Dodaj do ulubionych

Troszeczkę dziwne pytanie .

16.10.10, 12:46
Cześć Kociaki . Nie wiem czy był taki wątek bo nie chce mi się sprawdzać .
Otóż mam odstające uszy , niektórzy z klasy się ze mnie śmieją , a mama mówi
że one wcale nie są odstające . Ja już sama nie wiem kogo słuchać i co robić.
Proszę , powiedzcie mi , czy to coś złego mieć odstające uszy ? smileuncertain
Obserwuj wątek
    • krejzolkax Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 12:47
      Jeżeli już był taki wątek to kosz ... wink
    • monik4 Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 12:50
      to nic zlego .....
    • donia2107 Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 12:51
      nie przejmuj się tym smile przecież nie ma w tym nic złego
    • kcjb Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 12:51
      Ja też mam troche odstające .. ale wale to .. w podstawowce się smiali ale tera
      w technikum , zreszta w gim tez nikt nie zwracał uwagi ..
    • classie95 Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 12:52
      To nic złego smile noś rozpuszczone włosy i nie przejmuj się co inni gadają.
      Przecież nie jesteśmy idealni..
      • gaba97 Po 1. 16.10.10, 12:55
        nigdy nie słuchaj rodziców, oni zawsze będą mówili że jesteś najpiękniejsza

uszami się nie przejmuj, noś rozpuszczone włosy, poszukaj w internecie jakichś
        fryzur które by je optycznie zmniejszały wink
        powodzenia!
    • momo. Nie przejmuj się :3 16.10.10, 12:55
      Każdy z nas ma jakieś mankamenty urody, a że Ty jesteś dziewczyną, więc odstające uszy
      łatwo ukryć w Twoim przypadku.
      Wystarczy, że będziesz nosić rozpuszczone włosy, żeby Ci te uszy zasłaniały. To w
      zupełności wystarczy. A w przyszłości zawsze możesz wykonać zabieg, ale nie sądzę żeby to
      było konieczne, kiedy tak łatwo jest tą część ciała ukryć.
    • bella177 osoby ktore sie z ciebie smieja ---> 16.10.10, 12:57
      prawdopodobnie maja krzywe nogi i ciagle krytykuja innych mimo ze same nie sa idealne
      • krejzolkax Re: osoby ktore sie z ciebie smieja ---> 16.10.10, 13:00
        Dziękuję Bardzo wszystkim dziewczynom . Naprawdę mi poprawiłyście humor . smilesmirk
    • leesh Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 12:59
      Oczywiście, że to nic złego. Nie słuchaj znajomych, nie mają racji.! wink
    • slonkox Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 13:03
      jak Ci się podobają Twoje uszy , to olej to .
      • mee1 daj spokój swoim uszom xD 16.10.10, 13:12
        z reszta nie ty jedna masz odstające uszy weźmy np. Jonasów wszyscy trzej mieli
        odstające uszy jako
        dzieci,https://i.realone.com/assets/rn/img/7/0/1/4/21884107-21884109-large.jpg
        a wyrośli na naprawdę przystojnych gości i a ich uszy nie odstają, a wątpię żeby
        robili sobie operacje plastyczne czy coś w tym stylu wink więc sądzę ,że zredukują
        ci się albo coś w tym stylu wink
    • dusssia tutaj. ;);* 16.10.10, 13:04
      ja też mam troche odstające uszy , i tak samo jak u ciebie moja mama mówi , że to
      nieprawda i że są piękne , no ale ja sama widzie że troche odstają , w szkole jak bylam
      młodsza to slyszałam różne komentarze na ten temat, ale nigdy się nimi nie
      przejmowałam, potrafie się smiać z siebie i zawsze obracam to w żart ,
      także nie przejmuj się, potraktuj to jako znak rozpoznawczy i śmiej się z tego.

pozdrawiam , dusssia serce
      • pola16 skąś to znam ;p. 16.10.10, 13:07
        Ja też mam lekko odstające, prawe ucho, ale dla mnie to nie powód do dramatu ;D.
        Mam włosy rozpuszczone to nie widać nic, a nic... A w kitkę jako, że mam
        (tylko(!)) jedno odstające zakrywam włosami je przy robieniu kitki i już tego
        nie widać. Nigdy mi nie dokuczali z tego powodu, bo byłam lubiana, więc nie
        można wink, a poza tym umiem śmiać się sama z siebie, bo nikt nie składa się z
        sAmych zalet smile.
    • mambaaa Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 13:05
      Ja też mam odstające uszy, ale dużo sportów uprawiam i muszę mieć przy tym związane
      włosy, więc przy tym duży plus daje mi grzywka na bok bo zasłania mi jedno ucho, a z
      drugiej strony zawsze mi jakieś krótsze włosy wychodzą spod gumki, więc jest okwink
    • desires. ^_^ 16.10.10, 13:05
      oj tam, to przecież nic strasznego! ; ) możesz uszy ozdobić ładnymi kolczykami,
      albo zakryć po prostu włosami, jeśli naprawdę Ci przeszkadzają. wink
    • miaumiauu Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 13:10
      miałam ten sam problem. co prawda było o tyle dobrze, że nikt się ze mnie śmiał. mówiłam
      o tym mamie, a ona zaprzeczała i mówiła, że sobie wymyślam, że w ogóle nie są odstająca.
      obawiam się, że nie była ze mną szczera...
      jakoś rok temu bardzo się tym przejmowałam, ale zaczęłam nosić głównie rozpuszczone
      włosy. dzięki temu uszu nie było widać. teraz się już odzwyczaiłam i nie widzę żeby były
      odstające. po pierwsze- nie możesz się im przyglądać, nikt na Ciebie tak długo nie będzie
      patrzył- a im dłużej patrzysz tym więcej niedoskonałości znajdziesz. smile
      a czy to coś złego- na pewno NIE! smile

pozdrawiamkiss
    • valhalla Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 13:51
      nie masz się czym przejmować, serio smile
      to tylko uszy! dla innych powinno liczyć się to, jaka jesteś, a nie jakie masz
      uszka.
    • mileymandy Mam 2 propozycje 16.10.10, 14:01
      1.Zakładaj sobie opaskę na noc,tak uszy się wyprostująbig_grin
      2.Jeżeli,jednak okaże się,że to schorzenie genetyczne to(całkiem
      serio!)proponuję ci operację plastyczną ucha.Kosztuje od 200-800 zł i w ogóle
      nie boli.Po niej masz całkowicie proste uszy do końca życiakiss.
      • hellokiciara Re: Mam 2 propozycje 16.10.10, 14:30
        nie którzy ludzie , też mają taki problem , i zakrywają takie uszy włosami .
      • urszulka2691 mileymandy 16.10.10, 14:49
        wiesz co puknij ty sie lepiej w łep zanim taką rade komuś dasz!!!!
        • mileymandy Urszulka2691 13.02.11, 00:45
          Tak puknę się w łeb,a ciebie dodatkowo też puknę słownikiem ortograficznym,ponieważ,jak widać masz wyjątkowo zakuty łeB!
          Druga sprawa:Ja jej nie proponuję botoksu,nowego nosa,nowych piersi itd.Tylko zwyczajną operacją,którą spokojnie można nazwać farmakologiczną.Pewnie tego nie wiesz,ale niektórym ludziom lekarze sugerują operacje plastyczne ze względów zdrowotnych.Sama lekarka ostatnio dała mi taką radę,więc idź może obejrzyj Hancię,ok słonkokiss?
        • morphine_ urszulka2691 13.02.11, 01:29
          W sumie, to ja również zgadzam się ze zdaniem mileymandy. Jeśli taka lekka operacja pomoże jej zaakceptować siebie, to droga wolna.
          A ty nie powinnaś krytykować jej zdania tylko dlatego, że w grę wchodzi operacja -,- ogarnij się, i pomyśl nad tym z innej perspektywy
    • julka_th nie przejmuj się, ja też mam odstające uszy;) 16.10.10, 14:37
      czasem sama się z siebie śmieje; )
    • emilka11 Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 14:39
      JejQ .. No każdy jest inny .. wink
      Daj sobie spokój. ;PP
      A jeżeli na prawdę Ci z tym ciężko, to miej rozpuszczone włosy, po prostu nie pokazuj ich
      bardzo jeśli aż tak one przeszkadzają ... ; ))
      Ale myślę, że to niepotrzebne. Spróbuj to potraktować jako swój atut, nie mów sobie tylko, że
      to jakiś problem ; PP Ja np. mam BARDZO garbaty nos i mi to nie przeszkadza. Pogodziłam
      się z nim i go polubiłam. Traktuję go jak swój największy atut .. A kiedyś go nie cierpiałam i
      chciałam nawet zrobić sobie operację plastyczną x dd
    • free_ Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 14:45
      noś rozpuszczone włosy, to nie będzie widać ; ) ja mam np. wielki nos, a nie mogę nic z
      tym zrobić.
    • demus Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 19:50
      Jeżeli mas odstające uszy to nie noś kucyków , które odkrywają ci uszy albo po prostu
      troche poluźnij kucyk i wypusc troche włosów żeby zasloniły uszy. A jak nie chcesz
      kuzyka no to noś rozpuszczone włosy to zakryją uszy smile
      • diamond_girl12 Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 19:52
        Z uszami nie da się nic zrobić, więc po prostu nie przejmuj się tym.
        Noś rozpuszczone włosy, żeby jakoś je zakryć i będzie oK.
    • kinga888 To przyklejaj do głowy . 16.10.10, 19:56
    • trufla Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 16.10.10, 20:27
      Jeśli naprawdę bardzo Ci to przeszkadza postaraj się zakrywać je np. włosami i
      zakładać jakiś dodatek, który odwróci od nich uwagę...
    • mweezy . 16.10.10, 20:50
      nie przejmuj się, nikt nie jest idealny. po prostu noś rozpuszczone włosy albo
      jak chcesz związać to po bokach zostawiaj luźne pasma włosów i już : )
    • szukajmnie Re: Troszeczkę dziwne pytanie . 17.10.10, 12:19
      Rozpuść włosy. big_grin
      I po problemie. wink
    • fungirl627 Ja też mam ;pp 19.10.10, 21:30
      Też się ze mnie czasem śmieją, ale olewam i już xD
      nikt nie jest ideałem

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka