hardrock 17.10.10, 00:09 Hej, mam pytanie, czy orientuje się ktoś jak nazywa się piosenka i kim jest wykonawca piosenki z filmu ''The social network'', gdy siedzą oni w dużym klubie i rozmawiają na temat dalszego kierunku facebook'a ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
taebaby. Re: The social network 17.10.10, 08:26 Jeśli chodzi o ten film to masz tutaj wszystkie piosenki z niego klik poszukaj sobie tej odpowiedniej :3 Odpowiedz Link Zgłoś
marcepanka13 p 17.10.10, 08:33 a nie możesz poszukać w google ? albo na soundtracku ? trzeba śmiecić ? Odpowiedz Link Zgłoś
hardrock Re: p 17.10.10, 12:02 Nie ma tej pisoenki ani w googlach aniw soundtrakach ponieważ leciała ona tylko gdy weszli do klubu i nie jest to część soundtracku, nie jestem głupia i potrafię posługiwać się googlami, lecz nie mogłam znaleźć więc zapytałam się tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
wicca Dennis de Laat - Sound Of Violence 21.10.10, 20:24 Dennis de Laat - Sound Of Violence Odpowiedz Link Zgłoś
hardrock Re: Dennis de Laat - Sound Of Violence 05.11.10, 19:13 wicca napisał(a): > Dennis de Laat - Sound Of Violence Tak! Tak! Tak! Tak! Tak! Dzięęęuje ! ** Odpowiedz Link Zgłoś