amazing__ 10.10.10, 19:39 Może nie tutaj powinnam zamieścić ten wątek, ale doobra . Jak określacie waszą subkluturę, styl i wygląd ? pisac. ;p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marsjanka115 x__x 10.10.10, 19:45 kinder metal * muahahha XD no co ? ubieram się jak chce kinder metal to taki metal no ale w wieku takim że jest uważany za dziecko - kinder no. Odpowiedz Link Zgłoś
julka_th ^^ 01.11.10, 17:47 ubieram sie jak chce nie patrze na innych ludzi i nie przejmuję sie za bardzo ich zdaniem. jeżeli chodzi o modę to nie idę za trendami ubieram się aby dobrze się w tych ciuchach czuć i już! Pozdrowienia ;p ! Odpowiedz Link Zgłoś
beemazzy Re: Subkultura, wygląd, styl.. 10.10.10, 19:45 nijak. ani emo, ani skate, ani punk.. ujmę to może tak ; jestem sobą . Odpowiedz Link Zgłoś
kitty_emo Re: Subkultura, wygląd, styl.. 10.10.10, 21:14 Tak jak beemezzy: nijak . Ubieram to co mam w szafie . Odpowiedz Link Zgłoś
honeey Re: Subkultura, wygląd, styl.. 10.10.10, 21:17 zwyczajnie jak mi się coś spodoba to kupuję Odpowiedz Link Zgłoś
tostusiowa o żesz w mordę -,- 13.10.10, 14:27 Nie należę do żadnej subkultury. Ubieram się jak mi się podoba, nie tak jak jest "modnie". Staram się dobierać dodatki do stroju tak, by wszystko do siebie pasowało. Odpowiedz Link Zgłoś
majson ... 13.10.10, 16:23 Ja że tak to nazwę nie mam stylu. Ubieram się normalnie, nie noszę dresów ani leginsów po prostu rurki, zwykła bluzka i w świat Odpowiedz Link Zgłoś
czarna_kredka tjaa 01.11.10, 13:04 Słuchasz demi lovato i jesteś scene ? pozerstwo się szerzy ... XD O mnie można powiedzieć że scenecore, bo w sumie tak wyglądam . Ale ja sama się nie szufladkuję w style . Ubieram się w to co mi się podoba,a podobają mi się rzeczy z glovestar,kinkykiki itp. Odpowiedz Link Zgłoś
virginkaa @czarna_kredka 03.11.10, 17:48 Tak, uważam się za scene. Tak, słucham Demi Lovato (ona śpiewa pop/rock), a słucham również 30STM, Fall Out Boy, Green Day, My Chemical Romance i inne (również japońskie zespoły). ... Mogę wymieniać bez końca. Może nie jest to muzyka emo, ale ja słuchając takiej muzyki, ubieram się w stylu scene. Więc, proszę nie wmawiaj mi jaka jestem, bo mnie nie znasz. Ale rozumiem, że masz własną opinię. Odpowiedz Link Zgłoś
julciak Ja... 13.10.10, 16:30 subkultura - no nie wiem, bo słucham metalu i rocka więc metalo-coś ;d ubieram jeansy, bluzy i koszule w kratkę zazwyczaj i TRAMPKI <3 Odpowiedz Link Zgłoś
mileymandy Jestem gotką 13.10.10, 16:30 Wcześniej miałam rockowy styl,ale teraz gothic jakoś bardziej do mnie przemawia. Masz rację,temat bardziej na forum oficjalne Odpowiedz Link Zgłoś
scarrlet Uwielbiam gotyk 14.10.10, 18:34 Hey Ja też jestem Gotką. Uwielbiam te klimaty, i kocham gotycką muzykę i styl. Ale daleko mi do cyber gotha, jestem raczej romantic goth. Odpowiedz Link Zgłoś
ravenhatred Re: Uwielbiam gotyk 03.11.10, 18:18 I właśnie tacy goci jak Ty podobają mi się najbardziej lubię gotyk, chociaż sam jestem metalem. Odpowiedz Link Zgłoś
ojnotoco Re: Subkultura, wygląd, styl.. 13.10.10, 16:31 hm. metalo-punko-emo-człowiek? nie wiem. ale coś pod ten styl, bejb. Odpowiedz Link Zgłoś
alicobella Re: Subkultura, wygląd, styl.. 01.11.10, 13:35 Nie należę do żadnej subkultury, ale podziwiam gotów ;] Odpowiedz Link Zgłoś
dominikax3 Re: Subkultura, wygląd, styl.. 13.10.10, 16:33 wyglądam jak normalna dziewczyna. Odpowiedz Link Zgłoś
aandziulaa Re: Subkultura, wygląd, styl.. 14.10.10, 01:45 styl pomieszany rock/emo Odpowiedz Link Zgłoś
mweezy . 14.10.10, 17:15 nie należę do żadnej subkultury, jeśli chodzi o styl to na razie dopiero się uczę go kształtować, to mieszanka kilku stylów, które mi się podobają. a z wyglądu podobno jestem niewinna i ogólnie nie wyglądam na taką jaka jestem więc słit. Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re: . 01.11.10, 13:11 jak ludź . nie ubieram się zbyt nadzwyczajnie . Odpowiedz Link Zgłoś
piratka13 Re: Subkultura, wygląd, styl.. 01.11.10, 17:43 normalnie , ubieram się tak jak mi wygodnie . Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Subkultura, wygląd, styl.. 03.11.10, 14:45 nie należę do żadnej subkultury , słucham rocka , najczęściej noszę trampki,rurki koszulę w kratę lub t-shirt. Odpowiedz Link Zgłoś
pauu26 Re: Subkultura, wygląd, styl.. 03.11.10, 15:14 nie należę do żadnej subkultury. Ubieram to co mi się podoba, a podoba mi się wiele rzeczy, to samo z wyglądem, sposobem malowania się. Odpowiedz Link Zgłoś
lady_cat Re: Subkultura, wygląd, styl.. 03.11.10, 15:23 taki, jakiś normalny . włosy rozpuszcozne z grzywką , albo bez , włosy w kitke i bez grzywki , rurki, jakiś top , t- shirt, sweterek, bluza z kapturem i podgięte rękawy, czasem bransoletka kolczyki lub naszyjnik z serduszkiem. buty skate. właśnie, mój styl jest taki, jakiś nijaki . ale w przyszłości chciałabym się ubierac, jak skate . Odpowiedz Link Zgłoś
mydeafsenses Re: Subkultura, wygląd, styl.. 03.11.10, 15:31 jestem kinder punkiem Każdy mi mówi że wyglądam jak punk , uwielbiam punkową muzę Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_angel Re: Subkultura, wygląd, styl.. 03.11.10, 15:36 rasta . : p kocham reggae . te kolory , muzyka i wgl . by diamond_angel . : d Odpowiedz Link Zgłoś
kari116 Re: Subkultura, wygląd, styl.. 03.11.10, 15:43 nie mogę porównać siebie do żadnej subkultury xd wszystko po trochę. Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiaaxdd Re: Subkultura, wygląd, styl.. 03.11.10, 17:58 Emm.... Ujmę to tak : Jestem pół skejtem a pół sweet Emo. Nie tnę się, z resztą na temat emo chodzą różne nie ciekawe plotki. Nasz styl to rurki i bluzy z (jak jesteś sweet emo) Hello Kitty, Snoopym, Cukierkami itd. Głównie tu chodzi o muzykę Emocore. Tak samo mamy charakterystyczne fryzury...Tyle, że jak emo np. ma kręcone włosy to grzywka na bok głównie jest charakterystyczna. A Skejt... Luźne ubrania( NIE MUSZĄ BYĆ CHŁOPIĘCE ) ..Ja np. noszę bluzki ze śmiesznymi napisami a na to bluzy na zamek w kropki czy coś...I szalik taki w kratęę...Mogą też być rurki. Jeździmy na Rolkach i na deskorolkach ; 3 Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Subkultura, wygląd, styl.. 03.11.10, 18:03 Cóż...a ja wiem? jestem nienormalna, ale nie należę do żadnej subkultury Odpowiedz Link Zgłoś
xxxnikusxxx +. 03.11.10, 18:09 nie należę do żadnej subkultury. ubieram co mi się podoba, jaki mam humor w danym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
momo. Re: Subkultura, wygląd, styl.. 03.11.10, 18:10 Nie należę do żadnej subkultury. Styl? Ubieram się w to, co mi się podoba. Nie umiem go określić. Nie staram się ubierać w coś, co narzuca mi mój "styl". Wygląd. Wyglądam jak chyba typowa nastolatka. Trochę nadprogramowych kilogramów, średniej długości falowane brązowe włosy, piwne oczy. Jestem wysoka. To tyle. Niczym się nie wyróżniam, nie jestem ładna. Do bólu przeciętna. Odpowiedz Link Zgłoś