty_coke Fiz, Geo, Tech, Wos. ^.^ 16.10.10, 11:53 Gostaka od fizyki ostatnio ubrała bardzo krótką bluzkę, która odsłoniła wszystkie jej okropne rozstępy i cellulit O_O To było straszne! Wgl nic nie tłumaczy tylko pisze na tablicy formułki i nawet nie mówi nam, że mamy przepisać xd Niedawno też taki Damian gadał, wydurniał się i wgl, a ona do niego na całą klasę: OGARNIJ SIĘ DZIECKO! Potem jeszcze jako zad. dom dała nam (kazała zapisać!): Ogarnij to. (w sens. ze lekcje, bo temat był trudny, a ona nie tłumaczy -,-) Gostka od Geografii na każdej lekcji co dosłownie 2 min powtarza: A teraz bardzo prosze, bardzo prosze, ee.. uwarzać. xd Na lekcji powtórzeniowej walneła: A teraz bardzo, bardzo, bardzo prosze, bardzo proszę...ee... czekać. I sie odwróciła do tablicy i zaczeła coś rysować. Lub też ostatnio ciągle oprócz: bardzo bardzo prosze czekać, powtarzała (wrzeszczała na całą klase -,-) : TO NIE JEST PRZYPADEK! Albo też pyta się: Co to jest? (i pokazuje obrazek) Kamil mówi: Oś. Ona: Nie. Proszę ee.. Kamila. Kamila mówi: Oś. A ona: TAK. ŚWIETNIE! -,- Gostaka od Techniki brechta się z samej siebie O_O i na lekcji organizacyjnej stwierdziła, że na lekcji można: Słuchać muzyki, żuć gume, gadać, jeść żelki, chodzić po klasie itp. ale jeść nie można... absurd po prostu -,- Gostka od WOS'u też się z siebie brechta i ogólnie tak chętnie prowadzi lekcje, że jak na lekcji organizacyjnej zaczęła nam dyktować do zeszytu cały regulamin (-,-) i ktoś się spytał: a czy nie może nam pani tego wydrukować? (bo wszyscy inni nauczyciele drukowali), ona odpowiedziała: Nie, bo mi się nie chce. I się zaczęła brechtać tak chamsko O_O Ogólnie to jest jeszcze pan Rysiu (27 lat), z którym miałam lekcje w podstawówce, a się okazało, ze w GM też uczy -,- To jest taki nieogar... W podst taki chłopak sie rozkraczył, wiecie, tak jak to te downy robią. A Ryszard do niego taki tekst: Krzysiek, to się myje, a nie wietrzy. xd Wgl nosi ostatnio szary, wełniany sweterek w białe gwiazdki... Chyba mu dziewczyna uszyłą (choć raczej nie, bo to taki plastik..) Po świętach też przyszedł w obrączce i cała szkoła zaczęła gadać, że sie hajtną, to on zdjął W 4 kl podst dał tam taki kwadrat magiczny, którego nie dało się zrobić xd Mama takiej jednej dziewczyny jest matematyczka i stwierdzila, ze on sie pomylił, bo to był kwadrat z testu jakiegoś czy coś i tam trzeba bylo zaznazyc ten poprawny i ten zly. on nam dal ten zly xd Ale sie nie przyznał do tej pory ;\ Ogółem to mam zajebistych nauczycieli^^ Odpowiedz Link Zgłoś
gaba97 Pani.Od.Historii. 16.10.10, 11:56 Ta babka jest o g r o m n a !!!! Waży chyba 20000 kg! I cały czas pluje Odpowiedz Link Zgłoś
farnoholiczka Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 16.10.10, 12:10 W drugiej klasie podstawówki miałam super księdza(ale był niestety tylko rok w tej parafii i uczył tylko rok w mojej szkole).Coś tam trochę powiedział o Bogu,a później szóstka dla osoby,która pierwsza zaśnieCała klasa sobie wrzeszczała a mu to nie przeszkadza.A raz w ćwiczeniach mieliśmy różaniec do pomalowania to ksiądz powiedział,że kto chce niech to maluje i dostanie 6 jak pomaluje każdy koralik na inny kolor.Albo byliśmy na wycieczce po komunijnej i szliśmy przez zaporę na Solinie i moja koleżanka do księdza:"Weźmie mnie ksiądz na barana?",a ksiądz nic nie powiedział i ją wziął na barana i niósł ją do końca zapory Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 16.10.10, 20:11 Taka pani od chemii: Uczy moją przyjaciółkę i z jej relacji wiem, że jest niezły ubaw Ma mazowiecką wymowę i np. zamiast 'czyli' mówi 'czyly' albo 'muchii' zamiast 'muchy' xD Nasza wicedyrektorka: Nasze szafki są ustawione prostopadle do ściany i między nimi jest mały 'korytarzyk' i na końcu z oknem z niskim parapetem na którym można siedzieć. Nasza klasa często tam przebywa a pani wice ubzdurała sobie że rozwalamy szafki i za każdym razem staje, patrzy się, robi pokerfejs i odchodzi jak wszyscy wyjdą xD Ale jak zniknie za rogiem to i tak wracamy xd Pan od muzyki, który byl w zeszłym roku: Ksywa 'pedobear' , tak dziwnie się patrzył na dziewczyny xD Odpowiedz Link Zgłoś
muse_fan Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 16.10.10, 20:26 Ale najlepsza jest pani od wosu, wielbicielka PiS-u Krytykuje wszystkich przeciwników Jarka xd Zagorzała przeciwnika naszego rządu z Tuskiem na czele xd Wszystko co złe to on, to Tusk robi z Polski, państwo służące Rosji xd Że Rosjanie to SZUJE próbujące zatuszować ślady w smoleński itd. Jak coś powiemy na pis, to jesteśmy niedojrzali, wyciągamy błędne wnioski ;d Ostatnio w piątek: Kolega: Co pani sądzi o tym że panie P. i P. kandydują do rady miasta, popiera je pani? Pani: Oczywiście, nie mam nic przeciwko Kolega: Ale pani P. kandyduje z listy PO Pani: Aha... <pokerfejs> Klasa taki brecht xD To wszystko zmienia xD Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 pani od polskiego...spoko baba 18.10.10, 14:48 lekcji polskiego to jest tylko 15 min.a gdy ona zaczyna mówić na temat lekcji przypomni sobie cos śmiesznego i nam opowiada i tak w kółko baba ma 33 czy tam niewielmlatek, bardzo fajna ma 1.80 i do tego szpile na lekcji sprawdza czy jej majtek nie widzać hehe Odpowiedz Link Zgłoś
cameron Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 18.10.10, 15:40 debilny facet od fizyki, uhuhu -,- ten gość ma przeje*ane u wszystkich uczniów. XD m.in.: nie zmienia swetra Oo to jest dziwne, a inne rzeczy zatrzymam dla siebie, haha. nie jesteście dość fajni żeby to poznać >D Odpowiedz Link Zgłoś
x.pati.x Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 18.10.10, 15:56 za dużo by opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
kiiin55 Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 18.10.10, 19:35 pan od anglika . XD cały czas nosi jedno ubranie . jajko nazywa ' to co kura znosi ' i caaaały czas gada o traktorach , ciągnikach itd . Odpowiedz Link Zgłoś
kingusska190 dziobak;p 18.10.10, 19:23 megaśny jest. technika ostatnio nam narysował "rysunek techniczny" który przypominał męskie przyrodzenie. cała klasa umierała ze śmiechu, on też. a później jego tekst: jak chcecie to wam mogę więcej takich rysować Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua hahahaha :D u mnie ksiądz 18.10.10, 19:34 ale nie jest dziwny jest spoko zawsze do nas laseczki albo młodzieży a my do niego zawsze panie ksiondzu raz taka akcja : co chcecie robić ? a my : na dwór pójść a on ale młodzieży, przeciez za zimno a my panie ksiońdzu na słoneczku usiądziemy a on - podązajcie za swoim pasterzem na słońce Odpowiedz Link Zgłoś
miley_cliqua :D 18.10.10, 19:41 o albo jeswzcze kiedyś jeden chłopak do drugiego mówi na religi : ty pedale! a ksiądz , nie pedał! nagle cisza.... jak już to gej i brecha Odpowiedz Link Zgłoś
scarletrose Re: Najdziwniejszy nauczyciel u was w szkole?? 18.10.10, 19:42 Pani od fizyki. Ona jest jakaś... niepokojąca O.O Odpowiedz Link Zgłoś