naomi. Re: Jakie polecacie dramaty o problemach nastolat 01.11.10, 19:20 CHCIAŁAM CI TEN FILM POLECIĆ Odpowiedz Link Zgłoś
yzz. . 01.11.10, 19:22 Kiedy przyjaźń zabija - film poruszył problem anoreksji i bulimii. Bardzo dobry według mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
little_pleasure Jakie polecacie dramaty o problemach nastolatek ? 01.11.10, 19:49 Ja polecam film pt. "Greta" . Główną rolę gra tutaj Hillary Duff . Opowiada o dziewczynie nie docenionej przez matkę, ktora chce popełnić samobójstwo. Świetny film ! Odpowiedz Link Zgłoś
geniaaa Re: Jakie polecacie dramaty o problemach nastolat 01.11.10, 20:00 Ostatnia Piosenka ? to nie jest dramat, ale główna bohaterka Ronnie boryka się z problemami i był też jakiś film z Kristen Stewart chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
little_pleasure Jakie polecacie dramaty o problemach nastolatek ? 01.11.10, 20:06 Polecam jeszcze "Urwany Film" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
anusia25 Re: Jakie polecacie dramaty o problemach nastolat 01.11.10, 20:09 geniaaa Ostatnia piosenka ,bardzo dobry pomysł Odpowiedz Link Zgłoś
kingusiaaxdd Re: Jakie polecacie dramaty o problemach nastolat 01.11.10, 20:13 Ja też polecamm Greta (Sory jak jest błąd) ...Fajne to.... ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Re. 01.11.10, 20:02 Tak z biegu mogę Ci podać 3 tytuły. Ale jak się za nie zabierzesz, to znajdziesz więcej pokrewnych. Nie czytałam/ nie oglądałam"trzynastki", ale "Pamiętnik Narkomanki" wywarł na mnie wrażenie, inne książki Rosiek też są stosunkowo dobre. "Requiem dla snu", "My dzieci z dworca zoo", generalnie lubię taką tematykę jak choroby psychiczne, narkomani, etc. Czasem przeczytam/oglądnę coś lżejszego. Czasem przegryzę czymś o demonach... Odpowiedz Link Zgłoś
karoola.006 hm... nie wiem. może ,,just dance'' . ? ; p 01.11.10, 20:15 o tańcu - łatwo się domyślić . ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
mambaaa Re: Jakie polecacie dramaty o problemach nastolat 01.11.10, 20:13 Forum kotka Odpowiedz Link Zgłoś
klaudi073 TUU 01.11.10, 20:16 Dramaty dla nastolatek moze nie koniecznie wszystkie o problemach nastolatek ale to moje ulubione filmy: szkola uczuc ostatnia piosenka keith pamietnik wciaz ja kocham ... Odpowiedz Link Zgłoś
nikuchova. Re: Jakie polecacie dramaty o problemach nastolat 01.11.10, 20:40 hm, polecam The Last Song, piękny film, bardzo wzruszający. nie zrażać się tym, że główną rolę gra Miley Cyrus. Prayers for Bobby - historia homoseksualisty niezaakceptowanego przez własną matkę z powodu orientacji seksualnej, której sam nie chciał. więcej nie będę zdradzać - trzeba obejrzeć. teraz wyszedł zdaje się film Welcome to the Rileys - nie oglądałam, ale mam zamiar gdyż przekonał mnie zwiastun i krótkie informacje. Szansa na sukces (film - nie program xd) - rolę główną gra tu Hillary Duff, mi się bardzo podobał. Wciąż ją kocham - to na pewno, gorąco polecam. więcej obecnie nie pamiętam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamcyckipotacie Serial Skins. 01.11.10, 22:11 Zapomniałam jeszcze o nim. Na youtube był upload i można oglądnąć. Bardzo mi podszedł. Odpowiedz Link Zgłoś
elliot Pretty Little Liars 01.11.10, 22:20 rewelacyjny serial! o grupie przyjaciółek, gdzie jedna zostaje zamordowana a reszta otrzymuje wiadomości od A i próbują dowieść kto to i takie tam polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
miastowa. Re: Jakie polecacie dramaty o problemach nastolat 02.11.10, 10:49 właśnie chciałam ci trzynastkę , polecić bo jest zaje a tak to ; - the last song - ostatnia piosenka , nie widziałam ale może być ok - galerianki , dziewczyny z tego filmu też mają problemy - the wild child , film na pozór płytki , ale bohaterka też ma problemy - dziewczyny z st.trinians , pattrz wyżej - amerykańska dziewczynka , o dziewczynce dręczonej przez koleżanki w szkole . trochę dla młodszych, bohaterka ma 12 lat , ale można obrjrzeć - złe dziewczyny ( ?? czy jakoś tak ) ofiara i dręczycielki . - jej pierwszy raz , też tam gra nikki reed z 13 i sagi zmierzch (Nikki ) gra zagubioną dziewczynę która nawiązuje romans z dużo starszym bogatym facetem .... polecam mam nadzieję że Ci pomogłam. Odpowiedz Link Zgłoś
hilary_fanka Re: Jakie polecacie dramaty o problemach nastolat 02.11.10, 10:53 Wredne dziewczyny - moim zdaniem mistrzowstwo. Niby taki film dla nastolatek, ale nie jest płytki jak inne. No i Greta - o zbuntowanej dziewczynie, pragnącej popełnić samobójstwo. Trudny temat, ale ogląda się bardzo fajnie. No i kończy się dobrze, ma też jakieś przesłanie - a to przecież w filmach bardzo ważne, żeby wpływały na nas pozytywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ika__94 Re: Jakie polecacie dramaty o problemach nastolat 03.11.10, 12:46 "Szkoła uczuć". Odpowiedz Link Zgłoś