domelciaxdd 23.10.10, 21:48 ma może ktoś z was nuty do "Kołysanki dla Belli"? jeśli tak to bym o nie prosila, bo szukałam w necie ale nie moge znaleźć Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
domelciaxdd Re: Nuty!!! 23.10.10, 21:49 aa i jeszcze do piosenki "Nie zmieniajmy nic" Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Re: Nuty!!! 23.10.10, 21:52 od kiedy grasz?? ;d pytam bo sama gram ;d ja nie mam bo gram bardziej poważne rzeczy ale jeśli się znajdą to chętnie zagram ;d Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd Re: Nuty!!! 23.10.10, 21:57 nie, że je potrzebuje, ale tak z ciekawosci sie pytam ale chce zaczac grac i na pianinie/fortepianie i na gitarzę;] a ty na czym grasz? Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Re: Nuty!!! 23.10.10, 22:07 ja na pianinie ;d czasami jak jestem u znajomych to przy pianinie siadam i gram ;d i kocham to ;d a jak masz coś grać że tak pwoiem twardo to najlpeij wychodzi jak wkurzona jesteś ;d wiem bo tak mam ;d Odpowiedz Link Zgłoś
domelciaxdd Re: Nuty!!! 23.10.10, 22:25 ja juz dawno sie chciałam nauczyc grać, ale tak jakos wyszło i teraz chce zacząc. i właśnie nie wiem czy teraz czy od nowego roku;] a ile sie uczyłas? dlugo ci to zajelo zanim pojelas te wszystkie nuty? Odpowiedz Link Zgłoś
mada144 Re: Nuty!!! 24.10.10, 10:35 nut uczyłam się jakieś 3 tygodnie ;d raz usnęłam i wiedziłam która na której linii leży ;d ja ucze się od 2 lat i nawet nie wiesz jak czasami mi sie nie chce robie wszystko tylko by nie grać ale jak mnie najdzie ochota to moge siedzieć cały dzień przed pianinem i grać albo jak chce kogoś powkurzać ;d;dd; ale lubie to i właśnie przez wakacje miałam przerwe i od następnego tygodnia wracam do tego a strasznie mało grałam .. ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
lovebug . 24.10.10, 10:41 kołysankę się uczyłam prze jutjuba, a jak nie pamiętałam to dochodziłam przez to ze słuchu. nie zmieniajmy nic umiem jedynie na gitarze. jak się przyłożysz, będziesz z pamięci grać. Odpowiedz Link Zgłoś