lili265 niewiem 09.12.10, 10:43 gdyby się dobrze zastanowić, ja chyba nie musze się odchudzać. nawet chuda jestem. ale to że robie 50 brzuszków dziennie to chyba nie jest złe.ćwicze wtedy mięśnie brzuch i przyznam że przez to baaaaaaardzo schudłam. Odpowiedz Link Zgłoś
racing Re: Odchudzające się nastolatki. 09.12.10, 14:40 Mi owszem jest. Odchudzam się od ponad pięciu miesięcy i lepiej się z tym czuję. Serio. Może nie każda z nas powinna, lecz ja się lepiej czuję w swojej skórze. Odpowiedz Link Zgłoś
malinaa. Re: Odchudzające się nastolatki. 10.12.10, 15:24 Ja kiedyś się odchudzałam.. Teraz już nie. Nie mam figury modelki, ale jakoś mi to nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
madalena Re: Odchudzające się nastolatki. 11.12.10, 15:42 ja ograniczam jedzenie nie jestem gruba ale po prostu dbam o swoją wagę. Odpowiedz Link Zgłoś
oscarro_11 Re: Odchudzające się nastolatki. 11.12.10, 15:57 ja próbuję przybrać na wadzę. Jem i jem ale nic z tego Odpowiedz Link Zgłoś
slodkiporanek Re: Odchudzające się nastolatki. 11.12.10, 16:12 Jeśli nie stosuje się głodówki - nie widzę w tym nic złego. Lepiej schudnąć te 10 kg i czuć się szczęśliwszym, niż użalać przez reszte życia robiąc z tego problem. Sama cierpiałam z powodu wagi, ale pewne wydarzenie dało mi do myślenia i się opamietałam : chcę być szczupła, ale nie za wszelką cenę. Tak więc myślę, że w odchudzaniu z umiarem nie ma nic niewłaściwego. Odpowiedz Link Zgłoś
elizabeth_ Re: Odchudzające się nastolatki. 11.12.10, 16:18 ja potrzebuję. nie jestem zadowolona ze swojego ciała. chciałabym schudnąć chociaż te 3,4 kilo. ale jestem słaba, nie mam motywacji, nie daje rady Odpowiedz Link Zgłoś