10.10.10, 18:40
Hej Kociaku muszę kupić coś koleżance na 19-ste urodziny. Szukam pomysłu, wiec może mi
pomożesz. Solenizantka jest osobą posiadającą ogromny zmysł artystyczny i bardzo dobry
gust. Prezent musi być bardzo elegancki, efektywny i niepowtarzalny. Jeśli masz jakiś pomysł
to jest otwarta na Twoje sugestie. ;]
Obserwuj wątek
    • angie2 Re: Prezent 10.10.10, 18:46
      A ona maluje? Jak tak to może sztalugę
      • martaslodka13 Re: Prezent 10.10.10, 18:51
        Nie niestety ale fajny pomysł dla innej koleżanki ;]
    • malgosiaa Nietypowy prezent 11.10.10, 12:02
      Może tablica szpilkowa hmmm? www.2future.pl/Produkt/361/tablica_szpilkowa
      • martaslodka13 Re: Nietypowy prezent 11.10.10, 17:17
        Pełen czad ;] super pomysł
    • pingwin Re: Prezent 11.10.10, 12:38
      Wszystko zależy od sumy jaką chcesz przeznaczyć na prezent. Popytaj może w
      sklepie plastycznym, bądź przeszukaj oryginalne sklepy i obdaruj ją, np.
      fantazyjną apaszką.
      Przykro mi, ale nie znam tej osoby, więc nie mogę powiedzieć ci wprost co można
      jej kupić.
    • linda Re: Prezent 11.10.10, 12:45
      kup jej prawdziwe płutno , jakieś duże . one są nie tanie i nie drogie...chociaż wsumie to głupi pomysł tongue_out to może kup kilka drobiazgów. takie rzeczy jak farby itp szybko się kończą
      • scarrlet Re: Prezent 11.10.10, 19:08
        a ja myslę ze ten prezent to musi byic pamiatka, którą zachowa i bedzie jej przypominała o
        tobie, a nie jakis materiała artystyczny który owszem moze się jej przydac, ale zużyje sie i
        bedzie po bólu, bo pozniej zapomni co dostała.

Myslę ze jesli jest artystką to dobrym pomyslem bedzie kupno jakiegos unikatowego
        rekodzieła, pełno taich na internecie. Moze to byc jakas bizuteria, albo rekcznie zdobiona
        szkatółka, czy inny przedmiot z duszą

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka