Dodaj do ulubionych

Karteczki?

25.10.10, 22:05
Dziewoje? Pamiętacie szał karteczkowy?

Wymienianie się, te karteczki z filmów z Disneya, te z tych bajeczek
animowanych, i różne różniaste?

Sama chyba jestem posiadaczką (gdzieś tam daleko, daleko, daleko w syfie
spleśniałych rupieci) segregatora pełnego karteczek i papeterii z Diddla. tongue_out

A jak to wygląda/ło u Was?

Pozdro. serce
Obserwuj wątek
    • alexis69 Re: Karteczki? 26.10.10, 01:20
      Taa, oddałam wszystkie siostrze jak poszłam do gimnazjum big_grin
      • alexis69 Re: Karteczki? 26.10.10, 01:22
        A w podstawówce było tak, że cała szkoła chodziła z segregatorami na przerwach i
        wszyscy się wymienialiśmy , nawet z tymi których się nie znało i nawet chłopacy
        mieli karteczki ^^
        te beztroskie czasy .. c;
        • limka Re: Karteczki? 26.10.10, 06:41
          Jasne, że to pamiętam. To były czasy. smile Do dzisiaj mam trzy segregatory karteczek w tym jeden z samymi z Witcha (tych karteczek zbierało się najwięcej).
      • szalony_chomik Re: Heh :) 26.10.10, 15:55
        I pamiętam jak nawet chłopcy mieli karteczki , ale z samochodami a dziewczyny z
        księżniczkami,witch, diddle ale najbardziej schodziły pieski i kotki. Do dzisiaj
        mam taką śliczną karteczkę, brokatową z kotem. Dałam za nią chyba z 4 karteczki
        . Wysoka cena. wink
    • twilight Witch 26.10.10, 06:44
      Tylko i wyłącznie Witch. nie pamiętam innych... Dziewczyny z całej szkoły miały
      karteczki z witch. A ja do tej pory pamiętam, jak zgubiłam mały segregator pełen
      małych karteczeksad
    • shakira_ Re: Karteczki? 26.10.10, 07:26
      Ja posiadałam karteczki z Witch. Taa, to był szał w II czy tam w III klasie. Poznawło się
      masę ludzi. A może jeszcze mam to gdziś w szafie? Nie pamiętam.
    • anahi1 Re: Karteczki? 26.10.10, 07:44
      pamiętam to... też zbierałamwink
      w sql się z kumpelami wymieniałyśmy... zbieraliśmy pary..
      pary czyli 2 karteczki takie same tylko jedna jest większa druga mniejsza..
      ja już tego nie posiadam bo siostrze oddałam;*big_grin
    • kasix_14 Re: Karteczki? 26.10.10, 07:44
      oo mam ich pełno ;d nie leżą gdzieś zawalone. Leżą w szafie na półce ;d
      Kiedyś to dałabym się pobić za naklejkę Witch haha
    • frutella_xd Re: Karteczki? 26.10.10, 07:47
      Pamiętam... Mój segregator pewnie leży na strychu zasypany różnymi gratami. A szkoda, bo chciałam go poprzeglądać. Zobaczyć na co ja, do cholery, wydałam tyle pieniędzy! smile
    • linda Re: Karteczki? 26.10.10, 07:57
      no jaasne , że pamiętaam ! wink mam 2 pełne segregatory niezniszczonych karteczek smile
    • virginkaa ^-^ 26.10.10, 08:00
      Pamiętam smile Ja miałam dwa pełne segregatory, miałam głównie :Witch, Księżniczki i Pieski big_grin Wszyscy się wymieniali na przerwach. Cudowne czasy. (: Nie to co teraz, dzieci w wieku 6 lat, już przeklinają.... sciana
    • kontrastowa Re: Karteczki? 26.10.10, 09:38
      ja też jakieś 3 lata temu miałam tyle tych karteczek . ; DD
    • smile_peace_ ;D 26.10.10, 09:50
      Zbierałam, Zbierałam.

Akurat niedawno miałam remont w pokoju i znalazłam ze 3 segregatory co się ledwo
      zamykały. większość tych karteczek to chyba z Witcha miałam, a teraz dałam je
      kuzynce, niech się cieszy ;p
    • szukajmnie Re: Karteczki? 26.10.10, 15:17
      Stare, dobre czasy ;D

2-3 klasa podstawówki ^^
    • kitty2218 Re: Karteczki? 26.10.10, 15:23
      ja tez sie wymieniałam z kolezankami
    • only_exception Re: Karteczki? 26.10.10, 15:25
      o Boże, tak zbierałam, tylko gdzieś tak 2 lata temu oddałam całe 2
      segregatory mojej tak jakby kuzynce ;p

ale to był szał, na każdej przerwie się wymieniało z koleżankami ;pp
    • tititi. ja nadal się wymieniam? 26.10.10, 15:26
    • andzias Re: Karteczki? 26.10.10, 15:33
      my mieliśmy głównie karteczki witch i diddl . wymienialiśmy się na przerwach . ah , stare dobre
      czasy : )
    • mellyx3 Re: Karteczki? 26.10.10, 15:33
      też kiedyś zbierałam. big_grin witch, winx, kotki, pieski, postacie z bajek,
      wszystko. pamiętam jak wymieniałam się na przerwach z koleżankami.. 2 czy 3 lata
      temu oddałam młodszej siostrze 2 segregatory z tym wszystkim big_grin to były czasy.. wink
    • meggi_13 Re: Karteczki? 26.10.10, 15:42
      achh... pamiętam smile wszyscy w szkole na przerwach z segregatorami XD też zbierałam ale
      strasznie nie lubiłam tych 'Witch' XD wymieniałam się tylko Diddlami big_grin
    • momo. Re: Karteczki? 26.10.10, 15:47
      Ojej, pamiętam ten szał <3
      Ja zbierałam głównie z witcha aczkolwiek miałam paręnaście jakichś innych.
      Pamiętam jak siedziałam w wakacje w domu, bo wszystkie moje koleżanki powyjeżdżały i
      strasznie się nudziłam. Akurat rodzice kupili mi jakieś megasuperrzadkie "bloczki" tych
      karteczek i z segregatorem wyszłam na dwór. Wnet zdobyłam wiele nowych przyjaciółek z
      którymi się karteczkami powymieniałam.
      Niestety musiałam wyrzucić segregator przy przeprowadzce, a szkoda bo fajne wspomnienia
      z nim były.
    • szalony_chomik Re: No.... 26.10.10, 15:50
      To były czasy big_grin Szkoda że nie wrócą ...crying
      • vivienne. Re: No.... 26.10.10, 15:51
        haha, niezla akcja byla z tymi karteczkami ;d
        na przerwach w szkole toczyl sie taaaaki handel, ze bajka ;p
    • mollyna Re: Karteczki? 26.10.10, 15:55
      Oczywiście. Szał nad szałami. Podobnie zresztą było z plecionkami xD
      Ja miałam chyba głównie z Disnay, ale już b. dawno trafiły do kuzynki. Zostały
      mi jeszcze gdzieś w szafie z Tytanika itd. Bo kuzynka za młoda na to ; D

• jagus15 Re: Karteczki? 26.10.10, 15:56
      eh... sergegatory.. to było to. Nie, no super czasy, takie koszmarne zawijasy ;d
      ;d Super sie czytało! prezentCyaa.
    • szoxxxi Re: Karteczki? 26.10.10, 15:56
      Jasne, że to pamiętam. surprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprised były czasy. Do dzisiaj mam trzy segregatory
      karteczek w tym jeden z samymi z Witcha surprisedsurprisedsurprisedsurprisedsurprised
    • kapi To były czasy . 26.10.10, 16:05
      Pamiętam to , ale to bardzo pamiętam . Na same wspomnienie się uśmiecham .
      Może i to było tylko dwa lata temu , ale teraz już ich nie zbieram . A ile
      pieniędzy poszło na te karteczki , do dziś nie mogę tego przerobić . No , ale
      cóż , moda to moda .
    • blyszczaca Re: Karteczki? 26.10.10, 16:06
      eee...
      Ja tam już siostrze dałam ale zbierałam z Disney'a , Witch , Winx , Kubuś Puchatek x d
      <no co on jest słodki ; pp >

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka