kasiaczkowata Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 10:47 Prince, The Beatles, The Rolling Stones, Pink Floyd, U2... jeszcze dużo tego można by wymienić. I jak ktoś wcześniej już wspomniał "Last Christmas" zespołu Wham to nieśmiertelna piosenka, a w święta nie sposób od niej uciec Odpowiedz Link Zgłoś
love.rock.girl Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 10:57 z takich starych to uwielbiam najbardziej Lady Pank - Sztuka Latania Odpowiedz Link Zgłoś
emisia1 Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 11:10 Moim zdaniem nie ma takich piosenek Odpowiedz Link Zgłoś
moniniaa Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 11:10 Jak dla mnie jest wiele zespołów, których piosenki nigdy się nie znudzą, np. AC/DC, Nirvana, The Cure, Deep Purple, U2, The Beatles, The Who.<br /> Lubię także młode zespoły jak The Kooks, Vampire Weekend, MGMT<br /> W muzyce trzeba być wszechstronnym, trzeba otwierać się na nowe zespoły Odpowiedz Link Zgłoś
buhahaha Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 18:10 No i to jest Muzyka a nie mUzikK aJć Odpowiedz Link Zgłoś
karla2325 Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 11:19 Modern Talking - Cherry, Cherry Lady Modern Talking - Sexy, Sexy Lover dużo takich fajnych jest It's my life Eifeil 65 - I'm blue Akcent - Na zamku (stara wersja) ;D Odpowiedz Link Zgłoś
glam_skarpeta Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 11:42 Disco polo xD A na serio to nie znam tej starej muzy tak dobrze ale czasami siedzę z kumpelą to słuchamy jakiś takich starych piosenek. Odpowiedz Link Zgłoś
ringa_ Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 11:46 Beatles są starzy ale ciągle jarzy ;D polecam tarz niektóre queena Odpowiedz Link Zgłoś
zola94 Piosenki dawnych lat :) 16.10.10, 11:49 No pewnie. Muzyka wtedy była lepsza ciekawsza i miała oryginalne brzmienie. Ja kocham Led zeppelin, The runaways, Black Sabbath - też mieli kilka świetnych piosenek no i mogę jeszcze napisać Bon Jovi Odpowiedz Link Zgłoś
paanienkaa15 Re: Piosenki dawnych lat :) 16.10.10, 12:04 Led Zeppelin 'Stairway to heaven', The Cure "Lovesong" , Nirvana "Smells like teen spirit" , Pink Floyd, Areosmith 'I don's wanna miss a thing', ACDC, Dżem myśle że, te zespoły są ponad czasowe, prawie każdy je zna, a ja je kocham Odpowiedz Link Zgłoś
marget Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 11:52 Queen - We are the champions, Show must go on, Don't stop me now, I want it all, We wiil rock you, itd. The Beatles - Yellow submarine, Hey Jude, Yesterday, Help, Lucy in the sky, Michelle, itd. Elvis Presley Czerwone Gitary piosenki z Dirty Dancing The Righteous Brothers Skaldowie Pat Boone - Speedy Gonzales Odpowiedz Link Zgłoś
g_l_o_r_i_a Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 11:56 Jak dla mnie to " Dmuchawce, Latawce, wiatr" bo to chyba każdy zna. Odpowiedz Link Zgłoś
damonowa Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 11:56 AC/DC, Nirvana, Guns N' Roses, Metallica, Queen, U2, Depeche Mode... A z zespołów to Muse i The Pretty Reckless. No i oczywiście uważam, że kiedyś muzyka była dużo lepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
honeey Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 12:00 słucham bardzo rzadko ale są one o wiele lepsze niż ten dzisiejszy pop Odpowiedz Link Zgłoś
nicoola_xd ... 16.10.10, 12:01 Dużo jest takich piosenek ale ze staroci polecam Lady Panka Są cuudowni <3 Dżem <3 <3 i nie pamiętam więcej ale te 2 zespoły są na prawdę cudowne ! Odpowiedz Link Zgłoś
malutkami Nirvana <333 ! 16.10.10, 12:02 Jasne np. : Nirvana - Smells Like Teen Spirit <33 ! Uwielbiam ich Odpowiedz Link Zgłoś
xblondex2 Muzyka 16.10.10, 12:06 Bon Jovi, Guns n roses, The beatles, Queen i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
magdalena26 Re: Muzyka 16.10.10, 12:27 na pewno Michael Jackson (wszystkie piosenki z nieśmiertelnym "Bille Jean" na czele) Madonna ( w szczególności "Take a Bow") AC/DC Queen, Bitelsi. W ogóle teraz ta muzyka jest do kitu. Kiedyś to była klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
marsjanka115 x__x 16.10.10, 12:30 No jasne że kiedys była lepsza muzyka. uwielbiam Soundgarden , Joan Jett , Nirvanę , AC/DC , Iron Maiden , Queen Janis Joplin itp ; ) Odpowiedz Link Zgłoś
miliwili ja słucham tylko starych zespołów :)) 16.10.10, 12:38 począwszy na Enjoy the silence Depeszów i innych piosenek koncząc na RHCP i Dżem <3 Odpowiedz Link Zgłoś
milaami Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 12:44 Najbardziej lubię piosenki Nirvany, Metallici, Guns N' Roses, Michaela Jacksona, AC/DC, KISS, Aerosmith, Slayer, Iron Maiden są to dość stare zespoły które dalej grywają . Ale także mniej starszą piosenkę lubię od Aaliyi- Try again (troche lat ma) ale jest super )) Odpowiedz Link Zgłoś
alice_16 Re: Piosenki pokoleń... 16.10.10, 12:56 Myslovitz i kilka pojedynczych innych wykonawców ale nie chce mi się wymieniać. Odpowiedz Link Zgłoś