mambaaa Re: Horror na Halloween... Pomocy .;d 31.10.10, 11:49 'Upiorna noc Halloween' najlepszy film na halloween Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Horror na Halloween... Pomocy .;d 31.10.10, 11:58 Pirania 3D, Wzgórza mają oczy, oszukać przeznaczenie, paranormal activity, koszmar z ulicy wiązów, katakumby itp... Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Horror na Halloween... Pomocy .;d 31.10.10, 11:59 Aa jesczez sierociniec i anakonda 3 ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
aileen Re: Horror na Halloween... Pomocy .;d 31.10.10, 12:00 polecam Amityville, REC i Tunel śmierci. Hostel też nie jest tak drastyczny jak go niektórzy opisują. nie polecam Klątwy. zwyczajnie mnie śmieszył. Odpowiedz Link Zgłoś
nuskadee Stary dobry Ring ;) 31.10.10, 12:01 Ewentualnie odc.Muminków z udziałem Buki (haha nie no z tym żartuje) Odpowiedz Link Zgłoś
bimmie_ Re: Horror na Halloween... Pomocy .;d 31.10.10, 12:12 Nie gustuję w horrorach, bo mam za słabe serce. Znaczy... ostatnio zaczęłam lubić się bać. ; d Obejrzyjcie może Straszny Film ? Jest zabawny, trochę straszny ... ^__________^ Albo Nie z tego świata ( możesz też znaleźć pod nazwą Supernatural ). To serial, ale niektóre odcinki są naprawdę fajne . ; ]] Odpowiedz Link Zgłoś