swancullen 31.10.10, 19:32 Jakie znacie super extra straszne horrory ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kim817 Re: Horrory 31.10.10, 19:36 polecam 'widmo' i 'sierociniec', który już wszyscy widzieli. c; Odpowiedz Link Zgłoś
linda Re: Horrory 31.10.10, 19:43 dla mnie horrorów strasznych nie ma. a już napewno nie sierociniec bo ja oglądając to wyłączyłam w połowie takie nudne i żałosnee. kiedyś robili dobre horrory np. krąg. ( japońskie ) niedawno też oglądałam ( rst stop ) - ostatni postój... zajebisteeee..... !!! polecam i jedynkę i dwujkę Odpowiedz Link Zgłoś
kaka_97_sc Horrory 31.10.10, 19:48 Serociniec nie jest straszny (zalezy dla kogo) przynajmniej dla mnie nie byl. Ale oglądałam Udręczeni i Amitiville byly dosyc straszne ale kazdy ma inne zdanie. Tak czy tak polecam!! Odpowiedz Link Zgłoś
fanka96 nocny pociąg z mięsem albo... 31.10.10, 19:59 ...teksańska masakra piłą mechaniczną... Odpowiedz Link Zgłoś
riki1246 a czy wam nie chodzi czasami o krwawe walentynki ? 21.01.11, 19:29 piszcie całą nazwe bo jak dziewczyna miała się połapać ??? ja kawałek z jakieś 10 - 20 minut oglądałam ale sie przestraszyłyśmy z przyjaciółką jak ten gościu dziwny tej blondynie łopate wsadził do gardła i przeciął na pół i jej głowa odpadła .. fuuuuj to było straszne Odpowiedz Link Zgłoś
rositta Re: Horrory 31.10.10, 20:15 klątwa krąg amityville Omen - ale tylko ten nowy oglądałam i jest przerąbany, ale nie za straszny - godny obejrzenia ) podobno fajny jest Dyniogłowy, ale nie wiem.. zamierzam dzisiaj obejrzeć ;] Odpowiedz Link Zgłoś
airplane_ no więc.. 31.10.10, 20:37 stay alive , amityville , inni , lustra i unborn . oglądałam jeszcze inny wymiar zła czy coś takiego ale to dziwny film . straszny , ale można się pogubic . jakby co - straszny tchórz ze mnie , więc większośc tych horrorów uważam za straszne . xxd Odpowiedz Link Zgłoś
leaveme_ ? 31.10.10, 20:49 stay alive & amityville - dla mnie straszne nie były. shuntter widmo i omen z 80' Odpowiedz Link Zgłoś
blackout_ Re: ? 31.10.10, 21:02 omen w ogóle nie jest straszny... ani ten z 06 ani ten z 80. *_* zależy.. dla mnie straszny był " Egzorcyzmy Emily Rose" ale wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
seneka4 Re: Horrory 31.10.10, 20:58 a możecie polecić jakieś naprawdę straszne horrory? bo ja też bym sobie coś obejrzała a to co Wy proponujecie nie jest ani trochę straszne. ;o Omen ,Piła albo Ring? olaboga. l; Odpowiedz Link Zgłoś
swancullen Re: Horrory 31.10.10, 21:07 Posłańcy , Duch i mrok stare ale mnie zjarało!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kara4454 Re: ₪ ø ||| ·o. 21.01.11, 18:48 widmo i rec a klątwa i sierociniec to nie horrory tylko komedie xdd ja to sie cały film brechtałam Odpowiedz Link Zgłoś
zuzka_14 TU! 21.01.11, 19:15 egzorcyzmy Emily Rose (troche zwala psychike, chyba że ma sie silną) nieproszeni goście Odpowiedz Link Zgłoś
nexus Re: TU! 21.01.11, 19:20 stąd możesz sobie coś wybrać. większość z tych horrorów oglądałam. niektóre są naprawdę dobre . Odpowiedz Link Zgłoś
anja_ Re: Horrory 21.01.11, 19:25 nieuleczalny strach. jest na yt, ale głos jest szybszy od obrazu i nie da się oglądać. Odpowiedz Link Zgłoś
kika1702 Re: Horrory 22.01.11, 00:26 nie wiem czy takie super straszne, ale trochę napewno Nienarodzony, Wrota do piekieł, Mgła, Dom woskowych ciał, Piła, Dracula Odpowiedz Link Zgłoś
tigress Re: Horrory 22.01.11, 00:48 Japońska wersja "Klątwy" i Egzorcyzmy Emily Rose Odpowiedz Link Zgłoś
sexy_girl Re: Horrory 13.06.11, 17:16 basen . oszukać przeznaczenie . i wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
diamond_girl12 Re: Horrory 13.06.11, 17:22 Znam kilka, ale nie są one, aż takie straszne: -Amityville, -Sierocinec, -Pokój dziecięcy, -Oczy Julii, -Lustro. Odpowiedz Link Zgłoś
litte_pearl Re: Horrory 13.06.11, 17:53 Polecam- Koszmar z ulicy wiązów - Może straszny to nie jest , ale fajny ;D Klątwa 2 Hallowen 1 , 2 Oszukac przeznaczenie Piła , 1, 2 ,3 ,4, 5 , 6 Ty będziesz następna Lustro 2 Śmierc sie śmieje Egzorcyzmy Emily Rose Wzgórza mają oczy Krwawe walentynki Więcej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
by_moonlight Re: Horrory 13.06.11, 18:31 Do mnie trafiło "Jasnowłose dziecko", ale było to już dość dawno, więc nie wiem czy teraz również by mnie choć trochę przestraszył. Oprócz tego podobała mi się "Klątwa". Zazwyczaj mój zachwyt horrorami jest raczej umiarkowany. Ale lubię "Krzesło diabła", mimo że straszny nie jest. Po prostu zapadł mi w pamięć. Odpowiedz Link Zgłoś
pyska. Re: Horrory 13.06.11, 19:31 Rec , Tortury , Lustra , Gothika ( czy jakoś tak ) . Najbardziej polecam Rec jest świetny !!! Naprawdę straszny !! I to napięcie , mówię ci !!! Na rankingach najstraszniejszych filmów zajął dobre miejsce ! Polecam . Odpowiedz Link Zgłoś
klaudiau11 ;d 13.06.11, 19:47 kocham 'The Ring' . Ale 'Koszmar z ulicy wiązów' też jest boski . Może nie są to super straszne horrory, ale lubie je oglądać Odpowiedz Link Zgłoś
karolajna96 Re: Horrory 18.06.11, 16:48 Ja tam lubię wszystkie horrory, nawet te nie-straszne. -Teksańska masakra piłą mechaniczną (obydwie części) -Koszmar minionego/następnego lata (mój ulubiony) -Rzeźnia (powalona fabuła) -Krzyk (patrz wyżej) -Wszyscy kochają Mandy Lane -Silent Hill (może jestem jakaś dziwna, ale ten film nie był w ogóle straszny) -Koszmar z ulicy Wiązów -R-point -Udręczony (też zbyt mądre to to nie jest) -Ring 1, 2 -Wolf Creek A w ogóle najlepszy horror to "Atak krwiożerczych pomidorów" z 1978 roku. Jeśli nie masz poczucia humoru - nie oglądaj! Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.bieberka Re: Horrory 18.06.11, 17:10 Kubuś Puchatek i Przyjaciele <lol2> . Nie no żartuje XD . Dla mnie nie ma horrorów, mam mocną psychike i raczej nie ma takiego horroru, któryby mnie przestraszył . Prosze ! . Przestańcie pisać klątwa, ring, krzyk, piła... A propro's sierocińca to jest śmieszny, a nie straszny <lol2> . <hahaha> Odpowiedz Link Zgłoś