altruistka 09.10.10, 10:14 Słyszeliście o niej? Jestem wprost oczarowana jej twórczością, a w szczególności tą piosenką: www.youtube.com/watch?v=l5s_FqzkfJg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
second_ Re: Bat For Lashes 09.10.10, 10:24 Uwielbiam ten zespół. ! ale od ' Sleep Alone' wolę piosenkę ' Daniel ' . Odpowiedz Link Zgłoś
agnes_ Re: Bat For Lashes 09.10.10, 10:29 słyszałam. miałam kiedyś ją bardziej przesłuchać, ale nie mam nigdy czasu. ;q Odpowiedz Link Zgłoś
bellacullenx Re: Bat For Lashes 09.10.10, 10:32 Słyszałam Przeglądałam w empiku jej płytę Podobają mi się jej piosenki, lubię taki typ muzyki... delikatny kobiecy głos i egzotyczne brzmienia. Odpowiedz Link Zgłoś
altruistka Re: Bat For Lashes 09.10.10, 10:40 Dokładnie. Też lubię taki typ muzyki... Tworzy wspaniały klimat, wprowadza w nastrój. ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
desires. Bat For Lashes 09.10.10, 10:46 kojarzę to sobie jedynie z naprawdę dobrą piosenką z klimatem , z zaćmienia, ale teraz się naprawdę do tej piosenki przywiązałam Odpowiedz Link Zgłoś
monique18 Re: Bat For Lashes 10.10.10, 19:45 Odkryłam dzięki TVD ( jak wiele innych zespołów) Uwielbiam 'Siren Song' Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 Re: Bat For Lashes 10.10.10, 20:03 nie znałam , ale racja po przesłuchaniu - magiczna... Odpowiedz Link Zgłoś
caffeine Re: Bat For Lashes 11.10.10, 16:59 Jest cudowna. Czaruje, uwodzi głosem, melodie budują magiczny klimat, piękne teksty... Fur and Gold jest prawdopodobnie jednym z moich najulubieńszych albumów, zaraz obok placebowego Without You I'm Nothing i Disintegration kjurów. Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: Bat For Lashes 11.10.10, 17:31 z muzyką natashy jestem za pan brat od fur and gold, i trzeba jej przyznać - jest świetna. Odpowiedz Link Zgłoś
green_mary _ 11.10.10, 18:02 Rzadko to mówię, w całej historii mojego "kotkowania" od półtora roku nie powiedziałam, więc NIKOMU nie mówi i się ciesz masz dobry gust muzyczny kochanie, jeśli podoba Ci się BFL to proponuję przesłuchać Dead Can Dance, zacznij od Host of Seraphim, Cocteau Twins oraz może... Massive Attack? W ostatnim zespole proponuję również zacząć od Teardrop The Man next Door. A Wy reszta kotkowiczek nie rozgadywać o moim "normalnym", a może "sympatycznym" wpisie, nie ręczę za siebie www.youtube.com/watch?v=EnJOH5PImrw www.youtube.com/watch?v=hxSMckGfQ2k www.youtube.com/watch?v=fsmzF1TqslY www.youtube.com/watch?v=S71_vIMQ0YY A zaraz kolejne ciućwy będą po mnie ściągać słowo "ciućwa" i pisać na forum " ooooo, jaka ja jestem super, na pewno nikt nie słyszał takiej muzyki, bo tylko ja jestem taka faaaajna i słucham tak słitaśnej muzy, której nikt nie znał". Z góry mówię - byłam pierwsza Odpowiedz Link Zgłoś
jane_ Re: _ 15.10.10, 21:05 najważniejsze to czuć się w swoim mniemaniu zajebistym, c nie. c; i w ogóle sądzę, że poznawać wymienione przez Ciebie zespoły ciężko po utworach, płyty jej trzeba było polecić. ;3 Odpowiedz Link Zgłoś