invasionn Re: Laaast Christmass .<# 20.10.10, 17:20 O matko, widzę, że nie jestem sama z moją teorią co do świąt. ; ) Również bardzo KOCHAM święta. Najbardziej właśnie Bożo Narodzeniowa. Masz właśnie rację, ten okres czasu, ta atmosfera świąteczna, krzątanie się po domu, wprawia człowieka w nastrój, pop prostu nie do opisania. ;D Nie ze względu na prezenty. Ale np. wstajesz rano w dzień Wigilii i spąglądasz przez okno, a tam kupa śniegu, a w domu cieplutko, przyjemnie i zaraz się zaczną wszystkie przygotowania. Potem ta atmosfera rodzinna, płakanie przy dzieleniu się opłatkiem... :] Oczywiście, Kevin - standardowo. W ogóle, ja kocham wszystkie filmy związane ze świętami Bożego Narodzenia. Taki film jak np. Śnięty Mikołaj. A ta piosenka jest świetna! Również ją uwielbiam! Kojarzy mi się z takimi najprawdziwszymi świętami. To jest niesamowite. Odpowiedz Link Zgłoś
niebieskaa :OOOO 21.10.10, 15:58 nie było mnie tu kilka dni, oo jak blisko święta już tylko 63 dni . Odpowiedz Link Zgłoś
brand.of.heroin Re: Laaast Christmass .<# 21.10.10, 11:23 Kevin. Śnieg. Nie mogę doczekać się świąt. !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
stay_away Re: Laaast Christmass .<# 21.10.10, 11:48 Miasto nocą. No i spacery nocą, kiedy każdy dom jest tak ślicznie oświetlony <3 Odpowiedz Link Zgłoś
magda1997.12 dziekuje ci że zrobiłas taki wątek;* 21.10.10, 14:12 po prostu ta piosenka to kawał histori kocham ją,wsponiałas równiez o Kevinie,to normalnie tradycja glądanie Kevina po prostu kocham atmosfere świąt,kiedy to mój tata przyjeżdża i o 12 w nocy robimy żarcie Ta piosenka która leci w reklamie coca coli-uwielbiam ją jeżdzic do całej famili i żryć wszystko to co przygotowali,kocham kiedy to rodzina sie zjeżdża tata otwira wóde i słychac cały czas śmiech,no i oczywisć co ja z kuzynkami czy z kuzynami z siostrami wykombinujemy,zeszłego roku oglądaliśmy piłe 2 hehe boskoxD Odpowiedz Link Zgłoś
free 63 dni! A jutro moje urodziny! (22 październik) 21.10.10, 16:16 Świętujemy ! Odpowiedz Link Zgłoś
nickaa Re: Laaast Christmass .<# 23.10.10, 11:31 ze świętami kojarzy mi się Kevin oczywiście ! znam to na pamięć ale i tak to oglądam i się śmieje ! reklama coca coli te ciężarówki i wgl hmm dekoracje w domu ubieranie choinki prezenty ;D dekoracje w sklepach ;D kocham zupę grzybową na Wigilię! i oczywiście Pasterkę )) święta są fajne ogólnie wole Boże Narodzenie niż Wielkanoc )) Odpowiedz Link Zgłoś
only_exception Re: Laaast Christmass .<# 23.10.10, 14:28 haha a ja muszę się pochwalić < no i odświeżyć wątek przy okazji > U mnie sypał ŚNIEG !! NO nie dziś, ale sypał w ŚRODĘ no i co z tego że z deszczem ale to też śnieg CORAZ BLIŻEJ ŚWIĘTA Odpowiedz Link Zgłoś
answer 61 dni!!!!!!!!!!!!!!! 23.10.10, 17:25 Kocham, kocham, kocham święta! Uwielbiam wszystko co z nimi związane a do świąt równe dwa miesiące ; -) Odpowiedz Link Zgłoś
albama Re: Laaast Christmass .<# 23.10.10, 17:41 też nie mogę się już doczekać świąt : D tej atmosfery i co ważniejsze wolnego od szkoły xd u mnie w domu jest tak samo - jest kevin są święta < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
truskawka159 Re: Laaast Christmass .<# 23.10.10, 18:02 MASZ rację, też uwielbiam ten czas ale i tak w listpadzie zaczną się te reklamy i ja myślę już o liście do rodziców (św. Mikołaja)hahaha...niemogę się czekac!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Laaast Christmass .<# 24.10.10, 15:26 hej Free kocham święta , mam tak jak ty no wiesz z reklamą coli i kevinem ; pp , poza tym śnieg , prezenty,i ten niepowtarzalny klimat. kocham moje masto przed świętami ; PP Odpowiedz Link Zgłoś
lace Re: Laaast Christmass .<# 24.10.10, 19:59 Uszzzzzzzka! I Kevin. A piosenki to We Wish you a merry christmas i Ashlee Simpson "Christmas: Past, Present and Future" no i oczywiście Last Christmas. Odpowiedz Link Zgłoś
marszalinka Szczerze 25.10.10, 15:02 Nigdy w swieta nie ogladalam Kevina w calosci xD Odpowiedz Link Zgłoś
free Re:59dni.!!! ;)) 25.10.10, 19:00 @leesh, to ja mam pierwsza podawać dni ;pp Jestem zła ;D Żart.c; Odpowiedz Link Zgłoś
leesh Re:58dni.!!! ;)) 26.10.10, 09:34 @free,sorry ale to jest silniejsze ode mnie ;PP 'Coraz bliżej święta,coraz bliżej święta' Odpowiedz Link Zgłoś
donottouchme Re: Laaast Christmass .<# 26.10.10, 11:04 ubieranie choinki , dużo ludzi xd , i ten zapach jak wraca sie z dworu bo czegoś zabrakło no i się wchodzi i tu pachnie ciastami potrawami etc , no i te klimaty w supermarketach miesiąc przed wiszą świąteczne ozdoby xd Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Laaast Christmass .<# 26.10.10, 12:43 jeszcze tylko 59 dni do Wigilii. święta to najlepszy czas w roku, nieporównywalny do wakacji. co z tego, że tamte to 2 miesiące, ale święta to magia. rodzina, prezenty, atmosfera, śnieg, kolędy, miłość. razem tworzy prawdziwą magię. coś niesamowitego. chciałabym już grudzień, żeby kupić sobie kalendarz adwentowy, i w końcu zjeść go nie od razu, tylko każdego dnia. i co roku kupuję sobie takie 6 mikołajów z czekolady z Kauflanda, na patyku. dobre są. XD w tym roku święta będą chyba u cioci, bądź u nas, co roku inaczej, zeszłe święta były u babci. kocham lepić pierogi, piec makowca i piernik, oglądać karpie, które zaraz zginą, żeby je zjeść [ taka mroczna wstawka. XD ] a potem zdejmować z nich łuski, ubierać choinkę, stroić swój pokój, pakować prezenty, rozpakowywać je, i w dodatku jestem rodzinnym donosicielem prezentów, rozdaję je z pod choinki. o, i zapomniałam dodać, że UWIELBIAM groch z kapustą. ;d i jeszcze te mandarynki, które są zawsze zimą, kiedy je jem, i czuję ich zapach, cały czas myślę o świętach. i bardzo lubię chorować w święta. ;q chodzić na lodowisko, kiedy już o 16 jest ciemno, ŚNIEG, ŚNIEG, ŚNIEG, i jeszcze raz ŚNIEG! mam taką składankę 4 płyt ze świątecznymi piosenkami. kiedyś dostałam ją nią święta, puszczam ją sobie grudniowymi wieczorami, i myślę nad prezentami, które chciałabym dostać. : ) pamiętacie, jak kilka lat temu [ tak z 7-8 ] w Wigilię około godziny 19-20 leciała Barbie ? Roszpunka, Dziadek do orzechów ? zawsze oglądałam : ) jakie potrawy 'zasiądą' na Waszym wigilijnym stole ? jecie wszystkie 12 ? u mnie jest tak.. 1. karp smażony. 2. oczywiście barszcz czerwony. 3. uszka do niego. ; ) 4. ryba po grecku. 5. karp w galarecie. 6. groch z kapustą. 7. smażone pierogi z kapustą i grzybami. 8. sałatka ze śledziem, ziemniakami, majonezem, cebulą, jajkiem i bodajże ananasem, nie jestem pewna. ale jest dobra, ja wyjadam tylko z góry marchewkę, jajko, majonez i odrobinę cebuli i śledzia. 9. czasem jest kutia, ale za nią nie przepadam specjalnie. 10. bigos. 11. śledzie w śmietanie. 12. coś także ze śledziami. XD JA CHCĘ JUŻ ŚWIĘTA. takie ze śneigiem! Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Laaast Christmass .<# 26.10.10, 12:59 a właściwie to: do Świąt pozostało 58 dni, 11 godzin. Odpowiedz Link Zgłoś
vivienne. Re: Laaast Christmass .<# 26.10.10, 13:06 ja chce juz grudzien ! <333 reklama coca-coli , piosenki - last christmas, baby please come home, all i want for christmas is you, etc.. ^.^ nie moge sie doczekac (: Odpowiedz Link Zgłoś
dream Laaast Christmass .<# 26.10.10, 13:12 Ha.. ja też.. Święta to cudowny czas, który daje mi siły na cały rok.. Poza tym święta = zapładnianie suni w hodowli = szczeniaki = happy dream. Odpowiedz Link Zgłoś
unthinkable Re: Laaast Christmass .<# 26.10.10, 21:22 odliczanie.swiateczne.info/ Odpowiedz Link Zgłoś
sylwiaaa Re: 57dni.!!! ;)) 27.10.10, 16:30 wiecie ze juz jest reklama swiateczna avonu !?;d Odpowiedz Link Zgłoś
demily33 Re: Laaast Christmass .<# 27.10.10, 16:31 oj tak , zgodzę się czym by były święta bez tej super reklamy Coca Coli albo Kevina i pamiętam że w każdą Wigilię leci na polsacie Księżniczka na lodzie Odpowiedz Link Zgłoś
answer Laaast Christmass .<# 27.10.10, 19:20 57 dni! My z przyjaciółkami będziemy łazic po sklepach jak zwykle przed wigilią i na spacery nocą kiedy świecą lampki .... Rodzinna krzątanina - sprzatanie , gotowanie, szczere, ciepłe rozmowy.... Już marzę i nie mogę przestać słuchać Laaast Christmass .<# Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: 56dni.!!! ;)) 28.10.10, 15:40 w te święta moja rodzina nie będzie w komplecie.. : c zawsze było tak : 1. babcia. 2. dziadek. 3. mama. 4. tata. 5. ciocia. 6. wujek. 7. kuzynka. 8. i druga kuzynka. 9. moja siostra. 10. ja. no w zeszłym roku był jeszcze mąż jednej z kuzynek, ale teraz obie spędzają święta z rodziną swoich mężów. Odpowiedz Link Zgłoś
kontrastowa Re: Laaast Christmass .<# 28.10.10, 16:32 ja kocham Świeta ! . kocham tą atmosfere i wgl .. To kiedy jest choinka i cała rodzina przy stole . Opłatek , koledy ... No i prezenty ; )) najbardziej ze świetami kojarzy mi sie piosenka z coca-coli . Zawsze (tak jak ty ) wiem że świeta tuż tuż . ! a potem Sylwester ... ; ]] jaa już chce tenn czas < 3 Odpowiedz Link Zgłoś
hellokiciara Re:55dni.!!! ;)) 29.10.10, 17:19 te 55 dni , oby szybko zleciały . szybko mijają tygodnie , ale tylko oczekuję jedno , święta = miła świąteczna atmosfera Odpowiedz Link Zgłoś
klauduska_ Re: Laaast Christmass .<# 30.10.10, 11:13 i jeszcze ulotki z biedronki i w ogóle z innych sklepów i mówienie jak się było małym ''ja chcę to , a nie to'' ;d Albo szukanie prezentów )) Ja jeszcze zawsze nadaje imiona karpiom xd I siedze sobie z nimi w łazience haha wcześniej było to częściej gdy byłam mniejsza jeszcze z nimi rozmawiałam *_* Odpowiedz Link Zgłoś
majka04 54 dni :DD 30.10.10, 11:39 ja wręcz uwielbiam święta ! < 33 po prostu ten klimat , te piosenki i filmy świąteczne ! a jeśli chodzi o szczegóły to po pierwsze telewizja same świąteczne/zimowe reklamy oraz pełno filmów o świątecznej/zimowej tematyce - które po prostu kocham ... są takie hmm magiczne ? ;P moją ulubioną reklamą jest reklama coca-coli i reklama jakiejś kawy już nie pamiętam jakiej ale też mi się bardzo podoba ! ;D potem są filmy rzecz jasna Kevin sam w domu , w tym roku zamierzam obejrzeć bo tak się składa że nigdy nie oglądałam kevina od początku do końca trochę dziecinna ale i tak mi się podoba Miki : Bardziej Bajkowa Święta , Jack Foster, Santa Baby, Córka Mikołaja 1 i 2 , Wesołych Świąt - no to na tyle z filmów . a jak u babci w wannie pływają sobie karpie to zawsze ja nazywam w zeszłym roku była Juzia i Zenon . ; x Odpowiedz Link Zgłoś
jo. Re: Laaast Christmass .<# 30.10.10, 11:49 myślałam, że tylko ja jestem taka głupia i już podniecam się świątami. kocham, kocham, kocham absolutnie wszystko, co wypisałaś. <3 ja uwielbiam jeszcze rodzinne ciastkowanie przed świętami. wiele zabawy, super zapachy, a jak już słodycze są gotowe, to jest totalnie świątecznie! a najwspanialsze w tym jest to, że te ciastka robimy tylko raz w roku, właśnie na boże narodzenie, przez to ten smak jest taki cudowny. oszz, jeszcze bardziej nie mogę doczekać się świąt! <3 Odpowiedz Link Zgłoś
sandrolaxd Re:tuu <33 30.10.10, 12:34 Hah.Nie mogę uwierzyć że to tak blisko już.Kurde koniec pierwszego pólrocza z tym przychodzi ...;p - Chyba nie muszę nic dodawać.xD oprócz prezentów oczywiście.Właśnie.Co chcecie dostać w tym roku ? Odpowiedz Link Zgłoś
malowana. 54 dni ! ; D 30.10.10, 12:51 jescze tylko 54 dni ! ;D a pamiętam jak było jeszcze 79 dni ! ;D zanim się obejrzymy będzie 1 dzień ! Odpowiedz Link Zgłoś
currant_ 54 dni ! ; D 30.10.10, 13:05 ja już czekam , czekam i się doczekać nie mogę! zobaczycie jak listopad zleci , a potem to już ten okres przed świąteczny , reklamy <3 ja chcę święta! Odpowiedz Link Zgłoś
accidenti Re: Laaast Christmass .<# 30.10.10, 13:18 Święta, Święta, Święta! Już czuję ich magię Uwielbiam przynosić do zamrażarki kulki śniegu, piec ciasta, które potem służą jedynie jako ozdoba Pomimo, iż w mikołaja przestałam wierzyć już dawno temu, to wciąż piszę list, otwieram okno i pozwalam mu polecieć ku rozgwieżdżonemu niebu ^ ^ Kolędy puszczam od momentu, kiedy ktoś mi przypomni o świętach, więc dziękuję W tym roku zamierzam udekorować dom sztucznym śniegiem, tysiącem śnieżnych obrazków i ogólnie ożywić tą atmosferę którą rozkręca reklama coli Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
free Dzisiaj ja bd pierwsza ;D 51 DNI LUDZIE ! 31.10.10, 09:26 Cieszycie się ? Mi się śniło, że padał śnieg. Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Laaast Christmass .<# 31.10.10, 12:45 z czym kojarzą mi się święta? z utworem Last Christmas, zapachem żywej choinki, ubieraniem drzewka z tatą w wieczór wigilijny, z zapachami z kuchni, rodzinnymi kłótniami. z Kevinem, ale nie w pozytywnym sensie. mam dosyć tego filmu. z czym jeszcze? z polskimi kolędami, oczywiście i stosem płyt z świątecznymi utworami. lubię wspominać czasy dzieciństwa, kiedy to czuło się magiczną atmosferę świąt. z roku na rok święta tracą dla mnie urok i pozostaje ponura rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
spontaniczna Re: Laaast Christmass .<# 31.10.10, 12:59 święta kojarzą mi się z Kevinem, ofc , ze słodyczami, a mianowicie cukierkami na choince, takimi truskawkowymi < 33 , z hurtownią, w której mama zawsze kupuje bańki i ozdoby świąteczne, ze świecącym mikołajem w naszym oknie, a najbardziej to z piosenką Mariah Carey - All I want for christmas is you ! < 3333 O! i zapomniałam o kolędach śpiewanych przez mojego dziadka ! usłyszeć to - bezcenne . xd ja chce święta ! Odpowiedz Link Zgłoś
rosalie11 Re: Laaast Christmass .<# 01.11.10, 10:07 Dokładnie to samo no i jeszcze śnieg i Odpowiedz Link Zgłoś
answer Re: Laaast Christmass .<# 01.11.10, 15:18 JUż się nie moge doczekać! Moja mama się nademną znęca i nie chce upiec pierniczków juz teraz Odpowiedz Link Zgłoś