27.10.10, 16:25
mam pytanie ..

Wyrywacie sobie włoski, żeby mieć równe brwi?
jak tak to pensetą czy chodzicie do kosmetyczki?
i jeszcze mam pytanie czy zwracacie na to bardzo uwagę, czy w ogóle tego nie
zauważacie czy ktoś ma zadbane brwi czy nie?

piszcie c:
Obserwuj wątek
    • mila13 Re: Brwi .. 27.10.10, 16:26
      Mi siostra modeluje brwi bo ja sama nie potrafię.Nie zwracam na to zbyt dużej
      uwagi,ale jakoś lepiej się czuje gdy mam odpowiedni kształt brwi.
      • scarrlet Re: Brwi .. 29.10.10, 22:22
        Za pierwszym razem poszłam do kosmetyczki, ona mi wyrównała i nadała im ładny kształt, A
        teraz sama wyrywam
    • anja_ Re: Brwi .. 27.10.10, 16:29
      ostatnio zaczęłam wyrywać, bo mam lekko zrośnietę i mi się to cholernie nie podoba. u innych nie zwracam uwagi.
    • linda Re: Brwi .. 27.10.10, 16:29
      nie wyrywam . mam równe ..... nie chodzę do kosmetyczki i nie zwracam na to uwagi
      • pola16 Brwi 27.10.10, 16:32
        reguluje pensetą. Zanim zrobiłam to pierwszy raz dużo już na ten temat wiedziałam co i jak,
        więc nie było tak trudno. Zwracam uwagę jedynie wtedy, gdy ktoś ma m-dzy brwiami te
        włoski... Brrrrrrr... A tak to olewam to, bo każdy wygląda i dba o siebie tak jak chce ;D.
        • demily33 Re: Brwi 27.10.10, 16:36
          u innych nie bardzo zwracam na nie uwagę , ale sama reguluję pensetą wink
    • free_ Re: Brwi .. 27.10.10, 17:11
      co jakiś czas chodzę do kosmetyczki, bo znając siebie, nierówno bym sobie to zrobiła ;x
    • gwiazdka_97 . 28.10.10, 18:39
      ja bardzo zwracam na to uwagę szczególnie u dziewczyn , bo moim zdaniem to nie jest ładne i
      w pewnym sensie oszpeca dziewczynę np. gdy ma bardzo krzaczaste brwi . sama osobiście to
      wyrywam . pierwszy raz byłam u kosmetyczki żeby mi wyregulowała , a teraz sama sobie
      wyrywam .
    • bull_ Re: Brwi .. 28.10.10, 18:41
      Kosmetyczka i sama, ale ostatnio sobie spieprzyłam troche ale juz dochodzą do
      siebie big_grin
      no ja niestety zwracam uwagę, szczególnie u brunetek widać, nie wiem, ale mi to
      przeszkadza troche, tak zabijcie mnie :c
      • teqiulla Re: Brwi .. 28.10.10, 18:47
        ja troszkę sama wyrywam pęsętą, bo uważałam, że są zarośnięte. teraz też trochę
        wyrywam, ale staram się jak najmniej i jak najrówniej ;d.
        trochę mi to przeszkadza, szczególnie jeśli ktoś ma włoski między brwiami...
        • ameliaa Re: Brwi .. 30.10.10, 15:43
          Nie potrzebuje ,mam ładne : P
    • adelinde Re: Brwi .. 29.10.10, 19:47
      Ja wyrywam pensetą. Ale muszę się wybrać do kosmetyczki. A wyrywam, bo mnie
      strasznie moje brwi denerwują. Jestem blondynką i mam CZARNE brwi. I strasznie
      się rzucają niewyrwane włoski w oczy. I oczywiście, dokąd zaczęłam je regulować
      zaczęłam automatycznie zwracać uwagę na brwi i dopatrzyłam się, że wiele
      dziewczyn ma krzaczaste brwi i wygląda to... obrzydliwie (bez urazy). smirk
    • lady.gaga.fc Re: Brwi .. 29.10.10, 20:51
      wole sobie sama wyrywac, bo to czuje!!! a nie u kosmetyczki, przez ktora mi sie
      beczec chce!!! zwracam tylko na to uwage u innych kiedy maja je zlonczone (moj
      kolega z klasy, ktorego nienawidze ;p)
      • vivienne. Re: Brwi .. 29.10.10, 22:29
        sama wyrywam, pęsetką. :d
        zwracam uwagę. moja znajoma w ogóle nie reguluje brwi. i to bardzo rzuca się w
        oczy.. ;x
    • katsuumi_17 Re: Brwi .. 30.10.10, 15:36
      Sama reguluję wink
      • kari116 Re: Brwi .. 30.10.10, 15:41
        nie reguluję, bo jeszcze mam w miarę równe. jak będzie trzeba to zacznę wink
        • martulla Re: Brwi .. 30.10.10, 15:52
          reguluje sama , zwracam uwage na brwi u innych , w sumie to mi sie rzuca w oczy jak ktos
          ma zarosniete.
    • rosalie11 Re: Brwi .. 30.10.10, 15:43
      Ja nie zwracam uwagi jakie kto ma brwiwink Nie wyrywam mam wmiarę równe, ale ja Ci nie
      polecam, dlatego że potem trzeba co jakiś czas je znowu wyrywać, bo odrastają.
    • karina545 Re: Brwi .. 30.10.10, 15:55
      nie przejmuję się swoimi brwiami
    • amatorka_ Brwi .. 30.10.10, 16:05
      od dawna zaczęło mi to przeszkadzać i depiluję sobie sama brwi pęsetą.
      pff, 13 lat i kosmetyczka? LOL 4ever!
      jak to w ogóle brzmi?
      aż tak to mi nie przeszkadza, żeby łazić po kosmetyczkach i robić z siebie starą-malutką. -,-
    • karmel_ Re: Brwi .. 30.10.10, 16:12
      wyrywam pęsetą.
    • tenshi Re: Brwi .. 30.10.10, 16:16
      ja mam gęste i równe, a muszę powiedzieć, że nic z nimi nie robię ^^'
      ostatnio zaczęłam zwracać uwagę na brwi innych osób xDD
      • green_alien Re: Brwi .. 30.10.10, 16:22
        Ja mam niestety problemy z brwiami,ale mama mówi że są okej.No i taka gadka.Sama
        reguluję w miarę możliwości.
    • koralowa Brwi .. 30.10.10, 16:29
      Nie, bo mam normalne.
    • cukiereczek.. ee...;p 30.10.10, 16:33
      Reguluje, ale tylko trochę.. nie żeby tam sobie kształt nadawać tylko te co
      brzydko wyglądają tongue_out u kosmetyczki nie byłam, ale się wybieram suspicious

i nie, nie zwracam na to uwagi no chyba, że ktoś ma "jedną brew" to tam xd,
      ale nie przeszkadza mi to tongue_out
    • indigo Re: Brwi .. 30.10.10, 16:41
      Ja nie reguluje brwi .
      Jakoś nie widzę takiej potrzeby.
      Nie zwracam uwagi na brwi czy ma ktoś zadbane czy nie.
      • hellokiciara Re: Brwi .. 30.10.10, 16:49
        nigdy nie patrzę na kogoś brwi . jeśli brwi są złączone to bardzo rzucają się w oko .ale ja nie
        wyrywam , nie ma takiej potrzeby .
    • jojo13 Re: Brwi .. 30.10.10, 18:15
      wyrywam sobie sama bez kosmetyczki jak chcesz zadbac o swoje brwi taka aby byly
      zadbane to wyrwij wokol calej brwi tak gdzie naprawde odstajasmile mi to ladnie
      wyszlotongue_out a jesli chcesz miec naprawde perfekcyjne brwi to idz do kosmetyczki to
      malo kosztujebig_grin ale jesli pierwszy rak wyrywasz to ostrzegam bedzie bolaloindifferent
    • arbuzooowa Re: Brwi .. 30.10.10, 18:25
      sama sobie reguluje brwi.
      no w sumie niby nie zwracam na to uwagi no ale nie trzeba zwracać jakoś uwagi samo sie
      rzuca czy ktoś ma ładne zadbane brwi czy jakieś krzaczaste ;p
    • just_me_ Re: Brwi .. 30.10.10, 18:35
      ja bardzo zwracam na to uwagę.
      niestety ostatnio wyregulowałam za mocno i teraz zapuszczam.
      robiłam sama ale teraz zacznę do kosmetyczki ;]
    • maniaxx Re: Brwi .. 31.10.10, 14:31
      zwracam na to uwage;D bylam ze 2 razy u kosmetyczki, a teraz sama wyrywam penseta;d
    • olckaa Re: Brwi .. 31.10.10, 14:34
      Ja wyrywam regularnie brwi pensetą sama smile
      Mnie osobiście odpycha jak ktos ma zrośniente brwi ... ale to nie moja sprawa jak ktoś wygląda ja lubię mieć 2 a nie 1 brew ! ^^
      • duuumi Re: Brwi .. 31.10.10, 14:48
        ja nie mam zrośnietych brwi na szczęście, ale też ich nie wyrównuje sama. Za to
        mam je takie jakieś grube xd musze sie wybrac z nimi do kosmetyczki ;d
        • mweezy . 31.10.10, 15:11
          ostatnimi czasy zaczęłam zwracać uwagę na brwi innych, zwłaszcza dziewczyn,
          wiem, dziwne. ja sobie brwi reguluję, wtedy lepiej wyglądam, tak myślę. w
          zasadzie nawet nie czuję bólu, da się do niego szybko przyzwyczaić.
    • sandrolaxd Re: . 31.10.10, 15:13
      Zauważam kiedy ktoś ma strasznie zarośnięte.xd
      • geniaaa . 31.10.10, 15:19
        podobają mi się moje brwi, więc nic z nimi nie kombinuje,
        a brwi nie są pierwszym punktem na który patrze gdy widze człowieka.
    • kolorowa Re: Brwi .. 31.10.10, 15:25
      Ja muszę niekiedy wyrywać pensetą , bo mam takie zarośnięte brwi . :dd

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka